2+1 evde oturyorum evlendim evleneli cok zorlaniyorum esyam cok evde kucuk hic kullanisli degil 3+1 daha kullanisli..Misafir geldiğinde 2+1 de zorlaniliyor malum..Buna rağmen 3+1 den uzak durmak isteyenler ve nedenleri olan var mi?2+1 daha mi samimi geliyor insana yaşarken evde acaba..?
Valla insanin durumu olursa 4+2 bile cok kullanisli yeni evli arkadasim vardi genis bi evde kaliyorlardi cokta guzeldi heryer sikıs tepis degil yatili misafir gelince herkesi bi odaya koymak zorunda kalmiyorsunuzMisafir geldiğinde 2+1 de zorlaniliyor malum..Buna rağmen 3+1 den uzak durmak isteyenler ve nedenleri olan var mi?2+1 daha mi samimi geliyor insana yaşarken evde acaba..?
misafi,r cok geliyorsa 3-1 iyi ama misafir sene de sadece 2-3 gun geliyorsa 2-1 daha iyi.Misafir geldiğinde 2+1 de zorlaniliyor malum..Buna rağmen 3+1 den uzak durmak isteyenler ve nedenleri olan var mi?2+1 daha mi samimi geliyor insana yaşarken evde acaba..?
uzaktan davulun sesi hoş gelir olmuş sizinki... büyük evin derdi maalesef hiç bitmiyor.Valla insanin durumu olursa 4+2 bile cok kullanisli yeni evli arkadasim vardi genis bi evde kaliyorlardi cokta guzeldi heryer sikıs tepis degil yatili misafir gelince herkesi bi odaya koymak zorunda kalmiyorsunuz
Bence 3+1ilk durumunuz varsa2+1alip kendinize eziyet etmeyin
Aynen,insan eşyalara yer bulma telaşından helak oluyor.Önceki evim 2+1di,şimdiki 4+1,ferah ferah,misafir olmasa bile rahat etmek için birebir...Valla insanin durumu olursa 4+2 bile cok kullanisli yeni evli arkadasim vardi genis bi evde kaliyorlardi cokta guzeldi heryer sikıs tepis degil yatili misafir gelince herkesi bi odaya koymak zorunda kalmiyorsunuz
Bence 3+1ilk durumunuz varsa2+1alip kendinize eziyet etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?