Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rabbim yardımcınız olsun sağlıkla evinize gelin inşallah
gamzecim tamam inatlaşmıyorum gelsin kızçezim çekilcem elvinle aranızdan, ama unutma bizde su belizimle şekillendirces bazı şeyleri:))
bu arada hastaneye gittim bugun süt götürme bahanesiyle, haftasonları bilgi alamıyoruz ya belki dedim bişiler koparabilirim ama olmadı tabiki...( bu arada teyzelerimiz dün kızım 1530 olmuştu, 27cc veriolarmış sütümüzüde...
gamzecim tamam inatlaşmıyorum gelsin kızçezim çekilcem elvinle aranızdan, ama unutma bizde su belizimle şekillendirces bazı şeyleri:))
bu arada hastaneye gittim bugun süt götürme bahanesiyle, haftasonları bilgi alamıyoruz ya belki dedim bişiler koparabilirim ama olmadı tabiki...( bu arada teyzelerimiz dün kızım 1530 olmuştu, 27cc veriolarmış sütümüzüde...
Maşallah Elvinciğimize. Bir minik prenses daha yakında kavuşuyor yuvasına ve annesinin sıcak kucağına. Bundan sonra daha hızlı kilo alır artık. Hep böyle güzel haberler alalım inşallah.
canım internetten e-bebeğe bak ordan bulabilirsin..
izmirde varmı e-bebek bilmyorum..
ben ordan ve mothercare den bulmuştum..
2 takım alsan yeter..
canım toparlanıyor elvin hanım..
gözünaydın.......
aqualotus kesinlikle kan bağı olmasına gerek yok canım...
böylesi kanından olandan çok daha iyi ve vefalı...
imrendim size...
daima böyle kalın...inşallah çocuklarınızda sizin gibi olur...
kızlar merhaba... hastaneden bilgi aldım da kafam allak bullak oldu, daha iyi haberler paylaşmak isterdim ama... neyse... bizim kızın beslenmesini gene kesmişler, 3 saatte 1 cc ye inmiş gene. doktoru neden bilmioda, haftasonu ben yoktum, şimdide burada kimse yok dedi. off... çıkarmış olabilir filan dedi ama bilmiyorum öğrenememek sinirimi bozdu... kilomus 1620 olmus ama beslenme konusunda gene başa döndük yavaş yavaş arttırılacakmış...(
kızlar benimde 12.01.10 yani 3 gün önce dayanamayıp erken gelmiş bir kızım var... 29+3te 1000 gram olarak dünyaya geldi. biraz araştırayım diye siteye bakıyordum, deneyimleri olan anneleri görüp süreci anlayabilmek bilmek için... birazda içimdeki umudu güçlendirip, daha güçlü olabilmek için... kızlar benimde hepinizin duasına ihtiyacım var...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
sağolun kızlar... bizim hastanede hemşireler bilgi vermiolar kesinlikle, sadece doktorlar... tamam her bilgiyi not alıonus, sorcamız belli bu neden böyle oldu die,not alırken onuda alın anlamıyorum bu durumu. yarına kadar bekleyin detaylı bilgi alın cevabı koca hftasonu bilgi alamadan geçmişken koyuyo insana...
berna09 insallah kısa zamanda istediğin kiloya gelir kuzucuğun. ama bana öyle çok çok zayıf gelmedi normalde kaç kg olması gerekio, doktorunuz ne dio? tabi bu sorulara deneyimli anneler daha doğru biliodur, ben o aşamalara gelemedim...
bebişin annesi son durum ne dir