3,5 senem

sende kızla yazışmalarımızı oku ondan sonra gel sataş tatlım. ben ergen demedim ama yorumları okuyunca karar verdim evet çok ergence.

sende kızla yazışmalarımızı oku ondan sonra gel sataş tatlım. ben ergen demedim ama yorumları okuyunca karar verdim evet çok ergence.

Tum yorumlari okudum olablilir saygi duyuyorum herkesin dogrusu kendine.
Herkesin bir dusuncesi bir fikri vardir ama onemli olan bunu saygi cercevesinde karsindakini kucumseyerek degil de anlamaya calisarak saygili bir sekilde belirtmek gerekir cok mu zor benim takildigim nokta burasi
Sonucta ortada bir emek var
Dusuncelerimizi daha saygili bir sekilde dile getirmeye ihtiyacimiz var.
Iyi gunler:)

ben düşüncelerimi gayet saygı çerçevesinde yaptım. sen bu lafları konu sahibine söyle çünkü kendisi buradaki insanları anlayışsız kaba görüyor. maşallah kendisiinin burnu çok havalarda. ayrıca siz konu sahibinin avukatı mısınız:) size de iyi günler. ayrıca gereksiz tartışmalara girmeyin zira sizinle tartışmakta size cevap vermekte istemiyorum

Siz kendinizden eminseniz empati yapabiliyosaniz sorun yok.
Buradaki insanlari kaba anlayissiz buluyor ne demek genellemeniz cok yanlis bana hic oyle bir tepki vermedi ve yorumlari okudum diger saygili anlayisli arkadaslarima da boyle bir tepki vermedi.
Hayir avukati degilim ama boyle olgun ve anlayisli bir konu sahibesinin avukati olmak isterdim:)
Benm de tartismak gibi bi beklentim amacim yok konusmalarimizi anlayan anladi bence
Iyi gunler

canım sonuna kadar okudum . soneri gerçekten anlayamadım . evet gönül ama senin kendi hayatını düşünmen gerek pişman olacaksın keşke bunlara takılıp okulumu ziyan etmeseydim diyeceksin.
sonerin masum olduğunu düşünmüyorum hatta aklıma başka seçeneklerde geliyor. egosu çok yüksek senin masumiyetini sevmiş . bazı insanlar vardır kirlenirler ama geride hep masum birini cepte görürler. o masum senoluyorsun. hem nerden biliyorsun ki unutamayacağını üstelik. başka şeylere yoğunlŞ OLUR MU

Ay vallahi baydın yani sende. Car car car ötüyosun oraya buraya atlama Allah kocana sabır versin

Bu arada kimsede bana saygısız anlayışsız demedi ki dese kiblenir. Bu mesajındada anlıyorum ki konu sahibi ve diğer arkadaşlarla ne konuştuğumu bilmeden sazan gibi atlıyosun. Ay vallahi bilgisiz insana laf anlatmakta çok zor

Bu arada kimsede bana saygısız anlayışsız demedi ki dese kiblenir. Bu mesajındada anlıyorum ki konu sahibi ve diğer arkadaşlarla ne konuştuğumu bilmeden sazan gibi atlıyosun. Ay vallahi bilgisiz insana laf anlat

Buyukluk yapip size laf yetistirmiyorum
Fark ettim ki konustukca seviyeniz dusuyor daha da dusurmeyelim istersen:)

Buyukluk yapip size laf yetistirmiyorum
Fark ettim ki konustukca seviyeniz dusuyor daha da dusurmeyelim istersen:)
:) senin seviyeni yesinler. Ben sana hak ettiğin gibi konuşuyorum inşallah anlamışsındır. Şimdi git başımdan bir daha beni rahatsız etme

:) senin seviyeni yesinler. Ben sana hak ettiğin gibi konuşuyorum inşallah anlamışsındır. Şimdi git başımdan bir daha beni rahatsız etme
Konumu terkedin lütfen. Yanımda olup bana saygı gösteren insanlara da laf atip cirkinlesmeyin. Tekrar ve son kez söylüyorum. Sevgiler ve saygilar.

Söylediğin birçok şeyde haklısın bunu bende biliyorum. Bile bileydi herşey. Cok şükür artık kendim için cabalayacagim. Yorumun için teşekkür ederim

Farz edelim bu yazıyı yazan kız ergen, küçük, olgun değil ve kafadan uydurma hikaye yazdı. Siz olgun hanımlar bir ergenle laf dalaşına mı giriyorsunuz gerçekten? Gençlerimize böyle mi örnek oluyorsunuz? 18 yaşında bir insanla heleki sizce ergen olan bir insanla kapasite mi yarıştırıyorsunuz? İnsanları küçük düşürerek, dalga geçerek kk'de beğeni toplama yarışı mı olgunluk, büyüklük...

Ya da farz edelim yazdıkları dibine kadar gerçek. İşte o zamanda bilmeden yalancı, uydurmacı diyerek kul hakkı yiyorsunuz.

Her iki durumda da hanımlar yaptığınız iyi birşey değil...

Söylediğin birçok şeyde haklısın bunu bende biliyorum. Bile bileydi herşey. Cok şükür artık kendim için cabalayacagim. Yorumun için teşekkür ederim
sonerin o boş zamanlarda hayatında biri vardı bence

Gereksiz aşırı duygusallık, film tadında tamamiyle ergen duygular tabiki kucumsenecek birsey degil ama universiteden önemli degil ilerde "nasıl yaptım bunu !" Diyebilirsin

çok uzundu yarısından sonrasını okuyamadım

sırf meraktan dayanamadım okudum.eğer şayet bu gerçekse anladığım çocuk karaktersiz.herkesle cinsellik yaşayayım evlenmek istersem seni ararım demek istemiş.sen yedekte bekle evlenene kadar ben rahat duramam senide kirletemem demiş.eğer gerçekse cidden adam olmaz bu.sende takma insan çok kez aldanıp hata yapıp terkedilip acı çekiyor,değmez buna.

Okuduk hepsini.
Ortalar baya heycanlandirdi.
Kafede sokakta dolasmalar.
Ben dgrusu zevkle okudum yazinizi.

Bnce suskun kalin, bu seferde siz susun.
Bakalim ne kdr degerlsiniz gozunde.

Ama anlamadigm," eda beni biraktin' sozunu neden dediki?
Halbuki o sizi birakti yazmamakla yanlis okumadiysam

Eda, bi bes sene sonra anlayacaksin ki bu soner senin ona asik oldugunu bildigi icin sadece bosluk donemlerinde geliyor, kafa karistirip gidiyor. Ikiniz arasinda onun rolu kafa karistirmak, seninki de acili acili kenarda beklemek.

Valla hayatinin aski o degil. Lisedeki sevgililerimi dusunuyorum, universitede sevgililerimi dusunuyorum ve evlendigim adama bakiyorum. Cok alakasiz hepsi birbiri ile. Kendi kendine takinti yapma, gecmesini bekle. Takinti yapmasan 3,5 sene surmezdi zaten.

Ileride goreceksin, o sonerden caciga salatalik olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…