Valla o dönemi böyle gaydiri gubbak cemilem formatında capslerle alay edercesine geçiştirmek ne kadar insanı tartışılır.
28 şubat süreci diyoruz..
Daha niceleri var bu süreçlerin..
Nice haksız yere katledilen binlercesi...
Hepsi için birer caps yapsın ayrı görüştekiler..
Yıl dönümlerinde bakıp bakıp gülerler..
Netekim komik (!) degil mi ?
Kara mizah dedikleri bu olsa gerek..
Bakın bu harika fikir işte kızlar. Hadi kim daha çok çekmiş, kim daha çok ölmüş yarıştıralım önce, sonra da eğlenceli caps paylaşırız diğer tarafın üzüldüğü olaylar için. Excellent...
Neyse gezi yıl dönümü gelsin iyi mizah capsleri paylaşayım
Mayısa az kaldı :)
Daha iyisini yapma gayretindeyim.Yapmadigin sey degil ki.Senden de beklenen bu kontes :) Belirtmene gerek yok hani :)
Daha iyisini yapma gayretindeyim.
Beklenenin ötesine geçmek lazım.
Ben yapamam zaten. Berkin Elvanin ali ismail'in vs. Ölümüyle sonuçlanan olaylar üzerinden kahkaha atamam. Bir an sinirime yenik düştüm. Özür dilerim kirdiysam
Pharmaton alacagım o gün epeyi abanacagımTeee kac sene oncesinden bu isin öncüsü ve erbabi oldugundan dedigin gibi yapman lazim.O potansiyel var zaten.Klavyene kuvvet :)
Bir dönem gerçekten magdur olmus insanlarla dalga geciliyor. Siyasiler ya da siyasi görüşler olsa tamam da bu kadari fazlaAynen öyle.
Benim savunduğum görüş için ya da desteklediğim siyasiler içinde yapılsa ben gülüyorum, kaliteli olduğu sürece. Bunlarda art niyet taşımayan eğlenceli capsler bu kadar takılmaya gerek yok bence..
Yani bugün buna gülenler yarın kendi değerleri üzerinden dalga geçildiğinde (pardon kara mizah yapıldığında) ağlamayacaksa ... Mesele yok .
Bu bir döngü.Dedigin gibi bugun buna aglayanlar da dun,bugun,yarin dalga gectigi muddetce bu döngü boyle devam eder.Ozaman hic mesele yok.
Bir dönem gerçekten magdur olmus insanlarla dalga geciliyor. Siyasiler ya da siyasi görüşler olsa tamam da bu kadari fazla
Ben sevmiyorum bu döngüyü , normalleştirip içinde yer almayacağım da .
Sevenler içindi önerim .
Şahsım adına üzülmedim dedimberkinin ölümüne iyi olmuş cehenneme gitti diyenin o ölümlerle alakalı capsleri paylaşmasına zaten şaşırmam ki ben.. normal karşılarım.
işte kim dediyse artık. onlar paylaşırken rahatsız olmazlar dedim bendde:)Şahsım adına üzülmedim dedim
ne iyi olmuş dedim ne de cehenneme gitti dedim mesela :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?