3+1 isteyipte kavuşamanlar buraya....

KristaLBebeK

.•*´¯`♥ الله ♥
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2011
4.060
18
358
İstanbul
valla arkadaşlar 7 yıldır evliyim kayınvalidemle oturuyoruz. kendi rızam ile kabul ettim ama ev üstüne ev olmuyormuş bunu çok iyi anladım şimdi 2 senedir eşime baskı yapıyorum ayrı eve çıkalım die ama eşimdede tık yok aramızda 3+1 die espri olayı oluştu ama ben gayet ciiddiyim
duy benii kocacımmm en kısa zamanda 3+1 istiyorummm....
sizinde böyle sıkıntınız varmı yazın dertleşelim kızlar...

4 yillik evliim. evlendigimizden beri toplam 7 evde kaldim yani bu 7.
ve artik sabit bir yerde kalmak istiyorum. suan oturdugum evde sadece 2 oda var.
cok ufak solan yok. mutfakta giriste
acayip bicimsiz rutubetli bir ev. gecen yil cok guzellinde kaldim 3+1 ve 4+1 de onlar cok rahatti.
bende burdan cikmak ve dogru durust b ir eve kavusmak istiyorum
yada mumkunse kendi evimi (istanbuldaki) tadilat yaptirip sereserpe oturmak isityorum orasida 3+1
offf yaa

4 yillik evliim. evlendigimizden beri toplam 7 evde kaldim yani bu 7.
ve artik sabit bir yerde kalmak istiyorum. suan oturdugum evde sadece 2 oda var.
cok ufak solan yok. mutfakta giriste
acayip bicimsiz rutubetli bir ev. gecen yil cok guzellinde kaldim 3+1 ve 4+1 de onlar cok rahatti.
bende burdan cikmak ve dogru durust b ir eve kavusmak istiyorum
yada mumkunse kendi evimi (istanbuldaki) tadilat yaptirip sereserpe oturmak isityorum orasida 3+1
offf yaa

canım inşallahh istediğin evde oturursun allah nasip eder inşallahh sendekide farklı bi sorun valla bende çıkayımda 2+1 e bile razıym :))

Benşm durumumda aynı sayılır. 4 senelik evliyim. 2 sene kiralarda oturduk 3 ev değiştridik hiç şansımız olmadı. en son ev sahibi çıkarttı kendi oturacağı için.. Bizde kiralarda daha sürünmeyelim dedik.Kayınvalidemlerle beraner oturmaya karar verdik. birikim yapıp ev alırız dedik ve 2 sene cehennem oldu doğum yaptım yeni anneliğin vermiş olduğu depresyonla çok kötü günler geçirdim.. Çalıştığım için yazın kendi annemlerde kışın kayınvalidemlerde kalıyoruz.. Çocuğuma bakmak için.. İki arada bir derede sığıntı gibi yaşamaktan bıktım.. Artık bende kendi evimde otyurmak istiyorum. Bu arada eşyalarımızıda depo gibi bir yere koyduk onlarda mahvoldular.. Daha yeni gelinken herşeyim mahvoldu....Evliliğimden anneliğimden hiçbişi anlamadım.....

size göre çok yeni evliyim ama ben de aynı dertten müzdaribim. İzmir'de evimiz olmadığından ve ev sahibi olma umudumuzun da çok az olduğundan, evlenir evlenmez Kıbrıs'a yerleştik. buraya geleceğimiz için de ev eşyası almadık. geçen sene tuttuğumuz 3+1 full eşyalı eve 350 sterlin (yaklaşık 900 tl) kira ödüyorduk. bu sene çok ödüyoruz kira, daha küçük bir ev bulup taşınalım dedik. 265 sterline daha küçük bir ev bulduk taşındık geçen hafta sonu. evde iki kişilik yatak olmadığından yatak aldık, elektriği üstümüze almak için 300 tl. depozit verdik. bulaşık makinasını çalıştırdım dün, bulaşıklar suyun kirecinden bembeyaz çıktı makinadan, onları bir daha yıkadım elde. makinanın içi de bembeyaz oldu. diş fırçalarken midem bulandı suyun kirecinden. veeee bugün önceki ev sahibimizle konuşup eve geri dönmek istediğimizi söyledik, çok şükür sesini çıkartmadan geçen seneki şartlarla sözleşmeyi uzatmayı kabul etti ve yeniden taşıncaz. aldığımız yatak, tabak vs. de gözümüzde yok artık. o derece sinir olduk.

bütün bu sıkıntıları çekmemizin nedeni İzmir'de kendi evimizi alabilmek. inşallah 3+1, olmazsa 2+1 de olur. yeter ki kendi evimiz olsun.

