Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşuna dememişler cennet anaların ayakları altındadır diye.sen ne kadar harika bir anne ne kadar güzel bir kadınsın. Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine sana acil şifalar versin. oğlun çok şanslı senin gibi güçlü bir anneye sahip olduğu için.unutma yaşadıklarımızın hepsi Rabbimin sınavı ve sen bu sınavı hakkıyla geçeceksin buna kalpten inanıyorum.Dualarım seninle...Merhaba arkadaşlar
29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..
Allahım kimseye yaşatmasın..
Cok gecmis olsun .Belirti olarak agri hissetmediniz mi ?Yada bir sislik?
Ah canım Rabbim en hayırlı en acil şifasını yollasın sana bende anne ve anneanne meme kanseri öyküsü var ben de bekliyorum malesef bu acı gerçek beni de bulur gibi geliyor başına gelmeden konuşması kolaydır ama sanırım iki memeyi de aldırırım gibi geliyor iyice garantiye almak için sebebi de bir kızım var tekrar hamileyim ve bir çocuk daha düşünüyorum üçlemeyi düşünüyorum Allah nasip ederse üç evlat için göğüslerimden vazgeçerim gibi geliyor
Rabbim yar ve yardımcın olsun oğlun sana seni de oğluna bağışlasın
Canım acil şifalar dilerimMerhaba arkadaşlar
29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..
Benim aile de hatta sülale de kanser öyküsü yok ama bende oldu işte.. Allah esirgesin Allah yazdıysa bozsun inşallah olmaz.. Oğluma doğum yaptığımda yenidoğan yoğunbakımda yattı ve benim üzüntüden sütüm kesildi 3.ayımda, emziremememin etkisi olduğunu düşünüyorum.. inşallah güzel güzel emzirirsin, emzirmek çok faydalı olduğunu duydum çünkü..
kontrollerini ihmal etme ve kendini herzaman muayene et.. Allah kimseye yaşatmasın bu duyguyu..
Merhaba arkadaşlar
Merhaba
Şu günlerde aynı sıkıntılı süreçleri yaşamaktayım .. elime gelen bir şişlik tetkikler falan derken 2.evre meme kanseri teşhisi kondu . 3 hafta oldu ameliyat oldum . Bu arada da hamile oldugumu öğrendim fakat çok minik oldugu için alınamıyor . Kemoterapi planlaması bugün yapıldı , küretaj yapıldıktan sonra hemen başlanacak .
Biri 2 biri 5 yaşında iki kızım var . Uzun ve sıkıntılı bir süreç bekliyor bizi ama inanıyorum ki üstesinden geleceğiz ..
Memenin alınması çok hoş gelmiyor belki kulağa ama gerçekten bir önemi yok hele ki bunu öneriyorlarsa ... arkadaşım kendi isteğiyle aldırdı göğsünü , yayılım falan yoktu göğsü küçük oldugu için baya bi şekil bozukluğu olacagi için karar verdi buna Sonrada bi güzel yaptırdı ..
Bu zorlu süreçte sabır ve şifa diliyorum hepimiz için .
Çokkk geçmiş olsun kürtaj olayına çok üzüldüm Allah sağlıklı hamilelikler yaşatır inşallah hepimize..
benim ilk kemoterapi uygulandı ameliyat sonra planlandı.. nasıl geçti ameliyatınız sadece tek göğüs mü alındı ?
Tşk ederim .. açıkcası hamile gibi hissedemiyorum kendimi bİ bağ kuramadım kurmamamız gerekiyordu da zaten . Bu kadar radyoaktif maddeden sonra başka şans yok .. inşallah yarın küretaj hallolur da kemoterapiye başlamam gerek çünkü . Ameliyattan sonra çok rahattım ama benim koruyucu yapıldı kitle alındı sadece 3 lenf nodül alındı ama temiz onlarda