Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugun miniğimi ilk kez kucağıma aldımmmm:) çok güzel bir duyguymuş... ama nedense bu güzel anların tadını tam anlamıyla çıkaramadım... bugun doktorumuz nörolog gelecek ranevu alınıp eeg çekilmesi gerekio dedi. kontrol amaçlı filan die düşünücem ama doğum sırasında oksijensiz kalma durumu varmış dedi. bugun 53 gün oldu ve bu güne kadar böyle birşeyin bahsi hiç geçmedi. ilgilenen doktorlardan biri neden çekildiğinden haberi yok allak bullak oldum.. yok evde havale geçirmesine karşı dikkatli olurmuşuz, sonrada 53 gündür burada geçirmedi ama neyse dio. canım sıkıldı çok fena...
bi de bugün ilk eğitimimi aldım ama bi yerine bişey olcak die tedirginlikten biraz çuvalladım sanki... yarın bi daha var eğitim umarım o zaman daha iyi geçer... sizin de ilk deneyimler de zorlanmalar oldu mu??
kızlar bugun miniğimi ilk kez kucağıma aldımmmm:) çok güzel bir duyguymuş... ama nedense bu güzel anların tadını tam anlamıyla çıkaramadım... bugun doktorumuz nörolog gelecek ranevu alınıp eeg çekilmesi gerekio dedi. kontrol amaçlı filan die düşünücem ama doğum sırasında oksijensiz kalma durumu varmış dedi. bugun 53 gün oldu ve bu güne kadar böyle birşeyin bahsi hiç geçmedi. ilgilenen doktorlardan biri neden çekildiğinden haberi yok allak bullak oldum.. yok evde havale geçirmesine karşı dikkatli olurmuşuz, sonrada 53 gündür burada geçirmedi ama neyse dio. canım sıkıldı çok fena...
bi de bugün ilk eğitimimi aldım ama bi yerine bişey olcak die tedirginlikten biraz çuvalladım sanki... yarın bi daha var eğitim umarım o zaman daha iyi geçer... sizin de ilk deneyimler de zorlanmalar oldu mu??
Canım işten gelince laptopumu açmamıştım. Telefonumla girip bir kontrol edeyim demiştim bizim kızlar ne yapıyor diye. Bu haberi görünce üşenmedim bilgisayarı açtım gece gece.
Gözünaydın. Allah sizi bir daha hiç ayırmasın. İnşallah eeg sonucu da iyi gelecektir. Canım ya o nefes borusuna kaçırma korkularını çok iyi bilirim. Berkay da çok küçük olduğu için yorulurdu emerken ara vere vere bitirtirdim mamasını. 3 saatte bir besle canım. Diğer zamanlarda uyusun bol bol kuzucuk.
saol teyzemiz insallah allah hiç birimizi kuzumuzdan ayırmaz bekleyenlerin de yakın zamanda kucaklarına gönderir yavrusunu...
ya mehtapcım yaygara kopuo, verios iki üç çekio sona sızıo kalıo gene. vermeyim desemde o kadar yalanıp dilini emioki dayanamıyorum veriyorum gene biraz biraz...
teyzelerimiz bugun sabah saat 11de eğitime gittim sonrada bir daha yollamadılar. 14te bi eğitim daha verildi sonra elvini uyutup eeg ye gönderdiler. geldi bu sefer uyanmasını bekledik. kuzucum 18.30 gibi uyandı çok kaçmış ilacı die dalga geçiolar nazlı kızımla... sonracıma besledik 60 cc verdiler mama saati geçti die abartmıorum 2 dk sürmeden yuttu canavar. tabi o heyecanla sonunda kaçırdı nefes borusuna onun paniğini yaşadıki, sonra daa alın gidin kızınızı dediler:) ve artık evimizdeyiz... teirginiz... tetikteyiz... ay çok fenaymış, anlıorum bu ter boşalma konularını... yalnız benim size bi sorum var. bizim kızı 3 saatte bir besle dediler de bizimki yalanıp duruo. veriom götürüo biberonu, gaz çıkarıos başa dönüos... böle saatlere pek uyamıos olabilir böle bi durum dimi? bu arada p.tesi kontrolümüz var eeg sonuçlarını o gün vereceklermiş. ama bugun hocaları sekretere sölerken duydum çok önemli bişey olsa söylerlerdi şimdiye dediler... böle işte kızımızla geldik teyzeler hatta birazdan minik canavarımın resmini fotograflar bölümüne koyacağım:))