Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar dün eşim test aldı nasıl seviniyor kızıma kardeşmi geliyor diye ama negatif çıktı şükür adet düzensizliği sanırım ama çok korkmuştum bu korku bana uzun süre yeter:)))
ya kızlar o zaman bebeğimi de emziremem daha hamilelikten yeni kurtulmuş ve anneliğe alışmaya çalışıyorum ama içimi iyice kuşku sardı off oofff napcam ben adet de böyle düzensizlik olabilir mi yaw?
kızlar dün eşim test aldı nasıl seviniyor kızıma kardeşmi geliyor diye ama negatif çıktı şükür adet düzensizliği sanırım ama çok korkmuştum bu korku bana uzun süre yeter:)))
3,5 aylık bebeğim var ve galiba gene haamileyim((
doğumdan 50 gün sonra regl oldum 16-20 ağustosta ve bi daha olmadım bebeğim de bikaç gündür emmek istemiyor ve kusuyor ne yapacağım ben bi akıl verin kızlar yarın test alacağım ama çoook korkuyorum.....:çok üzgünüm:
canım 10 senelık konu şuan kızı 10 yaşındaBenimde bebeğim 5 aylık, emziriyorum ve daha yeni doğum yaptım bende çok korkuyorum dün dayanamayıp test yaptım ve sonuç pozitif sevinsem mi ağlasam mı bilmiyorum üzülüyorum halimeseninde sonucunu merak ediyorum hamile misin?
Biliyorum da belki bu konuda konusma ihtiyaci olan insanlar var girip bakacaklar biz tekrar yazismis oluyoruz. Devamı gelircanım 10 senelık konu şuan kızı 10 yaşında
sanada hayırlı olsun
Biliyorum da belki bu konuda konusma ihtiyaci olan insanlar var girip bakacaklar biz tekrar yazismis oluyoruz. Devamı gelir