3,5 senem

Bu diyaloglar falan bana inandırıcı gelmedi fazla yani hangi dünyada yaşıyoruz

Yaşın küçük önünde ne sonerler ne beyaz çocuklar var ohoo
Onu saymıyorum bile yok sana geldim yok ailemle tanıştırcam blaa blaa klasik erkek lafları :)
Allah bilir kimlerle beraberdir okuduğu şehirde,dert etme sınavına odaklan

bir iki paragraf kullanaydın hayrına.. insan yanına gelen erkeği niye vebalı gibi "bi git yaaağğ" diye kovalarki? önce bi tanışırdın istemiyorsan " teşekkürler ilgilenmiyorum" derdin. böyle kova kova iffetli kadın olunmuyorki, "kaknem" belki... (itiraf ediyorum gerisini okumadım)

bana bu hikaye alıntı gibi geldi
tarzın inci sözlük hikayelerini anımsattı
aklıma da erkek üye olup bizle makara geçtiğin de gelmedi değil
devamı var gibi hikayen akıcı takipteyim

uzun zamandır böylesine arabesk bir hikaye okumamıştı bu gözler tebrik ederim.Yani açıkçası dekorasyonda pembe rengin ağır bastığı bir odada,laptopının başına oturmuş,okuduğu kitapların izlediği dizilerin etkisi ile kafasındaki acıklı aşkı hikayeye dökmeye çalışan 17 yaşındaki sivilceli ve gözlüklü bir ergen belirdi ne diyeyim..fonda bergenin akustik ilavesi..
acaip takıldığım noktalar var; şöyle ki...
-kaç para ulan bir paket parliement sigarası?
-gözünü kırpmadan bakan 2 çift göz? 4 gözlü bir yaratık olsa gerek..siz onu görüp korkudan bayılıp sonrasında tüm bunları kaleme almış olabilir misiniz?
-ilk defa bir kız tarafından reddedilmiş,ilk defa bir kızdan şunu duymuş abi kaç yaşındaki bu çocuk?elbette herşeyin bir ilki var netekim..yani ilk defa bu olduğu için çok şaşırmış falan gececeksin buna özel anlam yüklemeyi..
-bu çocuk neden seninle bir ilişkiye başlamayı "kirletmek" olarak görüyor?abi o nasıl bir tabir? "O sıralar da bana 'eda sen çok iyisin ben seni kirletemem' diyordu." bu çocuk her çıktığı kıza tecavüz eden kendini durdurmayan azılı bir sapık mı?yoksa hatunların üzerine istemsizce kusmak,kaka yapmak,çim,çay,çamur lekesi bulaştırmak gibi bir takım psikolojik rahatsızlıkların mı pençesinde??Ben olsam Sonerden bu "kirletmek" eylemini biraz daha açmasını isterdim..
-şu diyalog beni tam anlamıyla arabesk kavramının ortasına fırlattı.bu ne abi?siz gerçek misiniz?banu alkan'ın karşısında günah çıkaran zengin çocuğu Cengiz gibi...bu diyaloğun çok benzerini bir yerlerde duyduğuma emini.kırmızı ile çizdiğim yerlere ayrı takıldım.
"ilk zamanlar senin yanına geldiğimde hatırlıyorsun değil mi? sana dik dik bakıyordum. o gün yakın arkadaşım ebru yanıma geldi. sana bir kız göstereceğim onunla çıkarsann sana iki paket parliament dedi. bende göstermen yeterli demiştim o zamanlar. çünkü seninle o an çıkacağımdan emindim. ama ebru çıkamazsın dedı. neden diye sordum. o kızda farklı birşey var, o kızın bakışları farklı. o kızla çıkamazsın, 2 hafta bile çıkamazsın dedii. Bende hayır diyip senin yanına gelmiştim gerisini biliyorsun reddedildim. İYİKİ EDA.. iyiki o gün kabul etmedin. o g ün iki paket sigara kazanacaktım evet ama ben onu kendimde alırdım. ama eda, ben senin gibi birini kazandım. Eda ben kimseye güvenmedim şu zamana kadar ama sana o kadar güveniyorum kii.. Ailemle şu zamana kadar kimseyi tanıştırmayı düşünmedim. Ama seni düşünüyorum eda. Evlenirsem bir seninle evlenirim eda.. Ben şu zamana kadar seninle çıkardım gayet güzelsin ama kirletmek istemedim. Korktum eda, sana deli gibi aşık olmaktan korktum. Ben koca bir korkağım eda.."
-Bakışların nasıl farklı?Şehla mısın? yoksa bakışlarında farklı imalar,büyük sırlar mı gizli..kafamda deli sorular..
-Bu aracı kız eEbru Soner'de gizlice gözü olan,fabrikatör Hilmi beyin şımarık büyük kızı olabilir mi?Kendine neden seninle çıkarsa ona sigara almak gibi bir misyon edinmiş?Ayrıca bakışlarından etkilenmiş olabileceğini düşünüyorum.
-Son kısma hiç giremedim absürd edebiyatın en güzel örneklerinden biri gibi duruyor.Zengin çocuğu Cengiz'in dengesiz davranışlarına selam çakılıyor sanırım burada..

