canım öncelikle merhaba benimde 3 lü testim riskli çıktı 4 yaptırmadım amniyosentezde yaptırmadım çünkü yaptırsamda bişi değişmeyecek bu bebeği istiyorum risk değerin kaç bilmiyorym ama ben güzel düşünmeye çalışıyorum bu benim ilk bebeğim 15 yıl sonra buldum onu çok aradım riske atamadım çünkü benim başka şansım yok tüpbebek zaten ben rabbime havale ettim artık ondan gelene razıyım hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum bence sende güzel düşün herşey güzel olsun umarım temiz çıkar tahlil sonucun2'li testi normal çıkıp 4 lü testi riskli çıkan var mı? Ben de böyle bir durum oldu ve amniyosentez yaptırdım inşallah güzel haberlerini alıcağım bebeğimin.ama uykularım kaçtı uyuyamıyorum.Bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlar ???????
canım öncelikle merhaba benimde 3 lü testim riskli çıktı 4 yaptırmadım amniyosentezde yaptırmadım çünkü yaptırsamda bişi değişmeyecek bu bebeği istiyorum risk değerin kaç bilmiyorym ama ben güzel düşünmeye çalışıyorum bu benim ilk bebeğim 15 yıl sonra buldum onu çok aradım riske atamadım çünkü benim başka şansım yok tüpbebek zaten ben rabbime havale ettim artık ondan gelene razıyım hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum bence sende güzel düşün herşey güzel olsun umarım temiz çıkar tahlil sonucun
ne güzel düşünüyorsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim arkadaşıma %25 sağlıklı olur demiş dr lar. amniyosentez yaptırmadı oda. aldıracak değilim dedi. bebişi sağlıklı şükür hiçbir problem yok. allah herkese sağlıklı bebişler versin. güzel düşünün güzel olsun arkadaşlar.
ne güzel düşünüyorsun. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inşallah. benim arkadaşıma %25 sağlıklı olur demiş dr lar. amniyosentez yaptırmadı oda. aldıracak değilim dedi. bebişi sağlıklı şükür hiçbir problem yok. allah herkese sağlıklı bebişler versin. güzel düşünün güzel olsun arkadaşlar.
2'li testi normal çıkıp 4 lü testi riskli çıkan var mı? Ben de böyle bir durum oldu ve amniyosentez yaptırdım inşallah güzel haberlerini alıcağım bebeğimin.ama uykularım kaçtı uyuyamıyorum.Bu konuda deneyim sahibi olan arkadaşlar ???????
Özür dilerim Ceylin, ben seni konu sahibi sanmıştımİyi dileklerin için çok teşekkürler..
canım öncelikle merhaba benimde 3 lü testim riskli çıktı 4 yaptırmadım amniyosentezde yaptırmadım çünkü yaptırsamda bişi değişmeyecek bu bebeği istiyorum risk değerin kaç bilmiyorym ama ben güzel düşünmeye çalışıyorum bu benim ilk bebeğim 15 yıl sonra buldum onu çok aradım riske atamadım çünkü benim başka şansım yok tüpbebek zaten ben rabbime havale ettim artık ondan gelene razıyım hamileliğimin tadını çıkarmaya çalışıyorum bence sende güzel düşün herşey güzel olsun umarım temiz çıkar tahlil sonucun
Merhaba Ceylinn,
Neler yaşadığını çok iyi anlıyorum çünkü aynı durum yaklaşık bir ay önce benim de başıma geldiİkili testin 1:50.000 çıkmışken dörtlü testte riskim 1:47 çıktı ( Doğrudan amniyosenteze yönlendirildim. Amniyosentezi yapan dr. ayrıntılı ultrasonda baktı, herşey yolunda görünüyor ama yine de amniyo şart dedi. Ben bir hata edip fish sonucu istemedim dolayısıyla 16 gün bekledim. Bu süreç çok zordu, ben de hep benzer durumu yaşayan insanların yazdıklarını okuyordum. Çok şükür sonucum iyi geldi, bebeğimizin kromozomal bir rahatsızlığı olmadığını öğrendik. Aynı şekilde bunu yaşayan iki arkadaşım daha oldu kkdan, onlar da olumlu sonuçlarını aldılar. Hiç korkma senin de öyle olacak:) Zaten üzücü bir sonuç alma oranımız %2'den bile daha az. Sakin kalmaya çalış, beslenmene ekstra dikkat et olur mu? Ne zaman alacaksın sonucunu?
Ceylin merhaba,bugün dr'umu aradım,sonuç OLUMLU:)))
Allah'ım dualarımı kabul etti çok şükür,içim çok rahatladı...
Çok ama çook sevindim, gözünüz aydın:) Senin 1/50'ymiş, benim de 1/47 idi. Ne kadar endişelendiğini tahmin edebiliyorumNeyse ki hepsi geride kaldı:)) Bundan sonrasında tüm süreçlerin su gibi geçsin, artık içini rahat tut. Sevgiler..
Arkadaşlar sonuçları öğrendim bugün:))))
Herşey yolunda,OLUMLU:)))
Allahıma çok şükür...
Hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim...
Sevgilerrrr
çok sevindim tatlım benimde 1.80 riskli çıktı ben yaptırmadım korktum riske atamadım bende kullanıyorum kan sulandırıcı doğuma kadar bakalım inşallah rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar verin inşallahBugün sonucu aldım ve sonuç olumlu:)))
Çok şükür Allah'ıma dualarım kabul oldu .Benim risk değerim 1/50 ydi.Benim de gebeliğim zor aslında .Rahmimde de dikiş var ve hergün kanı sulandıran iğne vuruluyorum ve doğuma kadar da vurulacağım....İçim çok rahatladı çok şükür...
Bence senin de bebeğin çok sağlıklı:))
Umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucaklarımıza...
Sevgiler
Çok sevindim canım bnm ya. Bişey sorabilirmiyim ? Aminiyosentz yaptırdıktan sonra herhangi bi durum yaşadınmı peki
çok sevindim tatlım benimde 1.80 riskli çıktı ben yaptırmadım korktum riske atamadım bende kullanıyorum kan sulandırıcı doğuma kadar bakalım inşallah rabbim herkeze sağlıklı sıhhatli evlatlar verin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?