- Konu Sahibi KristaLBebeK
İnsallah hepimizin en kisa zamanda kira yada kendi evimiz olur allahim su mubarek gunlerde bizi duy yarabbiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla senin adina cok sevindim insallah yeni evinde huzurlu ve mutlu olursun bu arada kac yil beraber kaldiniz
canım sen 2 sene ile kurtarmışsın :))teşekkur ederım cnm.2 sene beraber kaldık.eltımde var ustte oturuyo oda...
canımm evdeki hanım sensin ya ona bak sen :)kendi evim olsun 1+1 olsun.kirada değilim eşimin annesinin evi ama çivi bile çakamıyorum
gercekten evde kayinvalide olunca evin hanimi bile olamiyorsun dogru durust.
Allah tez zamanda birlik oturanlarin ayri eve cikabilmesini nasip etsin. Cok zor gercekten.
merhaba ladytuci. Lefkoşa'da yaşıyorum ben. ya sen?
canım yazdığın iyi oldu ilgilenelenlere duyurulur o zamannnnKizlar bakin belki ilginizi ceker Istanbul Maltepe Narcity de oturan bir arkadasim evini satiyor,kendisi daha büyük bir daire cikmak istiyor. Bana facebokdan yazdigi msj i size kopyaliyorum. Ilginizi cekerse bana ulasin size iletisim numaralarini vereyim
A blokta, 9 ay önce aldık. Sadece biz oturduk aldığımızdan beri. 2+1 daire, 87 metrekare net, balkon hariç. Balkonu küçük degil oldukca geniş rahat, doğa manzaralı dairemiz. 280 bin tl ki gercekten bu fiyata bu blokta 2+1 ev yok, daha doğrusu satılık 2+1 daire bile kalmadi bu blokta. Sadece satış ofisinde kalmis bi tane o da 305 bin tl. Böyle yani hayatim
tamammmm 2+1 de olur ama yeterkii bizim olsun :)) dimiii
allah iyiliğni verssin emii hatccemmm:)))tek odada olur yeterki kaynanam olmasın![]()
inşallah canım bir an önce istediğin eve kavuşursun....ben de 3+1 daire istiyorum..büyük te balkonu olsun...havuzu da olsa hiç fena olmaz yani...![]()
herkes geniş ev ister sizde küçüğünü istiosunuz :) şaşırdım valla tamma evinizi bize verin o zaman:))))biz 3+1 de oturuyoruz ama 1 oda neredeyse hiç kullanılmıyor.
(salon, annemlerin yatak odası, kardeşimle benim odam var. Misafir odası denilen
oda da hiç kullanılmıyor anca temizlik belası çıkarıyor başımıza.)
yeni evimiz 2+1 biran önce oraya geçip geniş ev temizliği derdinden kurtulmak
istiyoruz. (annem istiyor)
haklısın canım ama insanlarımız bencil benze kendilerinden başkasını düşünmüyorlar düşünmekte istemiyorlar....allah kolaylık versin kızlar valla çok kötü bir durumdur kaynanayla yaşamak heralde.melek olsa da olmaz hiçbir konuda özgürlük yok.ama ben asıl bu büyüklere kızıyorum ne diye gençleri rahat bırakmazlar.düşünceli olmaları lazım mecbur kalınsa bile destekleyip ayrı ev tutmaları lazım.bu eski gelenekçiliğe bi son verilmeli herkes kendi yuvasında geçinmek ne demek,aile olmak ne demek öğrenmeli bence.bu konuda en büyük kötülüğü büyükler yapıyor hiç anlayış yok.inşallah istediğiniz evlere kavuşursunuz.
herkes geniş ev ister sizde küçüğünü istiosunuz :) şaşırdım valla tamma evinizi bize verin o zaman:))))