Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
gamzecim tamam inatlaşmıyorum gelsin kızçezim çekilcem elvinle aranızdan, ama unutma bizde su belizimle şekillendirces bazı şeyleri:))

bu arada hastaneye gittim bugun süt götürme bahanesiyle, haftasonları bilgi alamıyoruz ya belki dedim bişiler koparabilirim ama olmadı tabiki...( bu arada teyzelerimiz dün kızım 1530 olmuştu, 27cc veriolarmış sütümüzüde...

el muallim canım çok sevindim senin adına minişlerden bi albüm yap da görelim şu kahraman savaşçıları....

Maşallah Elvinciğimize. Bir minik prenses daha yakında kavuşuyor yuvasına ve annesinin sıcak kucağına. Bundan sonra daha hızlı kilo alır artık. Hep böyle güzel haberler alalım inşallah.

ayyy tamamdır anlaştık ver kızını al kızımı :))))
ahh eve gelsindeee teyzesi ona neler alıcakk ahh nelerrr o minicik ellerini ayaklarını seyredicem böyle yaa... :)))) ( tabii bu arada da boş durmiicam anlatıcam bişiyler :))) )

ya benim kuzuma maşallah yaaa demek 27 cc süt içiyo canım yaa yerim ben onu..... benimkinin uykusu sana çekti ya elviniminde boğazı bana çeker işallahta yeme içmede sorun yaşamaz.... yoksam tavuk yemez kustuğu şeyi bidaha yemez sütün kaymağını yemez vs vs vs....... :)))))))))

ay o hastanede ne gıcık hemşirenin cebine para sıkıştırsaydın hallederdi belki bişiyler yaa :)))))))))))
ay bende bu aralar çok rüşvetçi gördüm kendimi herkese böyle bişiyler tavsiye ediyorum dolandırıcı olmam yakındır :)))))))))) delikafadulden

Maşallah Elvinciğimize. Bir minik prenses daha yakında kavuşuyor yuvasına ve annesinin sıcak kucağına. Bundan sonra daha hızlı kilo alır artık. Hep böyle güzel haberler alalım inşallah.

İnşallah canım, hep güzel haberleri paylaşmayı nasip eder allah bize... Oradakilerde 1500den sonra daha hızlı kilo alırlar diyo ah insallah... alsında gelsin, bizde bu arada kıza alışveriş yapalım diye çıkıyoruz, prematüre kıyafet bulmak çok zor ya 0 ay bulduk onlar kullanışlı olur mu acaba ne dersiniz?? internetten de buluyorum ama bazı markalar hakkında hiç bi bilgim olmadığından almaya cesaret edemiyorum...

gamzecim bu arada sende belizimi postalamaya çalışıon ne iş??:)) dolandırıcılık konusuna gelince teyzemiz, ben şaşırmadım hehe rüşvette teklif edersin, tehdittie edersin izmirde olsan senle birlikte bi gitsek oraya kesin birbirine katardın hastaneyi:))
hı canım ya şu park yatağın içine ben hangi marka yatak alcaktım unuttum. foruma gittik bugun prematüre bebeklere verios dio 0-3 ayları gösteri bizim kızın onun içini doldurması için 3 katına çıkması lazım deli ettiler bizi anlıcann...yatağımızı da alamadık kıyafette bulamadık zaten(

canım internetten e-bebeğe bak ordan bulabilirsin..
izmirde varmı e-bebek bilmyorum..
ben ordan ve mothercare den bulmuştum..
2 takım alsan yeter..
canım toparlanıyor elvin hanım..
gözünaydın.......

aqualotus kesinlikle kan bağı olmasına gerek yok canım...
böylesi kanından olandan çok daha iyi ve vefalı...
imrendim size...
daima böyle kalın...inşallah çocuklarınızda sizin gibi olur...

