#28şubatzulümhikayeleri sosyal medya yıkılıyor

:))))
benim ve senin kıblemiz farklı deyişi burdan heralde

komik ama elden ne gelir

Peki siz inanıyor musunuz namaz kılan bir kişinin, farklı yönde kılanı uyarmayıp namaza başlayacağını?

Belki kavga etmişlerdir. Belki yanlış kılan inatcidir. Mesela benim teyzem bize her geldiğinde yanlış tarafa doğru kılar. Muhtemelen elindeki pusula bozuk ama anlatamıyoruz. Bizde de annem biraz sağa teyzem biraz sola bakar şekilde kılınıyor namaz lar, foto çeksek buna benzer bişey çıkar.

:))))))

Nice haksız yere katledilen binlercesi...
Haklısın, Kontes. Bence de özellikle Türbanlı kızları Madımak'a tıkıp yakmak katliamın dik alasıydı.
Kim katledilmiş Allah aşkına. Ne kadar seviyorsunuz, şöyle cafcaflı sözleri. Eğer 28 Şubat katliamı derken Hama Katliamından bahsetmiyorsan, o dönemde kimse katledilmedi.
Haksızlığa uğradı evet ama katliam?
Kelimelerin anlamlarını bu kadar boşaltmaya gerek yok.
Edit: Tüh Hama da 2 Şubattaydı di mi onu da tutturamadık, neyse, kısmet

Kastım o mu ki ?
Kastım Türkiye'de şimdiye kadar gerçekleştirilen katliamların tamamı

ön yargı her kesimden var,başı örtülü ama önyargılı çok insan tanıdım,kızkardeşimin oturduğu semt daha tutucu,ve kızkardeşimin sadece başı açıktıriörtülü bir komşusu yolda cevirmiş demişki ben kapalı zarfım sen açık zarfsın!
bende ünüversiteye gidemedim,lisemizde 40 kişilik sınıftan 3 kişi ünüversiteyi kazandı biri ben ve kızkardeşim,neden gidemedim,kız çocuğu başka bir şehre gidemez başına bir hal gelir,evlensinde sorumluluk bizden gitsin,
bu ülkenin bazı kesimi bu şekilde düşündüğü için çok zarar gören kızlar var,töre cinayetleri zorla evlendirilmeler,kız akrabasıyla evlenmek istemiyor diye kendini pencereden atmıştı,annemde görücü usulu evlendirilmiş hiç konuşmadığı bri ile ilk gece yatak odasında tanışmış ve kötü bir evlilik,bu ülkede magdur çok

berkinin ölümüne iyi olmuş cehenneme gitti diyenin o ölümlerle alakalı capsleri paylaşmasına zaten şaşırmam ki ben.. normal karşılarım.
empatimi bizim ülkede çok bekletiye girilmesin,herkes mağdur herkes haklı herkes kutup

Bu haberi(capsleri) paylaşmanın amacı nedir?Samimiyetinden,tarafsızlığından şüphe ederim bu capslere gülenin.

Ben butun samimiyetimle gülüyorum, çünkü komik. :)

O zaman baskı vardı, şimdi de var. Yönetim el değiştirdi. Mazulmun da eline kılıç geçince zalim olduğunu gördük. Yapacak bir şey yok dünyanın kuralı bu sanırım. İnsanlar kötü ve kendilerinden olmayana kıymak için fırsat kolluyorlar.

Yani diyeceğim o ki düzen değişmedi. Düzen değişir, o zaman çıkarız bu zulumler için hep birlikte göz yaşı dökeriz.

Bu ülkede dindar kesimin çektiğini kimse çekmedi..Hani başıörtüsüzler okullara alınmıyor mu? Bu kadarını kim yaşadı?
İşte milletin ağzı yanmış tarihini unutmamışki muhalefetiniz etkili olmuyor.
Bu capsler abartılı gelmedi bana dediğim gibi kafa bu.

Metin Göktepe, doğrudan YAŞAYAMADI efide.
Kendisi sorguda, gözaltında öldü. Özellikle Göktepe'yi örnek verdim. 96'da öldü, 28 şubattan 1 yıl önce.
Bayılmayı ölmek sanmayın, Allah aşkına. Evet o dönem, başörtülülere yapılan çok büyük utanç ve ayıptı ama bak takvime daha 2 ay olmadı, birileri cemevi basıp dinimizde bu yok diye ortalığı inleteli.
Aynı ülkede mi yaşıyoruz?

Şu konu gezi olayının amacına istinaden böyle alengirli capslerle açılsaydı o duyarlı kasmaların ilahını o zaman görürdük..
Herkeste bir ''sen nasıl insansın(cılık) '' duyarlılıgı başlar, tersi mizahsen bulanlar nasipsizlikle suçlanırdı.
Hele mayıs gelsin şenlenir buralar :)
Bir iki capste biz döşerik er meydanına..
Ekmek figürlüsünden tutta, gaz fişekli olanına kadar.
Bakalım kaç kişi komik bulacak.

Aynı şey değil işte bu hem piskolojik hem de maddi manada bir......boşluğu istediğinizi koyun.
Başıörtülü diye gözaltına alınırken alındıktan sonra yaşananların tek anlatalımmı hasteneye alınmadığı tedavi olamadığı için ölenler vs..
Her dönemin hatalar var ama böşörtüsü gibi yıllarca süren ülkenin yarasından fazlasını görmezden gelen başka bir dönem yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…