alevilerin olduğu otel yakımıştı sanırım diri diri yaktılar insanları
halk kutuplaşsın birbirine düşsünde nasıl olursa,oy için bilmem ne için değmez ya,kimse kimsenin önünde eğilmesinAlevileri söylemezler. Onlar insan yerine konulmaz ki.
Necmettin Erbakan'ın bir açıklaması vardı: ''Rektörler, dekanlar ve herkes türbanlılara saygı duruşuna duracak'' diye.
Kimse kusura bakmasın. Ben sadece ve sadece İstiklal Savaşı'na katılanlara saygı duruşunda dururum. Başkasına durmam. Durduracak varsa hodri meydan
Onlarıda izledim tabiki şimdilerde 31 yaşındayım ve bi haber değilim,konu 28 şubat olduğu için sadece bunun üzerinden yazıyorum.şehit ailelerinin belgesellerinede bakın,alevilerin belgesellerinede bakın,aleviler kadar dışlanmış insanlar varmıdır acaba nedense hiç sesleri çıkmaz
konuyu biliyorum fakat sadece sizler mağdur olmadınız diyorum bu ülkede herkes payını almıştır,kimi arkadaş dindar kesim sadece çok ezildi diyor,hayır oyle değil diyorumOnlarıda izledim tabiki şimdilerde 31 yaşındayım ve bi haber değilim,konu 28 şubat olduğu için sadece bunun üzerinden yazıyorum.
Onlarıda izledim tabiki şimdilerde 31 yaşındayım ve bi haber değilim,konu 28 şubat olduğu için sadece bunun üzerinden yazıyorum.
elfide arkadaş yazmadımı dindar kesim en çok mağdur oldu diye bakın geçmişe,en çok diyebilmek buyuk vebal almaktır bence,şehit ailelerini unuttu belkide,yada mezhebi yuzunden yakılan insanlarıSen olması gerekeni yapıyorsun canım. Konuyu carpitmiyorsun işte.
çarpıtmayalım konumuz 28 şubat kibliyorlar konu dışından takip edipBaşörtülü olduğu için tedavi edilmeyen bir vatandaş var midir bilemiyorum ama yıl 2009 da Erzincan üzümlüde yolda rahatsızlanan ve o ilçenin hastanesinde tedavi edilmeyen ve burada sizin gibiler tedavi edilmez deyip kavgaya sebep olan hastane yetkilileri biliyorum. Sebebini tahmin edin: acık olduğu için acile alınmadı.
Sanki sadece bir taraf mağdur gibi davranmaktan vazgeçin artık.
aleviler asla yapılan zulumler için ses çıkaran topluluklar olmadı. hep sustular..Madem mağduriyetleri konuşuyoruz sırf Aleviler diye siyasetle alakaları bile olmayan dede ve babaannemin Erzincan'dan Eskişehir'in bir köyünde senelerce sürgün hayatı yaşamasından da bahsedeyim.
Annemin çocukluk arkadaşının sırf Alevi diye 80 olaylarında kaybolup bir daha haber alınamamasından bahsedeyim.
Mağduriyet ise mağduriyet budur işkence Budur!
Madem mağduriyetleri konuşuyoruz sırf Aleviler diye siyasetle alakaları bile olmayan dede ve babaannemin Erzincan'dan Eskişehir'in bir köyünde senelerce sürgün hayatı yaşamasından da bahsedeyim.
Annemin çocukluk arkadaşının sırf Alevi diye 80 olaylarında kaybolup bir daha haber alınamamasından bahsedeyim.
Mağduriyet ise mağduriyet budur işkence Budur!
Zaten konu 28 şubat kara mizah capsleri...çarpıtmayalım konumuz 28 şubat kibliyorlar konu dışından takip edip
Açarım yeri gelince merak etme. İlgin için teşekkürler.Bu yaşananlara mağduriyet değil demiyoruz zaten. Açın bir konu onu da tartışalım
vallahi arkadaş en çok dindar kesim mağdur oldu dedi,bende bu mümkün değil,mağduriyet yaşamamış varmıki dedim,konu dışı olduk arkadaş açtı konuyuZaten konu 28 şubat kara mizah capsleri...
Birilerinin mağduriyeti değil ki.
O konu başka bir üyenin açtığı konuda tartışılsın madem. Kendisi istemediği cevaplar görünce konuda kovuyor kendi konusunda bu olayları tartışsın.
Sen şahitsin...ve asla hayyal yaşamadığı halde bu zulümü öfkeliyim çok öfkeliyim demedi.
elfide arkadaş yazmadımı dindar kesim en çok mağdur oldu diye bakın geçmişe,en çok diyebilmek buyuk vebal almaktır bence,şehit ailelerini unuttu belkide,yada mezhebi yuzunden yakılan insanlarıolabilir insanlık hali
biliyorum. senelerdir tanıyorum seni. reelldede devamlı görüşürüz. evet. asla demedin bunu.bunuda yeni duyuyorumSen şahitsin...
Ben ailemin hiçbir bireyinden alınacak kinimiz var ya da öfkeliyiz Lafını da duymadım.
peruk olayı da sonradan gelişti.
En son perukla girmelerine izin vermisler şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?