#28şubatzulümhikayeleri sosyal medya yıkılıyor

adalet sadece bir kesim için olursa adil değildir herkes için adalet
kendinize adalet isteyeceksiniz başkası isteyince küçük görüp dalga geçeceksiniz
samimi olacaksınız ki inandırıcılığınız olsun

evet 28 şubat dahil öncesi ve sonrasında büyük haksızlıklar yapıldı ve ne yazık ki yapılmaya devam ediyor

Ben yapamam zaten. Berkin Elvanin ali ismail'in vs. Ölümüyle sonuçlanan olaylar üzerinden kahkaha atamam. Bir an sinirime yenik düştüm. Özür dilerim kirdiysam

Sanki bu tarz capsler ilk kez paylaşılıyor gibi hava yaratılmış.
Twitter böyle paylaşımlar ve nicesi ile dolu.
Ne kadar abartıldı bu durum...
O capslerin hangisinde acı çeken bir insanın yaptıklarına itham var? Hiçbirine.
Hacı Şakir var mesela tamamen karar mizah üstüne açılmış konu.
Gezi olaylarında ölen insanları paylaşıp bunun üstünden paylaşım yapacaksanız yapabilirsiniz.
Ki geçtiğimiz senelerde yapılmadı da değil, okunan belaları küçümsemeleri de hatırlıyorum.
Olayı biz siz davasına dönüştürmek komik değil mi?
Hepsi bizim ülkemizin vatandaşıyken?

Ben yapamam zaten. Berkin Elvanin ali ismail'in vs. Ölümüyle sonuçlanan olaylar üzerinden kahkaha atamam. Bir an sinirime yenik düştüm. Özür dilerim kirdiysam

Yok canım neden kirilayim. Her zamanki olağan şeyler bunlar. Senden bahsetmiyorum genel anlamda böyleyiz... Hep kendi acimiz daha üstün...

Bir dönem gerçekten magdur olmus insanlarla dalga geciliyor. Siyasiler ya da siyasi görüşler olsa tamam da bu kadari fazla

Yani bugün buna gülenler yarın kendi değerleri üzerinden dalga geçildiğinde (pardon kara mizah yapıldığında) ağlamayacaksa ... Mesele yok .

Bu bir döngü.Dedigin gibi bugun buna aglayanlar da dun,bugun,yarin dalga gectigi muddetce bu döngü boyle devam eder.Ozaman hic mesele yok.

Bu bir döngü.Dedigin gibi bugun buna aglayanlar da dun,bugun,yarin dalga gectigi muddetce bu döngü boyle devam eder.Ozaman hic mesele yok.

Ben sevmiyorum bu döngüyü , normalleştirip içinde yer almayacağım da .

Sevenler içindi önerim .

Bir dönem gerçekten magdur olmus insanlarla dalga geciliyor. Siyasiler ya da siyasi görüşler olsa tamam da bu kadari fazla

Eğerki o zamanlara ait gerçek belgeleri kullanarak bu capsler yapılsaydı, haklısınız. Başörtü ile ilgili olanlar hariç bence içinde art niyet taşımayan capsler. Ha bana gelipte gerçekten 28 şubatta eziyet görmüş insanların resmini karikatürize etseler bende gülmem.

Gaddar değiliz gülenler olarak böyle açıklama mecburiyetinde kalmak kötü.

Şunu da ekliyim, beden eğitimi dersine giren hocalar böyledi diyerek absürd resimler koymuşlar. Bunu acıyla bağıntılamayın yani gerçeklikle ilişkisi olan bir şey mi?

Veya sabun yapılma espirisi. Onun bizim milletimizin yaşadıklarıyla bir alakası var mı? Yahudilerin acılarıyla dalga geçiliyor deseniz anlarımda 28 şubatta kim sabun yapılmış?

Günümüzde çekilmiş kıbleleri farklı yönde namaz kılan insan. Bunu üstüne bir şey yazmasalarda gülerdim, yine güldüm.

Bunun açıklamasını yapmak ne saçma yahu. Yapılan capsler çekilen acılarla bağıntılı olmadığı için komik işin özeti bu. Ha ben gülerim siz gülmezsiniz bu bir bilinç meselesiyse.

Ben sevmiyorum bu döngüyü , normalleştirip içinde yer almayacağım da .

Sevenler içindi önerim .

Ibret almadan,magduriyet yasamadan kimse kimsenin magdur olmasini onemsemiyor.Herkesin,her kesimin birbirine onyargisi var.Benim bile vardi.Meslege ilk basladigimda basortulu ogretmen arkadasimla ayni eve cikip onunla bikac sene yasamasaydim buyuk ihtimal hala ayni onyargidaydim.Bir de su var bu habere konu olan capsler ve karsilikli yapilan binlercesini kim magdur olan birinin yuzune bakarak diyebilir ki? Ben diyemem.Sosyal medyayi cok ta onemsememek gerekiyor.

Bence insafsizliktir bu.
O gun zulum vardi zulum, o insanlarin aci gununu senlik gunune cevirmisler.
Yazik.

Çok üzücü , çok rahatsız edici .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…