Tekrar ediyorum, kafamda deli sorular..

Klişeleşmiş romantik filmlere bir tutam apaçilik bir tutam da ergenlik eklenince böyle bir hikaye çıkmış ortaya. Benim lisedeki sevgilim elma şekerini çok sevdiğimi bilirdi. Bir gün yerde çöpünü görmüştü de "aha al ye meheeheh" demişti ayı. 3 yıl beraberdik. Yıllar oldu tabi ayrılalı inşallah bir yerlerde mutlu mesut sevdiği bir insanladır.

Boşveeeeeerr. Eğer sevgili olsaydınız sen üniversite kazandıktan sonra çevren değişecekti, bunu beğenmeyecektin, kıro gelecekti zaten. Sen de bence biraz arabeski bir kenara bırak, nacizane tavsiyemdir

Anlatım tarzından olsa gerek, hic inandırıcı gelmedi.
Cok dizi izliyosun sanırım.
Okulun havalı çocuğu çalışkan, sessiz kıza aşık oluyor.
Ama aslında arkadaşıyla iddiaya girmiş.
Yok ilk defa reddedilmiş, yok seni kirletemezmiş, vedalaşırken tekrar arkasını dönüp söylediği sözlere girmiyorum bile. Ve daha bir sürü şey..
Sonuna kadar okudum ama içim bayıldı yani. Tam bi türk dizisi senaryosu

bi an bizimki gibi sandım. eşimde hazırlıkta gelmişti bana... hep kovdum, kabul etmedim. lise bitti. yaz tatilinde msn den konuşmaya başladık. 6 ay sonra da evlendik... bak benim 12,5 yılım bile daha kısa sürdü :)

Bu güzel yorumun için, anlayışın için, güzel dileklerin için teşekkür ederim

Tamamını okuduğun için teşekkür ederim

Güzel yorumun için ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Anlayışlı insan buralarda pek bulunmuyor. Herşey geçer. Lakin bazıları insanı yorar bu yüzden geçmesi uzun sürer. Yoksa bende biliyorum bende farkındayım bazı şeylerin. Burdaki çoğu insan beni hiç tanımadan ergen sıfatına bürüdü. Lakin bilmiyorlar ki çoğundan daha olgunum. Her neyse güzel dileklerim seninle :)

bana bu hikaye alıntı gibi geldi
tarzın inci sözlük hikayelerini anımsattı
aklıma da erkek üye olup bizle makara geçtiğin de gelmedi değil
devamı var gibi hikayen akıcı takipteyim
Hiçbir yerden alıntı değil. Buna emin olabilirsiniz. Tamamen kendi yaşadıklarım ve kendi cumlelerim. Devamını ilerleyen zamanlarda göreceğiz, teşekkür ederim

Televizyon izlemedigimi belirtmek isterim. Ve ben burda ne bir roman anlattım ne de bir diziden alıntı yaptım. Sadece hayatımda büyük bir etkisi olan kişi üzerinden yaşadıklarımı anlattım. Bunun begenilecek yada burda yazdıklarımı eleştirmek gibi bir durum söz konusu değil. Lütfen insanların yaşadıklarına saygı duyun. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…