2'li testi normal çıkıp 4 lü testi riskli çıkan var mı?

benim ikili riskli cikmadi doktor uclu dortlu yaptirmana gerek yok riskli cikarsa aklin karisir o testlerin guvenilirligi daha dusuk dedi, ne yapsam sizce dortlu yaptirsam mi?

bende aynı durumla dün amniyo yaptırdım 2li temiz 4 lü riskli çıktı 81 de 1 çıktı bugün yada yarın haberi gelecek sabırsızlıkla bekliyorum benimde 4. bebeğim diğer 3 kayıp :( iğneler ilaçlar bendede devam inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer......

Ya bu nasıl birşey ikili 1/1771 dörtlü 1/170 amniosentez yaptırdım bekliyorum aslında güvenirlikleri hemen hemen aynı bu iki testin sonuçları farklı çıkmaması gerekmez mi ? Ikili normal olup dörtlüsü riskli olan ve down çıkan oldu mu acaba.? Genelde amniosentez temiz çıkmış sizlerin inşallah benim de temiz çıkar rabbim herkesin yardımcısı olsun

üçlü tarama test sonuclarımda risk yok. ancak 38 yasındayım ve yas riski 1:175 .... doktorum ne yaptır, ne de yaptırma diyor. kararı bana bıraktı. kafayı yemek üzereyim

Bugün sonucu aldım ve sonuç olumlu:)))
Çok şükür Allah'ıma dualarım kabul oldu .Benim risk değerim 1/50 ydi.Benim de gebeliğim zor aslında .Rahmimde de dikiş var ve hergün kanı sulandıran iğne vuruluyorum ve doğuma kadar da vurulacağım....İçim çok rahatladı çok şükür...
Bence senin de bebeğin çok sağlıklı:))
Umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi alırız kucaklarımıza...
Sevgiler
Arkadasim mrhbalar yillar gecmis ama bana ne olur bir yardim edermisiniz benimde 2 li iyi 3 ve 4 lu riskli amniyo dusunuyorum ve 19 hafta oldu acil durumum kan sulandiriciyi kestiniz mi amniyos. De bazi dr kes dedi kimisi gerek yok dedi bilemedim ne olur payladirmisiniz s3vgiler

bende aynı durumla dün amniyo yaptırdım 2li temiz 4 lü riskli çıktı 81 de 1 çıktı bugün yada yarın haberi gelecek sabırsızlıkla bekliyorum benimde 4. bebeğim diğer 3 kayıp :KK43: iğneler ilaçlar bendede devam inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer......
mrh kan sulandirici clexana kyllanitorum sizinde varmiydi bu igneden kestinizmi amniyida ve antibiyotik oneriliuor mu amniyoda twsekkurler sevgiler

mrh kan sulandirici clexana kyllanitorum sizinde varmiydi bu igneden kestinizmi amniyida ve antibiyotik oneriliuor mu amniyoda twsekkurler sevgiler

Merhaba bende ayni durumdayim, ayrica beyinde kist olusumu da var Amniosentez yerine, Genetik test yaptirdik biz sonucu bekliyorum.

üçlü tarama test sonuclarımda risk yok. ancak 38 yasındayım ve yas riski 1:175 .... doktorum ne yaptır, ne de yaptırma diyor. kararı bana bıraktı. kafayı yemek üzereyim

Selm bende ayni durumda yim suan neler yaptiniZ 2 sene gecmis anlatirmisini ? Benimde 157/ 1 risk 35 yas dan dolayi yaptir dediler kafayibyicem heeseyi normal oysa

Merhaba bende ayni durumdayim, ayrica beyinde kist olusumu da var Amniosentez yerine, Genetik test yaptirdik biz sonucu bekliyorum.

Selam nerede kac tl ye yaptırdin ,kac gune cikti,guvenilirmi.? Sonucun nasil Canim

Selm bende ayni durumda yim suan neler yaptiniZ 2 sene gecmis anlatirmisini ? Benimde 157/ 1 risk 35 yas dan dolayi yaptir dediler kafayibyicem heeseyi normal oysa

Selam nerede kac tl ye yaptırdin ,kac gune cikti,guvenilirmi.? Sonucun nasil Canim
Canim konu uzerinden baya gecmis ama su anki durum nedir merak ediyorum? test sonuclarin nasil cikmisti bebek nasil? ayni durumu yasiyoruz da su an. cevabini dort gozle bekliyorum.

