Timur gurgani biliyorum.ankaradaki iyi merkeZ sahibi hocalardan biridir
Ben anatoliada tedavi gördüm.benim o zamanki amh değerim sizin bugünkü amh degerinize gore yüksek evet.insallah doğal yolla gebe kalirsiniz.ama ne olur araştırın vakit kaybetmeyin.ilk çocuktan sonrası doğal denenebilir ki doğal yolla bu amhla hamile kalan da var.amh 2 nin altinda olasılık azalıyor.1 in altına düşerse tüp bebek süreco zorlasabilir.yani her tüp bebek denemesi olumlu olacak diye birşey de yok.amh azaldıkça yumurta kalitesi vs azalıyor.zaten 2 altı amh a de rezerv azaldı deniyor.benim bir tedavimde 7 bir tedavimde 10 yumurta toplandı her tedavide transfer edilecek 1 embriyo kaldı elimize.esimde sorun yoktu spermlerde DNA hasarı vs yoktu,sayi da ortalamaydi.yasinizin genç olması avantaj.ama rezerv bir kere azalmış ve kadınlar için zaman aleyhimize işliyor.belki de ben çok karamsarlık bilmiyorum.sizi olumsuz etkilemek istemem.hemen tüp bebek yapmasanız da kadınlık hormonlarınızi her adet doneminde bir süre takip edin derim.rezerviniz kesinlikle kötü değil.insallah doğal yolla tez zamanda hamile kalirsiniz
Ben Etlik Zübeyde hn da çektirdim.hemen çekilmiyor.once kadın doğum Dr una muayene oldum.bana görüntüleme merkezinin numarasını verdiregl baslayinca ara görüntüleme merkezini dedi.aradim...oyle tarih verdiler.boyle olması gerekiyormuş.kesinlikle tavsiye ederim.vajinismus geçmişi olan biri olarak ileri teknolojileri sayesinde canım yanmadan film çekildi.Kızlar selam, eşim sperm testi yaptırdı ve onda bir sıkıntı çıkmadı. Doktora tekrar gittim sonuçkarı göstermek için ama benden rahim filmi çektirmemi istedi. Fiyatı da 2000 lira çook pahalı bizim için şu an öyle bir meblağ veremeyiz. Özel axa sigortam var ama aradım sordum bilgi vermediler karşılamıyorlar sanırım. Ankara'da daha önce rahim filmi çektiren var mı ya da devlet hastanesinde direk gidip çektirebilir miyim?
Yaa çok teşekkür ederim canım bende hemen aradım evet ücretsizmiş çok sevindim ya özeller çok pahalıydı. Rahim filmi regl döneminde mi çekiliyor ? Bide anestezi vs nasıl oluyor tam olarak biraz anlatabilir misin?Ben Etlik Zübeyde hn da çektirdim.hemen çekilmiyor.once kadın doğum Dr una muayene oldum.bana görüntüleme merkezinin numarasını verdiregl baslayinca ara görüntüleme merkezini dedi.aradim...oyle tarih verdiler.boyle olması gerekiyormuş.kesinlikle tavsiye ederim.vajinismus geçmişi olan biri olarak ileri teknolojileri sayesinde canım yanmadan film çekildi.
Anestezi yokYaa çok teşekkür ederim canım bende hemen aradım evet ücretsizmiş çok sevindim ya özeller çok pahalıydı. Rahim filmi regl döneminde mi çekiliyor ? Bide anestezi vs nasıl oluyor tam olarak biraz anlatabilir misin?
Başkent üniversitesi hastanesinde 750 tl idi geçen sene karta taksit yapılıyor sanırım axa ile anlaşmaları var mı bilmiyorum ben anestezili bu fiyata çektirdim memnun da kaldım bi araştırın istersenizKızlar selam, eşim sperm testi yaptırdı ve onda bir sıkıntı çıkmadı. Doktora tekrar gittim sonuçkarı göstermek için ama benden rahim filmi çektirmemi istedi. Fiyatı da 2000 lira çook pahalı bizim için şu an öyle bir meblağ veremeyiz. Özel axa sigortam var ama aradım sordum bilgi vermediler karşılamıyorlar sanırım. Ankara'da daha önce rahim filmi çektiren var mı ya da devlet hastanesinde direk gidip çektirebilir miyim?
Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.Araştırıyoruz canım bi 6 ay süre verdik kendimize bakalım.
bende testere dişli aslan pencesi çayı içmiştim ama ilaçta kullandım öyle düşmüştü siz bu erken meopoz setini nerden aldınızAynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.
Merhaba bende 25 yaşındayım amh1.31 çıktı vitamin verdi onun içinBenimde 3 sene önce 29 yasındayken amh im 1.30 Du. 1 cocugum var. Şu an da 2. Ye hamileyim. 1.27 çok panik Bi değer değil yani. Millet 0.10 la bile hamile kaliyor. Korkmayın.
Evet benmde prolaktin yüksekti ama ilaç verince düşüyor hemen. Olmazsa tüp bebek yaparsiniz sıkıntı yapmayin:) ben tüp bebekle 2.ye hamileyim şu an.Merhaba bende 25 yaşındayım amh1.31 çıktı vitamin verdi onun için
Prolaktin yüksek onun içinde ilaç verdi zaten bu düşmeden çocuk olmuyor dedi canım çok sıkılıyor napıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum
Aynı sıkıntıyı 5 yıl önce yasamistim. Öncelikle doktorların herseyi çok fazla abarttiklarini bilin. Amh0.05 ti, fsh da simdi hatirlamiyorum baya yüksekti. Doktorlar tüp bebek icin bile olaz demisti. Ben 36 yasindaydim ve çocuk planliyordum. Allah çok büyük. İbrahim saracoglunun soğan kürünü düzenli bir sekilde yaptim ve ondan erken menopoz setini aldim. 2. ay fsh düştü. 1 sene sonra doğal yolla hamile kaldim. Hala adet görüyorum. Sakin olun, stres yapmadan Allah'a dua edip ondan isteyin. O çok büyüktür.
bende testere dişli aslan pencesi çayı içmiştim ama ilaçta kullandım öyle düşmüştü siz bu erken meopoz setini nerden aldınız
Merhaba bende 25 yaşındayım amh1.31 çıktı vitamin verdi onun için
Prolaktin yüksek onun içinde ilaç verdi zaten bu düşmeden çocuk olmuyor dedi canım çok sıkılıyor napıcam nasıl olucak hiç bilmiyorum
Üniversite hastanelerini araştır. Gaziyi aradın mı? Oradan bir doçentle yola gir bence.
Art med diye bi ilaçMaalesef ben öyle şeyler kullanamıyorum, farklı bir rahatsızlığım daha var östrojen içeren bitki ilaç vs kullanmam yasak. Erken menapoz setinin içeriği ne acaba?
Neyi düşürdünüz böyle anlamadım?
AMH için ne vitamini verdi canım?
Neden üniversite hastanesi dediniz aksine hiç sevmem üniversite hastanelerini.
Canım üzülme Lütfenkızlar aşırı moralim bozuk, 29 yaşındayım ve 2 senedir evliyim.ilk sene çocuk yapmayalım dedik korunduk (hap kullanmadım). sonra 1 senedir deniyoruz ama aile içindeki bazı olaylar sebebiyle doğm şansı yüksek olan günleri çok takip edemedik yani çok düzenli bir cinsel hayatımız olmadı ve çocuğumuz da olmadı. doktora gittim smear ve tiroid testim normal çıktı.
AMH hormonu diye bir şey varmış o 1.27 çıktı, yaşına göre yumurtalık fonksiyonun azalmış görünüyor dedi doktor ya çok korktum elim ayağım titredi resmen daha 29 yaşındayım ne bu şimdi diye. sonra hemen gittim doktora işte geçici birşey de olabilir stres kaynaklı vs dedi. bide fsh , lh ve e2 değerlerine bakalım dedi. adetin 2.günü kan verdim ve fsh 6,31, lh 5,47 ve asıl sorun e2 hormonu 82,82 çıktı. e2 50 civarı olmalıymış. çok moralim bozuldu kızlar aşırı korkuyorum çok istiyorum bebek sahibi olmayı. eşime de sperm testi yapılcak sonra tekrar gidicez doktora, 3 ay sonra amh hormonuna tekrar bakarız belki stres kaynaklı geçici bir durum olabilir dedi. bu yaşta neden azalır bu yumurtalık rezervleri , doktora gidicem tabi ama aynı durumu yaşayan var mı deneyimi olanları dinlemek istedim, benim yapabileceğim başka neler olabilir sizce?
