3+1 isteyipte kavuşamanlar buraya....

ayyy e çokmuş 3+1 isteyen . topiği görmeden önce aklım evdeydi benimde. bende avr. yakasından eşimin iş değiştirmesi nedeniyle karşıya yerleşecem. eşim işe kolay gidip gelebilmek için karşıda kalıyor. akşam işten çıkınca ev bakamıyor bende bebekle gidip ev arayamam. bu haftasonu eve gelmeyip ev arayacak eşim. 1,5 aydır sadece haftasonları görüşüyoruz eşimle ve ben çok sıkıldım bu durumdan. kızım babasını sayıklayıp duruyor hergün. dileğim 3+1 sıfır bir daire inşallah hepimize nasip olur. herkese iyi geceler...
Canimmmm isin zor valla bebek olmasa kadin basina sen hallederdin eminim erkeklere kaldimiii vayyy halimizeee ;)))) sahibinden.com a da bakabilirsinn guzel ve guvenilir bir sitee

Ne olur banada dua edin bende isteyen herkes için dua ediyorum edicemde rabbim benide kiradan kurtarsın şöyle bol güneşi olan kocaman ferah bi ev nasip etsin inşAllah...Elin evinin sağını solunu düzeltmekten bıktım ne yapsam elimin emeği ele kalıyo bi evim olsun parkesini öpcem :1:
Allah cizirtini vermeye kiss insallah olur ben cok dua ediorum kim ne istiyorsa allah herkese nasip etsin diorumm cumlemizee insallahh en kisa zamandaa...

Aminnn canım aminnn ama sen yinede bide benim için dua ediver :1:

valla krisatal bebekcim o siteyi 1 aydır hergün takip ediyorum. bişey çıkmadı; sonunda bugün eşim emlakçıdan bitane buldu 140 m.kare,ebeveyn banyolu, 3+1 yeni bina filanmış yarın gidip görecez bakalım. inşallah olur bu sefer yoruldum artık.

valla krisatal bebekcim o siteyi 1 aydır hergün takip ediyorum. bişey çıkmadı; sonunda bugün eşim emlakçıdan bitane buldu 140 m.kare,ebeveyn banyolu, 3+1 yeni bina filanmış yarın gidip görecez bakalım. inşallah olur bu sefer yoruldum artık.

canım senin adına çok sevindim inşalah olur anlattığına göre güzel bi ev olmalı inşallah bakımlıdır.....

Back
X