Aksam yemeklerinde sebze ve et yedim. Haftada 2 aksm olmak uzere balik yedim.bim de uskumru fileto var. Tavsiye ederm. Cok lezzetli. Hergun 3 ceviz yedim(omega 3 acisindan) hergun meyve yedim. Bi de sabah ac karnina ari sutunu dil altindan aldm. Beeo marka yuzde yuz orjinaldir. Idari izindeyken bisey olmadi. Hastaneye ise baslayinca oldu. Meslegimden dolayi vefat etti bence. Cunku genetik de dahil olmak uzere herseyim temiz cikti. Esimi kisitlamadim ben. Zaten dogal beslenir kendisi. Ben kendime dikkat ettim. Sabahlari 1 adet yumurta yedim bir de
Çok zor geliyor bana da bakalım:)Inan kahvesizlige o kadar alisiyrsun ki.ben de duramam dyrdum. Simdi alistim. Aklima bile gelmiyor
Alternatif tıpla ilgili duygularınız olumluysa birçok kür var aslında.
Değerlerinin birçoğu çok iyi..bir iki değer biraz yüksek onunda sağlıklı beslenme ve yüksek moralle düzeleceğine inanıyorum.sigara kullanıyorsan bırak.yuruyua yapmiyorsan yürüyüş ve sağlıklı beslenmeni paketli gıda tuketmemeni öneririm
adet düzeniniz nasıl ?
Siz gebeliğe hazırlık için mi gittiniz doktora ?
eşinizde sperm testi versin bence ona göre yol alırsınız.Adetim gayet düzenli.
Evet 1 senedir korunmasız ikilşiye rağmen çocuğum olmuyor diye gittim.
Ben size c-life diye bir ürün öneririm.instagramdan bakın ben çok faydasını gördüm.Başın sağolsun canım inşallah tekrarını nasip eder Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Çok zor geliyor bana da bakalım:)
Evet araştırıcam hepsini, sizin tavsiye ettiğiniz bir kür var mı?
Ah şu sigara maalesef içiyorum. Her şeyden önce keşke işimi bırakabilsem stresli bir işte çalşıyorum çok yoruluyorum ve çay kahve sigarasız vakit geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum sigarayı bırakmak için
evet yapılacak ona da.eşinizde sperm testi versin bence ona göre yol alırsınız.
o ne işe yarıyor?Ben size c-life diye bir ürün öneririm.instagramdan bakın ben çok faydasını gördüm.
Evet ayni kur ama ben corekotunu cektiremedim direm yerken iyice cignedim disimle ezdim oyle yedim. Sigara ve kafein yumurta kalitesini dusuruyormus diye okumustumEvet insan kendine yediremiyor bir başta. Düşük yapmana üzüldüm ama şimdi kızın kucağındaymış ne mutlu sana:) Kahvenin ne gibi bir zararı var bende her gün mutlaka 2-3 kez türk kahvesi içerim? Sigara da maalesef. Çalışıyorum stresli bir işim var tam gün ve yorucu.
Çörekotu bal tarçın kürünü sen nasıl uyguladın tam olarak canım?
Evet çok haklısın Rabbimin dediği olur inşallah isteyen herkese nasip eder.
Üstteki arkadaşta aynı kürü yazmış sizde mi bu şekilde hamile kaldınız?
Yumurta rezervine çok iyi geliyor.hamile kalmayı kolaylaştıran macun.o macunu alın ve üç ay deneyin derim.cok yakinen tanıdığım birisi öyle gebe kaldı.instagramda takip edin.tavsiye ederim.evet yapılacak ona da.
o ne işe yarıyor?
