29 Yaşında Meme Kanseriyle Zorlu Mücadele

Allah tez zamanda şifa versin. Çok gençsiniz ve başarıyla atlatacağınızdan eminim, moral motivasyon çok önemli. Örneğin peruk vb alabilirsiniz kendinizi iyi hissetmek içim bu süreçte. Ayrıca nüks açısından iki göğüste alınıp silikon konamaz mı doktorunuza bunu sorun. Diğer memede nüks ihtimali var çünkü ilerde bildiğim kadarıyla. Hem tamamen risk ortadan kalkar hemde fiziğiniz bozulmaz. Acil şifalar dilerim.

Teşekkür ederim evet gerçekten moral çok önemli ben hemen gidip gerçek saçtan peruk aldım. Ameliyatta geçici silikon takılıyor radyoterapi alınacağı için 1 yıl sonra gerçek silikon takılabiliyorlar. Geçici silikonda gerçek silikon da taktırıcam.. Bir sıkıntı bir mani çıkmaz ise eğer..

Haftaya ameliyat :110:
Ya pazartesi ya da çarşamba günü kısmetse..

3 aydır kemoterapiden adet olmamaya başladım öğrendim ki ameliyattan sonra da 5 yıl menopoza girmem için ilaç kullanıcakmışım :işsiz:

Var mı ilaçla menopoza giren???

3 aydır kemoterapiden adet olmamaya başladım öğrendim ki ameliyattan sonra da 5 yıl menopoza girmem için ilaç kullanıcakmışım :işsiz:

Geçmiş olsun canım. İnşallah ameliyatın cok iyi geçer. Ameliyattan sonra da yaz olur mu

Rabbim acil şifalar versin morelinizi sağlam tutmaya bakın ,Annem de kolon kanserin'den tedavi ve ameliyat oldu çok şükür düzeldi dilerim darısı başınıza , sorduğunuz soruyla ilgili fikrim yok .
Annem'in rahim ,yumurtaliklar alındığı için ilaç tedavisiyle değil kendiliğin'den menopoza girdi , moreliniz zımba gibi olsun insallah , kafanızı rahat tutun , sağlıcaklı ömürler sevdiklerinizle beraber ❤️...

Allah şifa versin... liseden sınıf arkadaşım evlendikten bir kaç ay sonra yani henüz 27 yaşındayken buldu bu illeti vücudunda... üstelik kendi doktor olmasına rağmen o da 3. Evrede yakalayabildi... 2 senelik uzun tedavilerden sonra şimdi düzeldi saçları çıkmaya başladı... üstelik diyorum ya daha bir kaç aylık evliydi.
Allah şifa versin ben düzeleceğinize inanıyorum, ümidinizi asla yitirmeyin.

Geçmiş olsun canım. İnşallah ameliyatın cok iyi geçer. Ameliyattan sonra da yaz olur mu

Teşekkür ederim..

Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.:dua:

Amin

Rabbim acil şifalar versin morelinizi sağlam tutmaya bakın ,Annem de kolon kanserin'den tedavi ve ameliyat oldu çok şükür düzeldi dilerim darısı başınıza , sorduğunuz soruyla ilgili fikrim yok .
Annem'in rahim ,yumurtaliklar alındığı için ilaç tedavisiyle değil kendiliğin'den menopoza girdi , moreliniz zımba gibi olsun insallah , kafanızı rahat tutun , sağlıcaklı ömürler sevdiklerinizle beraber ❤️...

Sizlerede çok geçmiş olsun çok teşekkürler ..

bol bol yeşil çay için

ve sık sık gülün komedi dizileri filmleri izleyin.

temiz hava alın iyi ve karanlıkta uyuyun moraliniz yüksek olsun

inşallah kür olduğunuzu da okuruz..

sizle aynı yaştayız hayatın faniliğini bana hatırlattınız. bazen çok üzülüyorum sorunlarıma bana kendime gelmemi sağlayan gücü verdiniz umarım biz de size o gücü veririz. yanınızdayız unutmayın..

bol bol yeşil çay için

ve sık sık gülün komedi dizileri filmleri izleyin.

temiz hava alın iyi ve karanlıkta uyuyun moraliniz yüksek olsun

inşallah kür olduğunuzu da okuruz..

sizle aynı yaştayız hayatın faniliğini bana hatırlattınız. bazen çok üzülüyorum sorunlarıma bana kendime gelmemi sağlayan gücü verdiniz umarım biz de size o gücü veririz. yanınızdayız unutmayın..

