29 Yaşında Meme Kanseriyle Zorlu Mücadele

Çok geçmiş olsun, sağlığınıza kavuşacaksınız ve ailenizle mutlu yarınlarınız olacak umarım. Bugüne dek güçlü durmuşsunuz, biraz daha sıkın dişinizi. Risk varsa şayet diğer memeyi de boşalttırın. Risk sahibi kadınlar hastalanmadan bile yaptırıyorlar artık. Dolduruyorlar. Yeter ki tamamen temizlensin çözüm bulunur her şeye. Ben iyiyim artık diye de bir konu açarsınız burada umarım. Sevgiler.

Size acil şifalar diliyorum.Umarım en kısa zamanda eski sağlıklı günlerinize kavuşursunuz.
Doktorunuz ne diyorsa onu yapın lütfen,direnmeyin sakın..

Allah yardımcınız olsun..doktorlar ne diyorsa öyle yapın ..ayrıca dernek vardı galiba tanışın fikir alın sizinle aynı durumu yaşayan insanlardan..çok geçmiş olsun tekrar

Acil şifalar dilerim. Doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın sağlığınıza kavuşun da gerisi çözülür.

Allah'ım tez zamanda şifa versin bacım . Meme kanseri tedavisi çok ilerledi en azından tamamen aldır ve yayılmasını onle , hicbiseyin kalmaz , silikon taktirirsin görüşüne önem veriyorsan millet saglikliyken silikon memislerle geziyor hiç önemli değil meme falan , sağlığın duzelsinde aldır ikisinide gitsin . Angelina Jolie duymadinizmi kansere yakalanmamak için iki gogsunude rahiminide aldırdı , neleri var , psikolojini güçlü tut bacım buda gecicek .. Allah'ın isimlerini 99 Esma oku sürekli ya şafi çek şifa veren ismi inancın kuvvetliyse yada varsa bilmiyorum tabi . Allah sifani versin en yakın zamanda..

Canım kıyamam sana.
Memedense canını sağlığı daha önemli.
Hem slikon vb şeylerle dolduruluyor.
Hiç riske atma ikisinide tamamen aldır.

Önemli olan senin canının sağlığı

Geçmiş olsun canım benim allahım şifa versin sana . İnş ameliyattan sonra da bu günlerini hiç yaşamamış gibi olursun . Evladın ile çok sağlıklı güzel mutlu günler görmen dileğile. ..

Herkese çok teşekkür ederim güzel dileklerinizi temennilerinizi okumak bile iyi geldi.. Ameliyat sırasında geçici silikon yapılacak radyoterapi olacağımdan 1 sene sonra Allah kısmet ederse silikon ameliyatı olabileceğim..

Hadi sağ salim sıkıntısız çıkacaksın ameliattan inşallah
Fırsat buldukça durumunuz konusunda bizi de bilgilendir olur mu

Herkese çok teşekkür ederim güzel dileklerinizi temennilerinizi okumak bile iyi geldi.. Ameliyat sırasında geçici silikon yapılacak radyoterapi olacağımdan 1 sene sonra Allah kısmet ederse silikon ameliyatı olabileceğim..
canım geçmiş olsun .
güzel günler senin olsun .
ameliyatını ne zaman olacaksın

canım geçmiş olsun .
güzel günler senin olsun .
ameliyatını ne zaman olacaksın

Teşekkür ederim
Ameliyat için şuan testler yapılıyor genetik testi mr pet gibi şeyler sonuçlanmaları bi kaç haftayı bulacak gibi gözüküyor. Tahminimce Temmuz'un 2. Haftası olur ya da 3. Haftası

Merhaba arkadaşlar

29 yaşındayım 6 yaşında bir oğlum var 3 senedir oğlumun bir kardeşi olsun çok istiyordum ama polistikover hastası olduğumdan bir türlü olmadı çatlatma iğneleri, aşılamalar denemediğimiz şey kalmadı en sonunda olursa olur olmazsa çok şükür bir oğlum var modundaydım.
bir gece sol göğsümün altının tamamen çukurlaştığını farkettim hemen internetten araştırdım ve pek iç açıcı şeylerle karşılaşmadım sabaha kadar uyuyamadım. Sabah hemen dr a gittim ve muayenede dr kesinlikle değil ama yine de ultrason yaptıralım dedi ultrasonun sonucuda pek iç açıcı değildi hemen ertesi gün mr çektirdim ve 25 Ocakda 3.evre meme kanseri olduğumu öğrendim oğlumun doğumgününde.
dünya başıma yıkıldı hep 40 yaş üstü hastalığı diye bildiğimden kendime konduramıyordum oğlumu düşündükçe kendime hiç gelemiyordum.
Dr.lar süreci anlattılar kemoterapi ameliyat radyoterapi vs ama öncesinde genç yaşımdan dolayı çocuk için tüp bebek yaptırdılar o anda çok istemesemde şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. Çünkü biliyorum iyi olacağımı bu süreci atlatacağımı oğlum için daha çabuk kendime geleceğimi biliyorum inanıyorum
6 seans kemoterapim geçen hafta bitti tabi ne saç kaldı ne kaş. İlk aldığım kemoterapiden 2 hafta sonra 1 günde tüm saçım döküldü hayatımın en kötü günüydü diyebilirim. Hem kendim alışamadım hem oğlum. Hatta oğlum için daha zordu bakamadı yüzüme bi kaç hafta.. şimdiyse eski fotoğrafları görünce ne zaman böyle olucaksın anne şimdide güzelsin ama burda daha güzelsin dedikçe içim acıyor.
sırada ameliyat var sol göğüs ve sol koltuk altı kesin kazınacak ama dr lar diğer memenin de hem yaş olarak hem de nüksedebilme ihtimalinden alınma taraftarı..
Başlarda ameliyatı pek umursamasam da şimdi korkuyorum sağ göğsümü aldırmalımıyım bilmiyorum. Karar bana kaldı artık sizlerden tek istediğim dua etmeniz..

Allahım kimseye yaşatmasın..
Canımmmm allah yardımcın olsun inşallah iyileşirsin..dualarim seninle

Geçmişler olsun inşallah herşey güzel olacak olumlu düşünelim lütfen bizleride bilgilendirin fırsat buldukça kadın isterse herşeyi yener :KK200:

Allah şifa versin evladınıza bağışlasın sağlığınız için ne gerekiyorsa onu yapın atlattığınız vakit estetikle herşey hallolur

Allah yardımcınız olsun acil şifalar diliyorum. Doktorunuz ne diyorsa onu uygulayın sağlıklı ve huzur dolu yıllarınız olsun.

X