Tüp bebek sürecine başlayın vakit kaybetmeden .1.27 evet azalma sürecinin başladığının gostergesi ama tedaviyle hamile kalabilmek için de umut verici bir rezerv miktarı..çok şükür ki vakit farkındasınız.ya daha geç haberiniz olsaydı.ben de tüp bebek annesiyim.iyi bir mezkez secin .yanlış merkezlerde maddi manevi ve fiziksel olarak yipranmayin.tez zamanda hayirli sağlıklı yavrular diliyorumkızlar aşırı moralim bozuk, 29 yaşındayım ve 2 senedir evliyim.ilk sene çocuk yapmayalım dedik korunduk (hap kullanmadım). sonra 1 senedir deniyoruz ama aile içindeki bazı olaylar sebebiyle doğm şansı yüksek olan günleri çok takip edemedik yani çok düzenli bir cinsel hayatımız olmadı ve çocuğumuz da olmadı. doktora gittim smear ve tiroid testim normal çıktı.
AMH hormonu diye bir şey varmış o 1.27 çıktı, yaşına göre yumurtalık fonksiyonun azalmış görünüyor dedi doktor ya çok korktum elim ayağım titredi resmen daha 29 yaşındayım ne bu şimdi diye. sonra hemen gittim doktora işte geçici birşey de olabilir stres kaynaklı vs dedi. bide fsh , lh ve e2 değerlerine bakalım dedi. adetin 2.günü kan verdim ve fsh 6,31, lh 5,47 ve asıl sorun e2 hormonu 82,82 çıktı. e2 50 civarı olmalıymış. çok moralim bozuldu kızlar aşırı korkuyorum çok istiyorum bebek sahibi olmayı. eşime de sperm testi yapılcak sonra tekrar gidicez doktora, 3 ay sonra amh hormonuna tekrar bakarız belki stres kaynaklı geçici bir durum olabilir dedi. bu yaşta neden azalır bu yumurtalık rezervleri , doktora gidicem tabi ama aynı durumu yaşayan var mı deneyimi olanları dinlemek istedim, benim yapabileceğim başka neler olabilir sizce?
İnstagramdaki hesap adını söyler misin bana anlamadım dediğin ürünü?Yumurta rezervine çok iyi geliyor.hamile kalmayı kolaylaştıran macun.o macunu alın ve üç ay deneyin derim.cok yakinen tanıdığım birisi öyle gebe kaldı.instagramda takip edin.tavsiye ederim.
Teşekkür ederim siz doktor musunuz acaba ?Değerlerin iyi diye bu kadar kesin konuşunca anlıyosunuz heralde bu işlerden diye merak ettimDoktorunu acilen değiştir. Degerlerin gayet iyi düşük değil amh degerin rahat rahat 2 cocuk yaparsin
Doktorum henüz bahsetmedi tüp bebekten. Siz kaç amh ile gittiniz tüp bebek merkezine? Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.Tüp bebek sürecine başlayın vakit kaybetmeden .1.27 evet azalma sürecinin başladığının gostergesi ama tedaviyle hamile kalabilmek için de umut verici bir rezerv miktarı..çok şükür ki vakit farkındasınız.ya daha geç haberiniz olsaydı.ben de tüp bebek annesiyim.iyi bir mezkez secin .yanlış merkezlerde maddi manevi ve fiziksel olarak yipranmayin.tez zamanda hayirli sağlıklı yavrular diliyorum
Regl günlerin ne kadar sürüyor? Sigara kullanıyor musun?
Sosyal Medya bu adrese gir.buradan ınstagram kısmınada girebilirsin.cok yorum yapmışlar sizin durumunuzda çok kişi var bir bakın derimİnstagramdaki hesap adını söyler misin bana anlamadım dediğin ürünü?
Teşekkür ederim siz doktor musunuz acaba ?Değerlerin iyi diye bu kadar kesin konuşunca anlıyosunuz heralde bu işlerden diye merak ettimE2 değerim yüksek dedi işte o ne oluyor bende tam anlamıyorum ama.
Doktorum henüz bahsetmedi tüp bebekten. Siz kaç amh ile gittiniz tüp bebek merkezine? Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
maalesef kullanıyorum ama azaltıcam ve yakın zamanda bırakıcam. Regl dönemim 4-5 gün sürüyor neden ki süresi önemli mi?