Canim konu uzerinden baya gecmis ama su anki durum nedir merak ediyorum? test sonuclarin nasil cikmisti bebek nasil? ayni durumu yasiyoruz da su an. cevabini dort gozle bekliyorum.

canım o testi yatırmadım onun yerine bu iste uzman birini buldum,
iddia ediyor zaten turkiyede bu isi hakkıyla yapan tek kisiyim diye

( benim dr,um 20 yıllık tanıyorum b kişide dr,umun yakin arkasıydı) çok çok iyi bu dalda bana 4. Ayim da ayrıntılı bir şekilde bakıp içimi rahatlattı enküçük damarını gösterip anlattı bana tırnağından tut kalbine kadar iyi dedi

Yok boole Bisey dedi benim çocuğum olsa doğururdum dedi ,
eşimde bende kili kirk yararız,ikna olduk bizde ,doğurdum 3.ayımızdayız ,sorun yok şükür ler olsunki
Darısı başına inşallah sende sag salim kavuşursun yavruna

Senin neyin var canım ?

eğer istanbul daysan yardimci olurum

canım o testi yatırmadım onun yerine bu iste uzman birini buldum,
iddia ediyor zaten turkiyede bu isi hakkıyla yapan tek kisiyim diye

( benim dr,um 20 yıllık tanıyorum b kişide dr,umun yakin arkasıydı) çok çok iyi bu dalda bana 4. Ayim da ayrıntılı bir şekilde bakıp içimi rahatlattı enküçük damarını gösterip anlattı bana tırnağından tut kalbine kadar iyi dedi

Yok boole Bisey dedi benim çocuğum olsa doğururdum dedi ,
eşimde bende kili kirk yararız,ikna olduk bizde ,doğurdum 3.ayımızdayız ,sorun yok şükür ler olsunki
Darısı başına inşallah sende sag salim kavuşursun yavruna

Senin neyin var canım ?

eğer istanbul daysan yardimci olurum

Üzerinden uzun zaman geçmiş ama yine de yazmak istedim. Bir tane anneye bile umut olsam yeter çünkü. İlk hamileliğimdi. İkili test sonucum gayet normal çıkmasına rağmen dörtlü test sonucum çok riskli çıkmıştı(16). O an neler hissettiğimi anlatamam, adeta yıkıldım. Ayrıntılı ultrasona girdim, doktorum bir sorun olmadığını çocuğumun %95 sağlıklı olduğunu söyledi. Ama ben bir türlü kafamı rahatlatamıyordum. Bununla ilgili okumadığım yazı, yorum kalmamıştır belki de. öyle ki çat pat İngilizcemle yabancı makaleleri okuyup test sonuçlarını karşılaştırmaya çalıştım. Doktorum amniyosenteze gerek olmadığını onun da küçük riskleri olduğunu söyledi. ben kararlıydım ne olursa olsun o Allah'ın bana verdiği bir lütuftu ve onu dünyaya getirecektim. Ama başına gelenler bilir insan kendini kötü hissediyor işte. Velhasıl doğum yapana kadar bu stresle yasadım hatta doğum yaptığımda aklıda olan da buydu. O mutluluğu bile bir buruk yaşadım. Şükürler olsun ki çocuğum sağlıklı, onca stresi boşuna yaşamışım. Diyeceğim o ki bu testlere göre çocuk aldırmayın, benim yaşadığım bu stresi yaşamayın. Çünkü ne kadar insanla konuştuysam ne kadar yazı okuduysam hep bu yönde. En iyisi bu testleri hiç yaptırmamak. Sevgilerimle...

Merhabalar; 4lü taramamda risk çktı. Genetik testi verdim ve sonucunu bekliyorum. Anneyi çok yıpratan hamilelik sürecinde psikolojik olarak tramvası yadsınamayacak bır durum. Ben durumu maddi açıdan müsait olanlara gebeliğin ilk ayında öğrenir öğrenmez hemen genetik testi yaptırmasını öneriyorum. İnanın bu kadar sıkıntı cekecegıme bilseydım en bastan bunu yaptırırdım. Genetik testi yaptırdıgınız zaman 2 li ve 4 lu testlerede gerek kalmıyor.

Back
X