SON DURUM EKLEME: Kızlar selam, eşim sperm testi yaptırdı ve onda bir sıkıntı çıkmadı. Doktora tekrar gittim sonuçkarı göstermek için ama benden rahim filmi çektirmemi istedi. Fiyatı da 2000 lira çook pahalı bizim için şu an öyle bir meblağ veremeyiz. Özel axa sigortam var ama aradım sordum bilgi vermediler karşılamıyorlar sanırım. Ankara'da daha önce rahim filmi çektiren var mı ya da devlet hastanesinde direk gidip çektirebilir miyim?
Nasipte varsa oluyor işteAblamin yumurtalıkları neredeyse bitmis gibiydi. Daha evlenmeden önce. 25 yaslarindayken. Doktor cok zor olur dedi çocuğun. Bir kac doktora daha gitti hepsi ayni söylemişti. Ama allah bilir tabi evlendi 2 ay sonra hamile kaldi. 5 yil sonra tekrar oldu 2 çocuğu var şuan.Benimde rahimimin yarisi yokmus dogustan ve 6 ay sonra hiç beklemedigim anda hamile kaldim. Normalde hamile kalmak zorken. Insallah allah nasip ettikten sonra olur.
Bende aynı şeyleri yaşadım malesef. 27 yaşımda amh 0.4 civarıydı 3 kere tüp benek denedik olmadı, hep yumurta kalitesi rezervi falan bahane edildi. Bu arada bir tüp ve yumurtalık yok, 30 ve 32 yaşımda kendiliğinden hamilelikler yaşadım ama genetik hastalık yüzünden gebeliklerim sonlandırıldı Malesef.Senden daha kotu durumdayim. Yasim daha 31 ve amh 0.04. Ama soyle bir durum var. Amh a cok takilma derim. Cunku ben bu sene icinde bu degerle hamile kaldim. Ama 6 aylikken bebegimi kaybettim. Meslegim agir bir meslek.
Ben sunlari yapmistim. Var olan yumurtalarimi kaliteli hale getirmek icin. Paketli gida kesinlikle yemedim. Biskuvi, cikolata vb. Agzima surmedim o 3 ay boyunca. Kahve ve cay yani kafein yumurta kalitesini azaltiyor. Gunde sadece 1 bardak cay ictim. Kahve hic icmedim. Duzenli spor yaptim.
Ve hamilelik oncesi vitamin aldim hep. Multivitamin,koenzim q10 (solgar marka) ve folbiol. Dogal beslendim hep. Domates icin bile 300 km gidip bahceden topladik.
Ve en onemlisi dua. Rabbime cok dua ettim. Oruc tuttum. Oruclu ettigim duam kabul oldu belkide.
Yarin kandil. Senin icin firsat arkadasim.
Sizin hangi merkezdi, memnun kaldınızmı tavsiyelere ihtiyacımız varTüp bebek sürecine başlayın vakit kaybetmeden .1.27 evet azalma sürecinin başladığının gostergesi ama tedaviyle hamile kalabilmek için de umut verici bir rezerv miktarı..çok şükür ki vakit farkındasınız.ya daha geç haberiniz olsaydı.ben de tüp bebek annesiyim.iyi bir mezkez secin .yanlış merkezlerde maddi manevi ve fiziksel olarak yipranmayin.tez zamanda hayirli sağlıklı yavrular diliyorum
1.27 iyi zaten. 1 ve üstü Amh iyidir.Net bir bilgi vermedi henüz eşimin sperm testi sonucuna göre bir yol çizicez sanırım. Değerlerim aşırı düşük değil çünkü doğal yoldan hamile kalma şansım çok düşük değilmiş.