sağol canım, insallah bir sorun çıkmaz devam eder toparlanmaya da bir an önce eve gelir artık... oraya baktım evet daha önce baby jem ve sevi bebenin ürünleri var. daha öncede bakmıştım işte o markalar hakkında bilgim yok, senin aldıklarında bunlardan mıydı canım öyleyse alayım bende. mothercare bugun baktığım yerdi, orada bi türlü bişey bulamadım. bir takım daha önce idil babyninkini almıştım şimdi işte bir iki tane daha almak lazım. küçük hanım gelince bir süre çıkıp bişey alma şansım olmaz heralde:)

canım ayrıca haklısın kan bağına gerek yok, dostluklar çoğu zaman akrabadan çok çok daha vefalı... amin allah bozmaz, eşlerimizde şükür arkadaş oldu sıra kızlarımızın iyi arkadaş olmasında:)

kızlar merhaba... hastaneden bilgi aldım da kafam allak bullak oldu, daha iyi haberler paylaşmak isterdim ama... neyse... bizim kızın beslenmesini gene kesmişler, 3 saatte 1 cc ye inmiş gene. doktoru neden bilmioda, haftasonu ben yoktum, şimdide burada kimse yok dedi. off... çıkarmış olabilir filan dedi ama bilmiyorum öğrenememek sinirimi bozdu... kilomus 1620 olmus ama beslenme konusunda gene başa döndük yavaş yavaş arttırılacakmış...(

Canım yediğini çıkardıysa daha önce Nec geçirdiği için korkup azaltmış olabilirler. Yavaş yavaş tekrar artar inşallah beslenmesi. Sen böyle merak içindeyken bilgi verememeleri çok üzücü.

neyse üzme canım kendini ama niye bilgi vermiyolar başka hastanelerde uygulama nasıl bilmiyorum ama benim kızım kuvözdeyken her bebeyin ayrı hemşiresi olurdu aradığımızdaysa kendi hemşiresi gelir bilgi verirdi kendi doktoru yoksa bile vardır bi doktor orda illaki ama artar zamanla böyle iniş çıkışlar oluyo azalıyo artıyo acaba kaka çıkışı falan normalmi o konuda bilgi verdilermi

allah yardımcın olsun bebişin insallah enkısa sürede evine kucağına gelir salıcakla canım:)) dualarım seninle

kızlar benim bir sorum olacak size en iyi siz bilirsinia benim eylül doğumlu erken doğmuş bir kızım var 36. haftasında 2 bucuk kilo doğdu sonra 1 hafta kuvezde kaldı:) 2 kilo 200 gr kadar düştü...belenmesi yavaştı yani oral beslenmesi zayıftı..şimdi 6.ayını içinde ama hiç 6 aylık gibi durmuyor 5 kilo 800 gr olmustu 5. ayın sonunda. hala toparlanamadı. peki ne zaman akranları gibi olacak acaba??

sağolun kızlar... bizim hastanede hemşireler bilgi vermiolar kesinlikle, sadece doktorlar... tamam her bilgiyi not alıonus, sorcamız belli bu neden böyle oldu die,not alırken onuda alın anlamıyorum bu durumu. yarına kadar bekleyin detaylı bilgi alın cevabı koca hftasonu bilgi alamadan geçmişken koyuyo insana...

berna09 insallah kısa zamanda istediğin kiloya gelir kuzucuğun. ama bana öyle çok çok zayıf gelmedi normalde kaç kg olması gerekio, doktorunuz ne dio? tabi bu sorulara deneyimli anneler daha doğru biliodur, ben o aşamalara gelemedim...

canım seni cok iyi anlıyorum benimki 1 hafta kaldı kuvezde ama bana yetti allahım prematüre bebişlere ve annelerine yardım etsin..

kızımın 1 kilo eksigi var akranlarından ama cok değil ama yinede üzülüyorum etraftanda ya senin kızın minyon olacak işte diyorlar bu dahada canımı sıkıyor öylemi acaba yoksa normale dönecekmi? yavaş yavaş kilo alıyor sonra birdenmi gelişecek acaba küçük bebeklerde görülen birseymi bu? bilmiyorumkismile

kornelyacım geçmiş olsun cnm benim kızında olmuştu aynısı inş artacak besini üzme tatlı canını maşallah besini az ama kilo alıyor bide öle düşün başka sorunu olmasın tek inş en yakın zamanda alıcaksın bebişini kendin besleyeceksin cnm

bebişin annesi son durum ne dir

valla canım dün görebilik baya büyümüş geldi gözümüze. 1630 gram olmuş, gittik o kadar konustuk tınlamadı hiç bizi gerine gerine uyuyodu:) 1800 olduğunda vermeyi düşünüyoruz dedi doktorumuz ama anlamadım ben, karnı şişti die beslenmeyi azalttılar şimdi yavaş yavaş arttırırken 170 gram sonra çıkıştan bahsetmeleri tuhaf sanki... teyzelerimiz bekliyoruz bakalım bir sorun olmadan gelişsin de gelsin artık die, bi de saat 13.30 olsa die son durumu öğrenmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…