3,5 senem

Benimkisi daha eğlenceli ve gerçekçi bence :cool::cool:
Bir de herkese cevap vermiş konu sahibi ama, nedense benimkisine bir cevap vermemiş :KK70: tıkandı sanırım
Tıkanacak biri değilim. Herkese bir cevabım vardır. Ama sen ve senin gibi burda ilgi çekmek için yorum atanlari görmezden geldim. Ama anladığım kadarıyla seni es gecmem pek hoşuma gitmemiş. Sana yine cevap vermeyeceğim. Çünkü bu yazdığın yorumu onemseyip kafamı yordugum anlamına gelir. Lakin yazdıklarını okudum ve bir kulagimdan dışarıya attım. Sağlıcakla kal :)

saçmasapan bir hikaye. romantik yada hüzün verici değil. sen yazmışsın yazmışsın cevap vermemiş. sonra bir gün ailesi ile tanıştırmaya karar verip yine toz olmuş. sen dolup patlayınca suç sana kalmışş. sense hala onu bekliyorsun. adamın içindeki kin bitmemişmişşş. başlarım onun kinine liseli bir kızı böyle üzmeye hakkı var mı. birkaç sene sonra yaşadıklarının ne kdr aptalca oldugunu anlayacaksın ve güleceksin. o adam da iyiki sana gelmemiş diyeceksin emin ol. sen onu unutmaya çalışmamışsın hep yazmışsın. artık hayatından çıkar onu lütfen. senle flört ederken en yakın arkadaşınla çıkan adamdan ne hayır gelir? karakter denen birşey yok.
bu da bir aşk hikayesi değil
Aşk hikayesi yazmadım zaten. Bitmek bilmeyen bir oyunu yazdım o kadar. Okuyup yorumladığınn için teşekkür ederim

Tıkanacak biri değilim. Herkese bir cevabım vardır. Ama sen ve senin gibi burda ilgi çekmek için yorum atanlari görmezden geldim. Ama anladığım kadarıyla seni es gecmem pek hoşuma gitmemiş. Sana yine cevap vermeyeceğim. Çünkü bu yazdığın yorumu onemseyip kafamı yordugum anlamına gelir. Lakin yazdıklarını okudum ve bir kulagimdan dışarıya attım. Sağlıcakla kal :)

hı hı :cool: kesin öyledir

O kızda bir seyler var soner, o kız farklı, bakısları farklı
Seni kirletemem edaaa
Bu bir son değil bir baslangıc edaa
Ben koca bir korkağım edaa
Evlenirsem bir seninle evlenirim edaa
Her seyimle sana geldim edaa
Sana asık olmaktan korktum edaa

Not:Okudum.

durun ben okudum :)

bişey de yaşanmamış ki.
bu çocuk güya sana gelmiş herşeyiyle
ee nerde o zaman?
yıllardır sürüncemede kalmış bişey var.
bu arada kimbilir kimlerle gönlünü eğliyor.
bence sen bi sevgili ol bunla, 1 hafta bile sürse ol da bitsin artık. yoksa kafanda büyütüp büyütüp hiç aşamayackasın.

BüyüksünEn Büyük KK

İşte aynısını bende dedimde bu kadar uzun yalan yazamam diyo demekki uydurma konular kısa oluyomuş bir yazı ne kadar uzun olursa o kadar doğru oluyomuş:)

Olay genel hatlarıyla doğrudur belki, bilemeyiz tabiki ama bana aradaki bazı şeyler abartı gibi geldi :)

okudum ben etkilendim hatta...bu yaşlar gerçekten aşkın dibine kadar yaşandığı yıllar
zaman geçtikçe nasıl bu kadar saçma bir şey için üzmüşüm kendimi diyeceksin
yani hayırlısı değilmiş diye düşün ve hedefine odaklan

okudum ben etkilendim hatta...bu yaşlar gerçekten aşkın dibine kadar yaşandığı yıllar
zaman geçtikçe nasıl bu kadar saçma bir şey için üzmüşüm kendimi diyeceksin
yani hayırlısı değilmiş diye düşün ve hedefine odaklan
Bu benim ona dair son yazımdı. Ve en son buraya yazmak istedim. Kimi benimle aynı duyguları hissederek okudu kimisi sanki hiç bu duyguları yaşamamış gibi ilgiyi üstüne çekmek için karakterini en çirkin yönleriyle ortaya koydu. Bundan sonra bende hayırlısı değilmiş diyerek hayatıma yön çizmeye karar verdim. Dediğin gibi ilerde bunları hatırlayıp gulecegim. Lakin bunlar benim en saf duygularım ve yaşadıklarım olarak kalacak. Teşekkür ederim.

valla bende azmettim ve okudum :KK66:
canım onun orada ne yaptığını bilmiyorsun.kim bilir hangi kızlarla gönül eğlendiriyor boşta kalınca canı sıkılınca sana mesaj atıyor seni mahvediyor..
neden böylemi düşünüyorum cevremde dostum diyebileceğim erkekler var ve birazda olsa erkeleri çözmüş durumdayım sen bence unut onu önüne bak ünini kazan seni sevecek sana değer verecek insanla birlikte ol seni korkusundan bekletecek biriyle değil :KK43:

valla bende azmettim ve okudum :KK66:
canım onun orada ne yaptığını bilmiyorsun.kim bilir hangi kızlarla gönül eğlendiriyor boşta kalınca canı sıkılınca sana mesaj atıyor seni mahvediyor..
neden böylemi düşünüyorum cevremde dostum diyebileceğim erkekler var ve birazda olsa erkeleri çözmüş durumdayım sen bence unut onu önüne bak ünini kazan seni sevecek sana değer verecek insanla birlikte ol seni korkusundan bekletecek biriyle değil :KK43:
Çok haklısın bende hepsini biliyorum zaten o yüzden artık yoluma bakacağım, güzel tavsiyen ve destegin için teşekkür ederim. Hep mutlu kal :KK68:

Bu benim ona dair son yazımdı. Ve en son buraya yazmak istedim. Kimi benimle aynı duyguları hissederek okudu kimisi sanki hiç bu duyguları yaşamamış gibi ilgiyi üstüne çekmek için karakterini en çirkin yönleriyle ortaya koydu. Bundan sonra bende hayırlısı değilmiş diyerek hayatıma yön çizmeye karar verdim. Dediğin gibi ilerde bunları hatırlayıp gulecegim. Lakin bunlar benim en saf duygularım ve yaşadıklarım olarak kalacak. Teşekkür ederim.
rica ederim.Aynı yaştayız o yüzden biliyorum duyguları çok yoğun yaşıyoruz.bizim gibi karşımızdakiler de daha olgunluğa ulaşmadıkları için kalbimiz daha çok kırılıyor.ama gerçekten ilerde seni hakeden insanı bulunca hepsini unutuyosun bunların.yani bana öyle diyorlar büyükler:KK48:Sevgiler:)

X