:))))
benim ve senin kıblemiz farklı deyişi burdan heralde
Peki siz inanıyor musunuz namaz kılan bir kişinin, farklı yönde kılanı uyarmayıp namaza başlayacağını?
:))))
benim ve senin kıblemiz farklı deyişi burdan heralde
bilemiyorum ama komik geliyor bakınca gülmek istemesemde gülüyorumPeki siz inanıyor musunuz namaz kılan bir kişinin, farklı yönde kılanı uyarmayıp namaza başlayacağını?
Peki siz inanıyor musunuz namaz kılan bir kişinin, farklı yönde kılanı uyarmayıp namaza başlayacağını?
:))))))Belki kavga etmişlerdir. Belki yanlış kılan inatcidir. Mesela benim teyzem bize her geldiğinde yanlış tarafa doğru kılar. Muhtemelen elindeki pusula bozuk ama anlatamıyoruz. Bizde de annem biraz sağa teyzem biraz sola bakar şekilde kılınıyor namaz lar, foto çeksek buna benzer bişey çıkar.
düşünmek istemiyorum son zamanlarda çünkü acı veriyor bende düşünmemeyi yeğliyorum siz benim yerime düşününErbakan Hoca orda çok başka bir şeyden bahsetmisti. Üzerinde biraz daha düşünün bulacaksiniz.
kiminin kıblesi Amerika ,kiminin İsrail ama pek azının ki Kabe.düşünmek istemiyorum son zamanlarda çünkü acı veriyor bende düşünmemeyi yeğliyorum siz benim yerime düşünün
Haklısın, Kontes. Bence de özellikle Türbanlı kızları Madımak'a tıkıp yakmak katliamın dik alasıydı.Nice haksız yere katledilen binlercesi...
Kastım o mu ki ?Haklısın, Kontes. Bence de özellikle Türbanlı kızları Madımak'a tıkıp yakmak katliamın dik alasıydı.
Kim katledilmiş Allah aşkına. Ne kadar seviyorsunuz, şöyle cafcaflı sözleri. Eğer 28 Şubat katliamı derken Hama Katliamından bahsetmiyorsan, o dönemde kimse katledilmedi.
Haksızlığa uğradı evet ama katliam?
Kelimelerin anlamlarını bu kadar boşaltmaya gerek yok.
Edit: Tüh Hama da 2 Şubattaydı di mi onu da tutturamadık, neyse, kısmet
Ibret almadan,magduriyet yasamadan kimse kimsenin magdur olmasini onemsemiyor.Herkesin,her kesimin birbirine onyargisi var.Benim bile vardi.Meslege ilk basladigimda basortulu ogretmen arkadasimla ayni eve cikip onunla bikac sene yasamasaydim buyuk ihtimal hala ayni onyargidaydim.Bir de su var bu habere konu olan capsler ve karsilikli yapilan binlercesini kim magdur olan birinin yuzune bakarak diyebilir ki? Ben diyemem.Sosyal medyayi cok ta onemsememek gerekiyor.
empatimi bizim ülkede çok bekletiye girilmesin,herkes mağdur herkes haklı herkes kutupberkinin ölümüne iyi olmuş cehenneme gitti diyenin o ölümlerle alakalı capsleri paylaşmasına zaten şaşırmam ki ben.. normal karşılarım.
Bu haberi(capsleri) paylaşmanın amacı nedir?Samimiyetinden,tarafsızlığından şüphe ederim bu capslere gülenin.
Bu ülkede dindar kesimin çektiğini kimse çekmedi..Hani başıörtüsüzler okullara alınmıyor mu? Bu kadarını kim yaşadı?
İşte milletin ağzı yanmış tarihini unutmamışki muhalefetiniz etkili olmuyor.
Bu capsler abartılı gelmedi bana dediğim gibi kafa bu.
Aynı şey değil işte bu hem piskolojik hem de maddi manada bir......boşluğu istediğinizi koyun.Metin Göktepe, doğrudan YAŞAYAMADI efide.
Kendisi sorguda, gözaltında öldü. Özellikle Göktepe'yi örnek verdim. 96'da öldü, 28 şubattan 1 yıl önce.
Bayılmayı ölmek sanmayın, Allah aşkına. Evet o dönem, başörtülülere yapılan çok büyük utanç ve ayıptı ama bak takvime daha 2 ay olmadı, birileri cemevi basıp dinimizde bu yok diye ortalığı inleteli.
Aynı ülkede mi yaşıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?