29 yaşında yumurtalık rezervlerinin azalması, çok korkuyorum

Araştırıyoruz canım bi 6 ay süre verdik kendimize bakalım.

Kızlar selam, eşim sperm testi yaptırdı ve onda bir sıkıntı çıkmadı. Doktora tekrar gittim sonuçkarı göstermek için ama benden rahim filmi çektirmemi istedi. Fiyatı da 2000 lira çook pahalı bizim için şu an öyle bir meblağ veremeyiz. Özel axa sigortam var ama aradım sordum bilgi vermediler karşılamıyorlar sanırım. Ankara'da daha önce rahim filmi çektiren var mı ya da devlet hastanesinde direk gidip çektirebilir miyim?

Benim kuzenim var erken yaşda rezervleri azalmış çocuğu olmuyor tüp bebek tedavisi görecek sizle yaşıt. Olabiliyor. Ayda iki kere adet görüyordu. Fazla kanama ve adet görmek vücuddan yumurtaların fazla atılmasına ve erken yaşta menopoza girmeye sebep oluyor

Ben Etlik Zübeyde hn da çektirdim.hemen çekilmiyor.once kadın doğum Dr una muayene oldum.bana görüntüleme merkezinin numarasını verdiregl baslayinca ara görüntüleme merkezini dedi.aradim...oyle tarih verdiler.boyle olması gerekiyormuş.kesinlikle tavsiye ederim.vajinismus geçmişi olan biri olarak ileri teknolojileri sayesinde canım yanmadan film çekildi.

Yaa çok teşekkür ederim canım bende hemen aradım evet ücretsizmiş çok sevindim ya özeller çok pahalıydı. Rahim filmi regl döneminde mi çekiliyor ? Bide anestezi vs nasıl oluyor tam olarak biraz anlatabilir misin?

Anestezi yok

Başkent üniversitesi hastanesinde 750 tl idi geçen sene karta taksit yapılıyor sanırım axa ile anlaşmaları var mı bilmiyorum ben anestezili bu fiyata çektirdim memnun da kaldım bi araştırın isterseniz

Araştırıyoruz canım bi 6 ay süre verdik kendimize bakalım.
Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.

bende testere dişli aslan pencesi çayı içmiştim ama ilaçta kullandım öyle düşmüştü siz bu erken meopoz setini nerden aldınız

Benimde 3 sene önce 29 yasındayken amh im 1.30 Du. 1 cocugum var. Şu an da 2. Ye hamileyim. 1.27 çok panik Bi değer değil yani. Millet 0.10 la bile hamile kaliyor. Korkmayın.
Merhaba bende 25 yaşındayım amh1.31 çıktı vitamin verdi onun için
Prolaktin yüksek onun içinde ilaç verdi zaten bu düşmeden çocuk olmuyor dedi canım çok sıkılıyor napıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum

Evet benmde prolaktin yüksekti ama ilaç verince düşüyor hemen. Olmazsa tüp bebek yaparsiniz sıkıntı yapmayin:) ben tüp bebekle 2.ye hamileyim şu an.

Doğal yolla olmadı mı sizin tedavi ilaç filan kullanmadınız mı acaba

Maalesef ben öyle şeyler kullanamıyorum, farklı bir rahatsızlığım daha var östrojen içeren bitki ilaç vs kullanmam yasak. Erken menapoz setinin içeriği ne acaba?
bende testere dişli aslan pencesi çayı içmiştim ama ilaçta kullandım öyle düşmüştü siz bu erken meopoz setini nerden aldınız

Neyi düşürdünüz böyle anlamadım?

AMH için ne vitamini verdi canım?
Üniversite hastanelerini araştır. Gaziyi aradın mı? Oradan bir doçentle yola gir bence.

Neden üniversite hastanesi dediniz aksine hiç sevmem üniversite hastanelerini.

Art med diye bi ilaç

Canım üzülme Lütfen Benİm 27 yaşımda 0’ın altında yumurta rezervim vardı. Tedavilerle hamile kalamayınca hep ona bağlanıyordu. Ama 30 ve 32 yaşımda kendiliğinden hamile kaldım ve anlaşıldıki rezerv azlığı değil genetikTi sorunumuz.Ultrason da yumurta sayısı daha önemli amh dan.

Nasipte varsa oluyor işte

Bende aynı şeyleri yaşadım malesef. 27 yaşımda amh 0.4 civarıydı 3 kere tüp benek denedik olmadı, hep yumurta kalitesi rezervi falan bahane edildi. Bu arada bir tüp ve yumurtalık yok, 30 ve 32 yaşımda kendiliğinden hamilelikler yaşadım ama genetik hastalık yüzünden gebeliklerim sonlandırıldı Malesef.

Sizin hangi merkezdi, memnun kaldınızmı tavsiyelere ihtiyacımız var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…