Pek güvenilir gelmedi ama bi araştırıcam canım teşekkür ederim.Sosyal Medya bu adrese gir.buradan ınstagram kısmınada girebilirsin.cok yorum yapmışlar sizin durumunuzda çok kişi var bir bakın derim
İnanın bende ilk aynı şeyi düşündüm ama çok yakınım bununla hamile kaldı.sonra menepoza girmek üzere olan bir arkadasima onerdim kullandı ve bir ayda 20 olan değeri 14 e düştü.doktoru ilaç vermedi neye devam ediyorsan devam et değerinde güzel düzelme var dedi elhamdülillah çok mutlu olduk.Pek güvenilir gelmedi ama bi araştırıcam canım teşekkür ederim.
Senle aynı yaştayız. Ben pcos yüzünden evliliği bile erkene aldım. 23 yaşında evlendim hemen tedavi aldım. Nasip değil ya tedavi gördüm defalarca ama transfer olamadan bir sorun oldu. ( doktorun kongreye gitmesi gibi komik şeyler bile) derken embriyo dondurma işlemi yapıldı. Aşırı doz ilaçtan karaciğerimde hasar oluştu. 2 senedir de öyle bekledim. Aşırı doz veren doktor şimdi yapamam ben diyor. En önemlisi 1. İyi bir doktor hem de en iyisi bakın hastane değil mesele ülkenin en iyi hastanesine gittim benkızlar aşırı moralim bozuk, 29 yaşındayım ve 2 senedir evliyim.ilk sene çocuk yapmayalım dedik korunduk (hap kullanmadım). sonra 1 senedir deniyoruz ama aile içindeki bazı olaylar sebebiyle doğm şansı yüksek olan günleri çok takip edemedik yani çok düzenli bir cinsel hayatımız olmadı ve çocuğumuz da olmadı. doktora gittim smear ve tiroid testim normal çıktı.
AMH hormonu diye bir şey varmış o 1.27 çıktı, yaşına göre yumurtalık fonksiyonun azalmış görünüyor dedi doktor ya çok korktum elim ayağım titredi resmen daha 29 yaşındayım ne bu şimdi diye. sonra hemen gittim doktora işte geçici birşey de olabilir stres kaynaklı vs dedi. bide fsh , lh ve e2 değerlerine bakalım dedi. adetin 2.günü kan verdim ve fsh 6,31, lh 5,47 ve asıl sorun e2 hormonu 82,82 çıktı. e2 50 civarı olmalıymış. çok moralim bozuldu kızlar aşırı korkuyorum çok istiyorum bebek sahibi olmayı. eşime de sperm testi yapılcak sonra tekrar gidicez doktora, 3 ay sonra amh hormonuna tekrar bakarız belki stres kaynaklı geçici bir durum olabilir dedi. bu yaşta neden azalır bu yumurtalık rezervleri , doktora gidicem tabi ama aynı durumu yaşayan var mı deneyimi olanları dinlemek istedim, benim yapabileceğim başka neler olabilir sizce?
Senle aynı yaştayız. Ben pcos yüzünden evliliği bile erkene aldım. 23 yaşında evlendim hemen tedavi aldım. Nasip değil ya tedavi gördüm defalarca ama transfer olamadan bir sorun oldu. ( doktorun kongreye gitmesi gibi komik şeyler bile) derken embriyo dondurma işlemi yapıldı. Aşırı doz ilaçtan karaciğerimde hasar oluştu. 2 senedir de öyle bekledim. Aşırı doz veren doktor şimdi yapamam ben diyor. En önemlisi 1. İyi bir doktor hem de en iyisi bakın hastane değil mesele ülkenin en iyi hastanesine gittim ben
2. üç ay bile aşırı ciddi bu durumlarda bence rahat ol ama aşırı da salma