29 yaşında yumurtalık rezervlerinin azalması, çok korkuyorum

Değerlerinin birçoğu çok iyi..bir iki değer biraz yüksek onunda sağlıklı beslenme ve yüksek moralle düzeleceğine inanıyorum.sigara kullanıyorsan bırak.yuruyua yapmiyorsan yürüyüş ve sağlıklı beslenmeni paketli gıda tuketmemeni öneririm

Başın sağolsun canım inşallah tekrarını nasip eder Allah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın. Teşekkür ederim tavsiyelerin için.
Inan kahvesizlige o kadar alisiyrsun ki.ben de duramam dyrdum. Simdi alistim. Aklima bile gelmiyor
Çok zor geliyor bana da bakalım:)

Alternatif tıpla ilgili duygularınız olumluysa birçok kür var aslında.

Evet araştırıcam hepsini, sizin tavsiye ettiğiniz bir kür var mı?

Ah şu sigara maalesef içiyorum. Her şeyden önce keşke işimi bırakabilsem stresli bir işte çalşıyorum çok yoruluyorum ve çay kahve sigarasız vakit geçmiyor. Motive olmaya çalışıyorum sigarayı bırakmak için

adet düzeniniz nasıl ?
Siz gebeliğe hazırlık için mi gittiniz doktora ?

Ben size c-life diye bir ürün öneririm.instagramdan bakın ben çok faydasını gördüm.

Benim bildigim kuru incir ve bal ve corek otu rezervleri arttiriyor, bol bol ceviz fistik filan yiyin, stresten uzak durun, hersey yoluna girer

Evet ayni kur ama ben corekotunu cektiremedim direm yerken iyice cignedim disimle ezdim oyle yedim. Sigara ve kafein yumurta kalitesini dusuruyormus diye okumustum

Doktorunu acilen değiştir. Degerlerin gayet iyi düşük değil amh degerin rahat rahat 2 cocuk yaparsin

Tüp bebek sürecine başlayın vakit kaybetmeden .1.27 evet azalma sürecinin başladığının gostergesi ama tedaviyle hamile kalabilmek için de umut verici bir rezerv miktarı..çok şükür ki vakit farkındasınız.ya daha geç haberiniz olsaydı.ben de tüp bebek annesiyim.iyi bir mezkez secin .yanlış merkezlerde maddi manevi ve fiziksel olarak yipranmayin.tez zamanda hayirli sağlıklı yavrular diliyorum

Yumurta rezervine çok iyi geliyor.hamile kalmayı kolaylaştıran macun.o macunu alın ve üç ay deneyin derim.cok yakinen tanıdığım birisi öyle gebe kaldı.instagramda takip edin.tavsiye ederim.
İnstagramdaki hesap adını söyler misin bana anlamadım dediğin ürünü?
Doktorunu acilen değiştir. Degerlerin gayet iyi düşük değil amh degerin rahat rahat 2 cocuk yaparsin
Teşekkür ederim siz doktor musunuz acaba ?Değerlerin iyi diye bu kadar kesin konuşunca anlıyosunuz heralde bu işlerden diye merak ettim E2 değerim yüksek dedi işte o ne oluyor bende tam anlamıyorum ama.
Doktorum henüz bahsetmedi tüp bebekten. Siz kaç amh ile gittiniz tüp bebek merkezine? Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Regl günlerin ne kadar sürüyor? Sigara kullanıyor musun?

maalesef kullanıyorum ama azaltıcam ve yakın zamanda bırakıcam. Regl dönemim 4-5 gün sürüyor neden ki süresi önemli mi?

Sosyal Medya bu adrese gir.buradan ınstagram kısmınada girebilirsin.cok yorum yapmışlar sizin durumunuzda çok kişi var bir bakın derim

Pek güvenilir gelmedi ama bi araştırıcam canım teşekkür ederim.
İnanın bende ilk aynı şeyi düşündüm ama çok yakınım bununla hamile kaldı.sonra menepoza girmek üzere olan bir arkadasima onerdim kullandı ve bir ayda 20 olan değeri 14 e düştü.doktoru ilaç vermedi neye devam ediyorsan devam et değerinde güzel düzelme var dedi elhamdülillah çok mutlu olduk.

Senle aynı yaştayız. Ben pcos yüzünden evliliği bile erkene aldım. 23 yaşında evlendim hemen tedavi aldım. Nasip değil ya tedavi gördüm defalarca ama transfer olamadan bir sorun oldu. ( doktorun kongreye gitmesi gibi komik şeyler bile) derken embriyo dondurma işlemi yapıldı. Aşırı doz ilaçtan karaciğerimde hasar oluştu. 2 senedir de öyle bekledim. Aşırı doz veren doktor şimdi yapamam ben diyor. En önemlisi 1. İyi bir doktor hem de en iyisi bakın hastane değil mesele ülkenin en iyi hastanesine gittim ben
2. üç ay bile aşırı ciddi bu durumlarda bence rahat ol ama aşırı da salma

Teşekkür ederim canım Allah sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Ben de 30 yaşındayken 1 yıllık evliyken erken menapoz başlangıcı oldu.fsh giderek yükseldi 20 i buldu amh 0.7 idi.yani sizden daha kötü durumdaydim. Aşılama ve tüp bebek ted yaptırdık negatif oldu.2.tup bebeğe baslayacagim ay normal yoldan hamile kaldim.simdi bir oglum var cok şükür. Ben o surecte dogal beslenmeye çalıştım ıbrahim saracoglunun sogan kür ü nu yaptım incir ceviz karakovan bali yedim katkılı ürünlerden uzak durup herşeyi mevsiminde yedim.ve en önemlisi bence çok dua ettim çok dua aldım hastalardan .Rabbim InşaAllah size ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…