Allah hepimize kendi evimize taşındığımız o güzel günleri gösterir inşallah:kkk::kkk:

bende istiyom 2+1 de olur Allah önce hayırlı evlat verir inşallah. şimdi kiradayız 650 kiraya veriyoruz. paramızı biriktirip küçük bi ev alalım gücümüzün yettiği kadar diyoruz.tabi kredi çekmek şart

Son düzenleme:
bende istiyom 2+1 de olur Allah önce hayırlı evlat verir inşallah. şimdi kiradayız 650 kiraya veriyoruz. paramızı biriktirip küçük bi ev alalım gücümüzün yettiği kadar diyoruz.tabi kredi çekmek şart
Canim allah insallah istedigin gibi bir evde oturmayi nasip ederrr

Benşm durumumda aynı sayılır. 4 senelik evliyim. 2 sene kiralarda oturduk 3 ev değiştridik hiç şansımız olmadı. en son ev sahibi çıkarttı kendi oturacağı için.. Bizde kiralarda daha sürünmeyelim dedik.Kayınvalidemlerle beraner oturmaya karar verdik. birikim yapıp ev alırız dedik ve 2 sene cehennem oldu doğum yaptım yeni anneliğin vermiş olduğu depresyonla çok kötü günler geçirdim.. Çalıştığım için yazın kendi annemlerde kışın kayınvalidemlerde kalıyoruz.. Çocuğuma bakmak için.. İki arada bir derede sığıntı gibi yaşamaktan bıktım.. Artık bende kendi evimde otyurmak istiyorum. Bu arada eşyalarımızıda depo gibi bir yere koyduk onlarda mahvoldular.. Daha yeni gelinken herşeyim mahvoldu....Evliliğimden anneliğimden hiçbişi anlamadım.....
Canim durumuna cok uzuldum ama daha once ayri bir sekilde yasamissiniz yine deneye bilirsiniz..bizim oyle bi sansimiz bile olmadi valla

demekki tek degilmişim herkez bana bu devirde kaynanayla yaşanırmı diolardı ama bende 5. seneye girdim arkadaşın dediği gibi ne annelik ne evlilik hiçbişi anlamadım hayatımın en güzel günlerı kayıp gitti sanki elimden bi tuhaf oldum ama bitti artık iki ay sonra kurtuluyorum inşallah gene kira 3+1 istiyodum önceden ama şimdi 2+1 hatta 1+1 bile cazip geliyo olsun kafam rahat olsunda..

demekki tek degilmişim herkez bana bu devirde kaynanayla yaşanırmı diolardı ama bende 5. seneye girdim arkadaşın dediği gibi ne annelik ne evlilik hiçbişi anlamadım hayatımın en güzel günlerı kayıp gitti sanki elimden bi tuhaf oldum ama bitti artık iki ay sonra kurtuluyorum inşallah gene kira 3+1 istiyodum önceden ama şimdi 2+1 hatta 1+1 bile cazip geliyo olsun kafam rahat olsunda..
ay canım yaaa senin yazdıklarını okurken sanki birden bende ayrı eve çıkıcam moduna girdim :(( çok sevindim inşallah bundan sonra mutlu olursun

size göre çok yeni evliyim ama ben de aynı dertten müzdaribim. İzmir'de evimiz olmadığından ve ev sahibi olma umudumuzun da çok az olduğundan, evlenir evlenmez Kıbrıs'a yerleştik. buraya geleceğimiz için de ev eşyası almadık. geçen sene tuttuğumuz 3+1 full eşyalı eve 350 sterlin (yaklaşık 900 tl) kira ödüyorduk. bu sene çok ödüyoruz kira, daha küçük bir ev bulup taşınalım dedik. 265 sterline daha küçük bir ev bulduk taşındık geçen hafta sonu. evde iki kişilik yatak olmadığından yatak aldık, elektriği üstümüze almak için 300 tl. depozit verdik. bulaşık makinasını çalıştırdım dün, bulaşıklar suyun kirecinden bembeyaz çıktı makinadan, onları bir daha yıkadım elde. makinanın içi de bembeyaz oldu. diş fırçalarken midem bulandı suyun kirecinden. veeee bugün önceki ev sahibimizle konuşup eve geri dönmek istediğimizi söyledik, çok şükür sesini çıkartmadan geçen seneki şartlarla sözleşmeyi uzatmayı kabul etti ve yeniden taşıncaz. aldığımız yatak, tabak vs. de gözümüzde yok artık. o derece sinir olduk.

bütün bu sıkıntıları çekmemizin nedeni İzmir'de kendi evimizi alabilmek. inşallah 3+1, olmazsa 2+1 de olur. yeter ki kendi evimiz olsun.