Teşekkür ederim ..
En çok sevdiğim şey gülmek güldürmek
Günüm güle güle geçer dışardan kimse bilmez hasta olduğumu
makyajsız bakımsız kapıya çıkmam
Güzel bir evladım güzel bir kocam var çok şükür
Güçlüyüm yani
Ama gelin görün ki gece olunca herkes uyuyunca kafamda deli sorular deli düşünceler..
Allah kimseye altından kalkamayacak yük vermesin inşallah..

Merhaba arkadaşlar

29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..

Allahım kimseye yaşatmasın..

Allah yardımcın olsun inşallah her şey çok güzel olur. Tüpbebeği yaptıklarında nasıl o tedavileri aldın. Çocuğun doğmasını mı beklediler?

Rabbim sizi ve ailenizi hep bir arada tutsun inşallah
Bence diğer memeyi de aldırın, şekline büyüklüğüne sizin karar vereceğiniz bir silikon yaptırın:KK39: yaşama en önemlisi oğlunuza sımmmsıkı tutunun o da sizin psikolojik tedaviniz öyle düşünün. Millettir bu ağzı büzülmez söyleyeceklerine kulak asmayaın acıtasyon olanları duymayın bile.
Birde dr nuz muhakkak söylemiştir ama yumurtalık ve rahim kontrollerinizi 3 ayda bir mutlaka yaptırın. Meme kanseri ile aynı gen bu hastalıklar çünkü. Hayatınızda mutluluklar temenni ediyorum. Ailenizle En güzel günleri yaşamanız dileği ile... sevgiler :KK37:

Öncelikle geçmiş olsun. Evlenmiş bir yuva kurmuşsunuz, evladınız var.
Benim işyerimde sizin yaşınızda bir kızcağız aynı durumda. İki göğsü de alındı. Ocak ayından beri kemoterapi görüyor, Ağustosta radyoterapiye başlayacaklar. Tekrarlama ihtimaline karşı yumurtalarını dondurup menepoza soktular.
Hala yaşam enerjisiyle dolu kızcağız.Hem de ailesi tam destek bile değil kendisine.
Bol bol dua edin, moralinizi düzgün tutun, çocuğunuzu düşünün ve Allahın izniyle bu hastalığı yenin.
Ayrıca doktorların söylediklerine uyun.

Allah acil şifalar versin.
Uzman değilim ama ikisini de aldırıp silikon yapmak daha sağlıklı olacaksa düşünmeden o yolu seçin.
Annelik böyle bir şey demek.
Gücünüz burdan hissediliyor.
Çok geçmiş olsun güzel günler yakın olsun inşallah.

Çok geçmiş olsun allah şifalar versin ins.oglundan güç alıp onun için daha sağlam durmaya çalış.allah yardımcın olsun ins

Merhaba arkadaşlar

29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..

Allahım kimseye yaşatmasın..

çok geçmiş olsun
Allah sizi oğlunuza ve sevdiklerinize bağışlasın inşallah
Angelina Jolie sırf ırsi risk var diye iki göğsünü birden aldırdı ve silikon yaptırdı
bence doktorları dinlemelisiniz, riski minimumda tutmalısınız

Cok ama cok gecmis olsun. rabbim uzun omur versin size. Lutfen moralinizi bozmayin, bir suru insan var meme kanserini yenen. Siz de yeneceksiniz eminim. Ama isterseniz onlm olsun diye ikinci memeyi de aldirabilirsiniz bence. Tekrardan cok ama cok gecmis olsun. Sevgiler.

Çok çok gecmis olsun. Allah guç kuvvet sıfa versiin. Hekimler neyi oneriyorsa onu yapin bence insallah tez zamanda moralinize sagliginiza kavusursunuz.

Ben de seneler önce, bir sabah uyandığımda duyma yetimi tamamen kaybetmiştim. Hayat çok sürprizlerle dolu, ama acı ama tatlı. Bu zorlu süreci atlatacağınızdan eminim. Çok acı çekip üzüldüğünüzü biliyorum ama bu da geçtikten sonra artık hiç bir şey sizi üzemeyecek. Allah'ım yardımcınız olsun. Bol dua edeceğim. Ara ara yazar mısınız? Sizi takip edeceğim.

X