size göre çok yeni evliyim ama ben de aynı dertten müzdaribim. İzmir'de evimiz olmadığından ve ev sahibi olma umudumuzun da çok az olduğundan, evlenir evlenmez Kıbrıs'a yerleştik. buraya geleceğimiz için de ev eşyası almadık. geçen sene tuttuğumuz 3+1 full eşyalı eve 350 sterlin (yaklaşık 900 tl) kira ödüyorduk. bu sene çok ödüyoruz kira, daha küçük bir ev bulup taşınalım dedik. 265 sterline daha küçük bir ev bulduk taşındık geçen hafta sonu. evde iki kişilik yatak olmadığından yatak aldık, elektriği üstümüze almak için 300 tl. depozit verdik. bulaşık makinasını çalıştırdım dün, bulaşıklar suyun kirecinden bembeyaz çıktı makinadan, onları bir daha yıkadım elde. makinanın içi de bembeyaz oldu. diş fırçalarken midem bulandı suyun kirecinden. veeee bugün önceki ev sahibimizle konuşup eve geri dönmek istediğimizi söyledik, çok şükür sesini çıkartmadan geçen seneki şartlarla sözleşmeyi uzatmayı kabul etti ve yeniden taşıncaz. aldığımız yatak, tabak vs. de gözümüzde yok artık. o derece sinir olduk.
bütün bu sıkıntıları çekmemizin nedeni İzmir'de kendi evimizi alabilmek. inşallah 3+1, olmazsa 2+1 de olur. yeter ki kendi evimiz olsun.
Allah hepimize kendi evimize taşındığımız o güzel günleri gösterir inşallah