Allah hepimize kendi evimize taşındığımız o güzel günleri gösterir inşallah:kkk::kkk:
canımcım sende bayağı zorlanmışsın ama şükret ki gelinliğini cicim aylarını yaşamıssın valla bizde oda yok bunu kayınvalidemi kötülemek amaçla söylemiyorum..oğlunu bana verdiği için seviorum ama ev üstünde ev olmuo:)

arkadaşlar bu konuyu açmamdaki amaç kayınvalidemi kötülemek üzmek rencide etmek değildir..sadece artık kocamla çocuğumla karışanım olmadanla yaşamak istiyorum cicim aylarını anneliği falan bende yaşıyamadım varsa yoksa sorunlar sorunlar sorunlar...eşimdende bi tepki alamıorum olumlu yönden yani hani bi eve çıkıcaz dese vvarya anlatamam sizeeee yaaaa sevinçten ölürüm herhaldee....

sabah uyandığımdaaa neşeli olmak istiyorum,,kocam için oğlum için bişiler yapmak istiyorum..ev temizliğii istediğim gibi yapmak istiyorum,istediğim vakit uzanmak yatmak istiyorum o gün ne yemek yemek istiyorsam onu pişirmek istiyorum, kocamla tartışmalarımızın duyulmasını istemiyorum, oğlumun bir odası olsun istiyorum,,şıkır şıkır bir evim olsun istiyorum,,daha çok şey istiyorum yawwwww ama anlatmakla yazmakla bitmess
ahh kocacım beni bi anlasannn..inan çok mutlu olcazzz

ben senı anlıyorum cnm.bende kendı rızam ıle kabul ettım.ama dedıgın gıbı olmuyo.allah esımden razı olsun ev aldık 2 ay sonra taşınıcaz nasıpse.allah olmayanlarada nasıp eder inş:97:

bende kibrisliyim canim kibrita yasiyorum kibrisin neresunde yasiyorsun ???

seni cok iyi anliyorum bende dogumumu kaynanamlarin yaninda yapmistim cunku esim yurtdisindaydi aslinda basta onun yanindaydim ama hem hamileligin hemde cok baska bir ulkede olmanin zorlugu ile geri donmek istedim,
ve gercekten bende zor zamanlar yasadim. ev ev ustune olmuyor. tama bebehi birakma acisindan guzel sen istedigin gibi disarda islerini goruyorsun ama kendine ozel hayatin olmuyor maalesef.
suan iyiyiz arada onlarin evine gidip kaliyorumda. ama uzun sure birlikte yasamayi istemem zaten suandada
yurtdisinda oldugumdan bu mumkun degil.

ben ozellikle yeni evlenipte kayinvalide evine yerlesenlere uzuluyrum. kayinvalideyle alakasi yok
melekte olsa insan esiyle yalniz kalmak biraz rahat dolasmak falan ister. suda bir gercekki ben kaynanamdan
ziyade kaynatamla yasamayi sevmiyorum. yani temizligi pisligi bilmiyor maalesef.
cok cektim ya eve kac kere ayakkabiyla girme kucuk bebek var dedimsede maalesef dinleyen olmadi
sureklide birsey soyleyemiyorsun. disardan gelir ne bir el yikamak nede silmek hooop cpcuk kucaginda.
yani en gicik oldugum sey. yikasan elini olurmusun. kimbilir ne mikroplar var boyle diyorum cunku
bir kere gozu acayip kan olmus doktora gitti doktorda mikrop kapmis dedi nerden kapacak eliyle kasirken olmustur diyorum temizlik konusunda hassasim ya ozellikle kizim acisindan.
o yuzden 2 oda olsun kucuk olsun senin olsun. hadi gezmeye kalmays neysede surekli olmaz yani.

sabah uyandığımdaaa neşeli olmak istiyorum,,kocam için oğlum için bişiler yapmak istiyorum..ev temizliğii istediğim gibi yapmak istiyorum,istediğim vakit uzanmak yatmak istiyorum o gün ne yemek yemek istiyorsam onu pişirmek istiyorum, kocamla tartışmalarımızın duyulmasını istemiyorum, oğlumun bir odası olsun istiyorum,,şıkır şıkır bir evim olsun istiyorum,,daha çok şey istiyorum yawwwww ama anlatmakla yazmakla bitmess
ahh kocacım beni bi anlasannn..inan çok mutlu olcazzz

Bende istiyorum bütün bunları artıkkkk... Ama kimse anlamıyoooo.......

ben senı anlıyorum cnm.bende kendı rızam ıle kabul ettım.ama dedıgın gıbı olmuyo.allah esımden razı olsun ev aldık 2 ay sonra taşınıcaz nasıpse.allah olmayanlarada nasıp eder inş:97:
Valla senin adina cok sevindim insallah yeni evinde huzurlu ve mutlu olursun bu arada kac yil beraber kaldiniz

Back
X