29 Yaşında Meme Kanseriyle Zorlu Mücadele

Teşekkür ederim
Ameliyat için şuan testler yapılıyor genetik testi mr pet gibi şeyler sonuçlanmaları bi kaç haftayı bulacak gibi gözüküyor. Tahminimce Temmuz'un 2. Haftası olur ya da 3. Haftası
hayırlısı inşallah . dualarımız seninle . Allah şifa versin . güzel haberler ile gel canım.

Rabbim şifa versin inşallah sağlık en önemli şey. İnşallah sağ salim atlatın ameliyatı, silikon yaptırırsınız hepsinin çaresi var yeter ki sağlığınıza bir an önce kavuşun.

Geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun iyi ki bir oğlun varmış kizlarin dediği gibi slikonu düşünebilirsin

Geçmiş olsun canım Allah yardimcin olsun iyi ki bir oğlun varmış kizlarin dediği gibi slikonu düşünebilirsin

Gecmis olsun ins bir an knce atlatirsin nuksstme ihtimali varsa bence digerinide aldir ailikon takiyyorlar goruntude bozukluk olmuyor.
Allah yar ve yardimcin olsun

O saçlar eskisinden bile iyi çıkıyor, tüm örnekleri böyle.

Rabbim acil şifalar versin. Güzel haberlerinizle bizi de haberdar edin. Hepsinin geride kalacağına inanıyorum ben.

Rabbim Şafi ismiyle muamele etsin canım inşallah geçer bu günlerde şifa bulursun tez vakitte, artık meme kanseri tedavi oranı yüksek bi hastalık iyi olacağına inanıyorum.

Sağ göğsün için farklı Dr la görüşmeni tavsiye ediyorum.

Hatta bi kaç Dr çok şey değişiyor.

Bu mübarek günlerde rabbim evladına bağışlasın seni .

100 tane ya şafi okudum senın için :dua:

rabbim şifa versin inşallah evladına bagışlasın seni , kız hem istediğin ölçüde silikon taktırırsın sütyensiz gezersin inşallahhh, ohhh :halay:keyifm olsunnn de ,:KK48:

seni güldüreyim diye yazdım böyle inşallah tez vakitte iyileş ve bize geri dön

Allah razı olsun çok teşekkür ederim..
Aynen keyif yapıyorum bende yıllardır çalıştığım için oğlumla vakit geçiriyorum geziyorum dinleniyorum..

Allah acil şifalar versin ins bu zorlu gunleri tez vakitte atlatırsınız

Allah yar ve yardimciniz olsun.şifa versin.
Bir yakinm atlatti su an cok iyi durumda.
Ayriyeten gecen 60 lı yaslarinda olan bi teyze gecmiste gogus kanseri teshisi konuldugunu göğsünün alindigini yillardir bir sorun yasamadini anlatti icinizi karartmayin derdi veren veren dermanida verir siz inanin yeter ki

Allah sifa versin, cok uzuldum senin adina. Mubarek ayda Kadir gecesinin her gece olabilecegi bu gunlerin yuzu suyu hurmetine insallah Rabbim safi ismiyle sifa verir sana.

sukur, meme kanserinde tip cok ilerledi. alsalar bile her iki gogsunu kendini lutfen uzme, sagligin onemli, alinsin.

Allah şifa versin , inşallah tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz. Allah yardımcınız olsun bu süreçte

Çok çok geçmiş olsun canım. Bence risk almaya gerek yok. Sağlık herşeyden önemli canım. Günümüzde hiç birşey çözümsüz değil. Rabbim sağlık versin tez zamanda atlattırsın inşallah

X