• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 3-4 yaş erkek deri cetek

fzebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2013
695
23
48
34
İstanbul
$image.jpg baby muz marka arkadaşlar. Bursa özdilekten. Çok kaliteli, hiçbir yerinde kullanım izine rastlayanazsınız. Çizik vs hiçbişey yok. 3 yaş ama 2-4 arası kullanılabilir, çocuğun tombikliğine bağlı :) 30₺

Çok güzel bi ürün arkadaşlar, çok karizmatik duruyo, yeniden bi düşünün derim :34:

$image.jpg 3-4 yaş kot ceket 10₺
$image.jpg 3-4 yaş kot Yelek 7,5₺

Üçünü alana 45₺ ve ücretsiz kargo :)

30 demiştim ama25₺ olur. Tek ürüne ücretsiz kargo yok ama :40::ssz:

Ama üçü 35 TL + ücretsiz kargo idi :( kot ceketi de alayım bana güzel bi indirim yap olur mu?

30₺ ücretsiz kargo :) ama yeleğide al derim 5₺ için. Biz çok severek kullanmıştık, güzel duran bi model.

ok cnm ikisini alayım ben. hesap bilgilerini gönder ben de adresimi yazayım. Herhangi bir deformesi yok değil mi ceketlerin

Afedersin yazmışsın zaten çizik bile olmadığını. Tekrar okuyunca farkettim.

ok cnm ikisini alayım ben. hesap bilgilerini gönder ben de adresimi yazayım. Herhangi bir deformesi yok değil mi ceketlerin

Yok.çok beğeneceksin zevk meselesi ama deri ceket çok hoş duruyo, kot cekette çok çok az giyildi. Yarın kargoya çıkıcam. Özelden devam edelim :)

evet ben de deri ceketi çok beğendim. Oğlum 2 yaşında umarım bedende problem yaşamayız. Paranı gönderdim güle güle harca.

son durum nedir? indirm var mı gene? gerçekten deri ceket harika görünüyor, kot ceket de tabi. diğer başlıktaki spiderman de güzel geldi bana, gerçi bebişim 2 ay sonra doğcak. çok erken bunlara ama merak ettim belki alırım diye en son ne olur

Back