• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 29 haftasında gelen kızım...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Canım yakında gelecek o halde. Tamamen iyileştiğinden emin olmadan vermezler zaten korkma. ınşallah çok yakında sağlıkla yuvasına kavuşacak bir miniğimiz daha.

insallah kızlar... bekliyoruz artık beklerkende boş durmamak lazım tabi:) nınımdan e-bebek tavsiyesi alıp oradan birkaç şey sipariş ettim, şimdi de ihtiyaç listesi yapmaya çalışıyorum, bitince size yazmak isterim aslında, malum deneyimli annelerin görüşlerini almak gerek... ıvır zıvırla doldurmamak ya da eksik bırakmamak için...

insallah kızlar... bekliyoruz artık beklerkende boş durmamak lazım tabi:) nınımdan e-bebek tavsiyesi alıp oradan birkaç şey sipariş ettim, şimdi de ihtiyaç listesi yapmaya çalışıyorum, bitince size yazmak isterim aslında, malum deneyimli annelerin görüşlerini almak gerek... ıvır zıvırla doldurmamak ya da eksik bırakmamak için...

Tamam canım sen listeni yaz biz de fikirlerimizi söyleriz. Ama prematüre kıyafeti fazla alma çünkü o kadar çabuk büyüyecek ki şaşıracaksın:)

evet kornelya 2 takım yeter bile..
bu arada izmirde e-bebek açılmış..
ordan bulabilirsin..,internettende siperiş veriliyor..
ben bugün siperiş verdim..
unibaby ıslak pamuklu bez 12 li kargo dahil 46 tl
yani tek paket 3.83 e gliyor kargo ücreti dahil...

az kaldı listeyi bitirmeme heralde yarın tamamlar görüşlerinze sunarım:)

haklısınız bencede prematüre iki takım yeterli, geri kalanını 0 ay bakmayı düşnüyorum... e-bebek sitesine baktım izmirde şube görünmüodu ala ala ben mi yanlış baktım bi daha bakayım.. bende e-bebekten birkaç sipariş verdim gelsin bakalım nasıl çıkacak... şu ıslak pamuklu beze bende bakayım çok uygun görünüo

az kaldı listeyi bitirmeme heralde yarın tamamlar görüşlerinze sunarım:)

haklısınız bencede prematüre iki takım yeterli, geri kalanını 0 ay bakmayı düşnüyorum... e-bebek sitesine baktım izmirde şube görünmüodu ala ala ben mi yanlış baktım bi daha bakayım.. bende e-bebekten birkaç sipariş verdim gelsin bakalım nasıl çıkacak... şu ıslak pamuklu beze bende bakayım çok uygun görünüo

walla canım bana mail atmışlar..
izmir deyiz artık diye...
sen zaten ıslak pamuk ve ılıksu kullanacaksın kızın poposu için...
walla ben ilk zaman öyle kullandım..sonra halalar yurtdışından unibaby e benzer mendil getirdiler kullandım..halende unıbaby kullanıyorum...pişiğimiz olmadı..
çok az kızarıklık oldu o zaman hep poposunu yıkadım birazda açık tuttum
hemen geçti...

Canım yeni haberler var mı Elvan'dan. 1800'e yaklaşmıştır artık. Birkaç gün içinde verirler herhalde.

merhaba kızlar... günlerdir evdeyim, çalışmıyorum diye dert yandığımdan eşim son günlerde fazla mesai yaptırmaya başladı ondan son durumlardan çok haber veremedim size:) bugun kilomuz 1740 gram olmuş... bakalım insallah yarın görücem taa perşembeden beri göremedim bıdığımı çok özledimm:((

mehtapcım insallah verirler yakın zamanda elvini ama bilmiyorum sanki bu haftayı tamamlarmışız gibi geliyor. bakalım yarın heralde doktorumuz daha ayrıntılı bilgi verecektir... sizler ve miniklerinizde iyidir umaım herşey yolundadırr

sorayacım eğer gebelik normal seyretseydi daha 36+4 te olacaktık.. ama sonuca bakarsak 49 günlük oldu teyzesi:)

merhaba kızlar... günlerdir evdeyim, çalışmıyorum diye dert yandığımdan eşim son günlerde fazla mesai yaptırmaya başladı ondan son durumlardan çok haber veremedim size:) bugun kilomuz 1740 gram olmuş... bakalım insallah yarın görücem taa perşembeden beri göremedim bıdığımı çok özledimm:((

mehtapcım insallah verirler yakın zamanda elvini ama bilmiyorum sanki bu haftayı tamamlarmışız gibi geliyor. bakalım yarın heralde doktorumuz daha ayrıntılı bilgi verecektir... sizler ve miniklerinizde iyidir umaım herşey yolundadırr

Yaklaştı canım az kaldı anneciğine kavuşmasına. Hem sabırsızlık hem bir korku vardır içinde şimdi.
Bugün güzel haberlerle gelirsin inşallah. Biz de iyiyiz canım teşekkürler..

Back