#28şubatzulümhikayeleri sosyal medya yıkılıyor

Hatta yerde sürüklenen kadınlardan biri hamileymis ve o olaydan sonra bebegini dusurmus.. cok uzulmustum dduyduğumda.

Benim de kuzenim gitmedi universiteye, açmak istemedi başını çünkü. Yasağın kalkmasiyla beraber sinava girdi ve üniversiteyi okudu çok şükür

Boş vaktim olsa arastiracagim da minigim huysuz çok bakamıyorum öyle. Eger videoyu paylasabilirsen cok iyi olur canım
Benim telde kotam sınırlı..İndirmek ki gerek bilmiyom..trt haberin dünki belgeseline bakılabilir..Ben onların yalancısıyım :)

alevilerin olduğu otel yakımıştı sanırım diri diri yaktılar insanları

Benide şapkamla sınava almadılar bir sınav için o kadar para verip almıştım oysa :) halen durur.Sağlık sorununuz mı var diye incelemeye koyuldu p.l.k

O kadını biliyorum izlemiştim videosunu

bence konu kapatılsın arkadaşlar bu konu rencide edici bu şeklde birbirimizi kırıyoruz sadece insanların inançları alay konusu olmamalı

Bende gulgul catladim burda ......bu kadar komik olmayin nolir ama niye guldum nasil guldum neden guldum ve guldugumu buraya yazdim Allah Allah .....

Ben o sistem yüzünden istedigim bölüme yerleşemedim mesela orta okul imam hatip bitti direk ticaret lisesine geçtim
İmam hatiplerin önü kapanacak diye meslek liselerine de el attılar
Puanlar öyle bir fırladı ki ..
Normalde kazanabilecegin uni..sanırsın oldu sana tıp fakultesi.
Soru başına çarpılan puan degerimiz düz liseninkine oranla düşüktü mesela.
İşletmeyi bile zor kazanıyorduk yahu

Olayı hatırladım, biraz da nette dolanarak.
Medine Bircan'dan bahsediyoruz, bilmeyenler için.
Buyrun bu da oğlunun ifadeleri:
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=42688
"Annemin İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde sağlık karnesinde başı açık fotoğrafı olmadığı için tedavi edilmediği yönündeki iddialar doğru değil. Annem beş kez diyalize girdi ve hastanede sorun yaşamadık. Annemin ölümünden sonra bazı yayın organlarında yazılanlar da doğru değil. Televizyonda benim yaptığım konuşmaların büyük bir bölümü kesilmiş. O yüzden yanlış anlaşılmalar ortaya çıktı. Yoğun ilgi nedeniyle cep telefonumu kapatmak zorunda kaldım. İşe dahi gitmiyorum. Kendimi istemediğim olayların içinde buldum. İsmini, mesleklerini bilmediğim insanlar, milletvekilleri tarafından aranıyorum."
'Genelge personel için'
İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Dekanlığı da peş peşe açıklamalar yaparak, Bircan'ın tedavisinin yapıldığını, olaya temel teşkil ettiği iddia edilen genelgenin ise, üniversite personeli ve yakınları için sahteciliği önlemek amacıyla yürürlükte olduğunu, vatandaşları kapsamadığını belirtti.
Demek, değişen bir şey yok, Mazlum-Der hala bildiğimiz gibi.

birbirimize sahip çıkalıp birbirimizin acılarıyla beslenmeyelim bu tür konular tartışmaya açık değil hepimizin zararına biz karşımızdakine saygı göstermezssek oda yarın bize göstermez

Bizlerde sosyal medyada çok caps görüyoruz ,yeri geliyor gülüyoruz.Geçen gün diğer bir konu hakkında karikatür vardı,görünce aklıma buradaki yorumlar geldi.Şimdi ben o karikatürü paylaşmış olsaydım buradaki o düşünceyi paylaşan kişilere saygısızlık yapmış olacaktım,tek başınayken okuyup gülmek başka,bu platformda karşıt görüşlü kişiler karşısında paylaşıp gülmek başka.

Trt deki belgesel kimden bahsetti bilmiyorum ama ; benim bildiğim ama adını hatırlamadığım bir vaka vardı buna benzer .

Şimdi araştırdım , Medine Bircan teyze evet . O dönem epeyce olay olmuştu bu haber . Kanser hastası aynı zamanda böbrek yetmezliği var , eve yakın bir yerde diyalize girmesi için sevk gerekiyor , hastane sevk için baş örtülü fotoyu kabul etmiyor , sevk gecikiyor . Hatta peruk shoplu vesikalığı vardır teyzenin . Oğluda bunu videoya çekip haber yapıyor .İŞte hastane yetkililerin bu foto olmaz , kimlik tespiti için baş açık olmalı falan olayını . Daha sonra haber teyzenin ölümü ile manşet oluyor . Oğul burada haberi yalanlıyor , ben hastane annemi kabul etmedi demedim , sevk için olay uzadı dedim diyor .

Falan falan yani.

Kim neresinden tutmak istersen orasından tutsun haberi .Sonuçta mışlı mişli bir haber .

Ben neresinden tuttuğumu söyleyince çok yoruluyorum , o yüzden isim sormuşsunuz isim Medine Bircan .

Edit : İsim bulunmuş , tutulmak istenen yerden tutulmuş zaten .

Ben bi haberdim malesef yaşımın küçük olması sebebiyle ve ozamanlar başörtülü olmadığım için,şimdilerde trt belgeselde yaşayanların hikayelerini dinleyerek öğreniyorum

Eğer oğlu olayi o şekilde yalanladiysa, her ne için olursa olsun yapılan yanlış. Ha sevk için ha tedavi için... sevk için olunca 'tamam o zaman' diyemiyor insan.

Edit : İsim bulunmuş , tutulmak istenen yerden tutulmuş zaten .
Hiçbir yerinden tutmadım Aus, doğrudan oğlunun söylediklerini yazdım. Olaya dair tek yorumum da Mazlum-Der'le ilgili oldu.
Bildiğim kadarıyla bu yazılanlara karşı bir yalanlama yok. Varsa, koyan olursa biz de okur, başörtülü olmadığı için kadını tedavi etmeyenlere içimizden geleni söyleriz.
Ama o zamana kadar, olay budur.

Ya bugün bir dahil olamadım şu topike.
Hep arada kaynıyor nedense.
Ama Erbakan'sız caps olmaz.
Koyun hele bir tane keyfimiz yerine gelsin.

Ben bi haberdim malesef yaşımın küçük olması sebebiyle ve ozamanlar başörtülü olmadığım için,şimdilerde trt belgeselde yaşayanların hikayelerini dinleyerek öğreniyorum
şehit ailelerinin belgesellerinede bakın,alevilerin belgesellerinede bakın,aleviler kadar dışlanmış insanlar varmıdır acaba nedense hiç sesleri çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…