29 yaşında yumurtalık rezervlerinin azalması, çok korkuyorum

Merhaba canım maşallah ne güzel evladınız olmuş umut oluyor bizlere de Ben bişey danışmak istiyordum size tüp bebek tedavinizden sonra adet düzeninizde herhangi bir değişiklik, aksama vs oldu mu acaba? Dönüş yapabilirseniz çok memnun olurum çok sağolun

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun diliyorum Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini inşallahhangi Acıbadem hastanesinde tedavi gördün acaba sakıncası yoksa doktorunun ismini öğrenebilir miyim? Çok teşekkür ederim şimdiden

Belki tüpleriniz kapalıdır keşke bulup buluşturup bi rahim filmi çektirseniz??

Amin inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip etsin
Maslak acıbadem Bülent Tıraş'la ilerledik. Son anda 2 embriyo koymaya karar verdiler ve şu an ikizlere hamileyim. Çok şükür ikisi de tuttu

Amin inşallah Rabbim çok bekletmeden nasip etsin
Maslak acıbadem Bülent Tıraş'la ilerledik. Son anda 2 embriyo koymaya karar verdiler ve şu an ikizlere hamileyim. Çok şükür ikisi de tuttu
Maşallah çok güzel çok sevindimTeşekkür ederim bilgiler için de çok sağolun

Üniversite yada bazı araştırma hastanelerinde çekiyorlar toplamda 10 dk bir işlem

Merhaba
Hayır adetim hala düzenli bi sorun yaşamadım şükür hala düzenli

Araştırıyım teşekkür ederim. Başka bir rahatsızlığım nedeniyle östrojen içeren bitkiler vs bana yasak olduğu için korkuyorum bu tür şeylerden de ama bi bakayım.
Yumurta kalitenizi arttırabilirsiniz fakat amh yükselmez aksine geçen aylar içinde azalır. Vakit kaybetmeyin tedaviye başlayın

Amh 0,23 benim ilk çocukta bilmiyodum ikinci olmayınca gittim öğrendim tüp bile yaptım sonra umudu kestim tek çocuk yeter napim dedim kilo verdim oldu

Amh 0,23 benim ilk çocukta bilmiyodum ikinci olmayınca gittim öğrendim tüp bile yaptım sonra umudu kestim tek çocuk yeter napim dedim kilo verdim oldu
Merhaba çok sevindim şuan hamilesiniz sanırım hayırlı olsun çok tebrik ediyorum peki bu süreçte yumurta kalitesini arttırıcı herhangi bir takviye, ilaç vs kullanmış mıydınız ya da kür uygulamış mıydınız? :)

Hayır hiç bir şey yapmadım sadece kilo verdim 36 kilo sonra baş dönmesi var adet geçti bir bakayım dedim 5 haftalıkti ben umudu kesmiştim mucizeden öte olur diyodum 0.23 ile kalmak tüp bebek ile bile iki yumurta toplanmıştı

Ne güzel maşallah çok teşekkür ederim bilgiler için

Amh değeriniz çok yüksek. Sizi üzmek istemem ama Bu yüzden hamile kalamıyor olabilirsiniz. Doktorunuz bir şey söylemedi mi? Belki farketmemişsinizdir diye söylemek istedim.

Eklentiler

• 68E3D76F-38F2-4A95-B3CB-F1109D9D6EDB.png
    213,4 KB · Görüntüleme: 73
  • 6D7CA81E-102D-41D2-B5A1-8B95C3435745.png
    213,4 KB · Görüntüleme: 79
Başkent üniversitesi hastanesinde anestezili 250 liraya çektirdim. Agrı sızı hissetmeden. Mutlaka oraya git. Başka özel hastaneler 1500 den aşağı çekmiyor. Devlette zaten anestezi yok dayanırım dersen devlette ücretsiz çekiliyor. Zübeyde hanımda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…