Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah kızlar... bekliyoruz artık beklerkende boş durmamak lazım tabi:) nınımdan e-bebek tavsiyesi alıp oradan birkaç şey sipariş ettim, şimdi de ihtiyaç listesi yapmaya çalışıyorum, bitince size yazmak isterim aslında, malum deneyimli annelerin görüşlerini almak gerek... ıvır zıvırla doldurmamak ya da eksik bırakmamak için...
az kaldı listeyi bitirmeme heralde yarın tamamlar görüşlerinze sunarım:)
haklısınız bencede prematüre iki takım yeterli, geri kalanını 0 ay bakmayı düşnüyorum... e-bebek sitesine baktım izmirde şube görünmüodu ala ala ben mi yanlış baktım bi daha bakayım.. bende e-bebekten birkaç sipariş verdim gelsin bakalım nasıl çıkacak... şu ıslak pamuklu beze bende bakayım çok uygun görünüo
merhaba kızlar... günlerdir evdeyim, çalışmıyorum diye dert yandığımdan eşim son günlerde fazla mesai yaptırmaya başladı ondan son durumlardan çok haber veremedim size:) bugun kilomuz 1740 gram olmuş... bakalım insallah yarın görücem taa perşembeden beri göremedim bıdığımı çok özledimm(
mehtapcım insallah verirler yakın zamanda elvini ama bilmiyorum sanki bu haftayı tamamlarmışız gibi geliyor. bakalım yarın heralde doktorumuz daha ayrıntılı bilgi verecektir... sizler ve miniklerinizde iyidir umaım herşey yolundadırr
ayyy ne guzel hala hamile olacaktin daha keyfini cikaracaktin ama kismet boyleymis 49 gunluk masallahi var annesi kocaman olmus prensesimiz:)sorayacım eğer gebelik normal seyretseydi daha 36+4 te olacaktık.. ama sonuca bakarsak 49 günlük oldu teyzesi:)