- 22 Mayıs 2011
- 1.170
- 1.209
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.861
Sakarya kocaelinde erkan turkoze geliyorum.. konak hastanesi..Kocaeli'de yaşıyorum sen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakarya kocaelinde erkan turkoze geliyorum.. konak hastanesi..Kocaeli'de yaşıyorum sen?
Kızlaarr yaşayan var mıı bu durumuKızlaarr sizlere birşey soracağım iğnenin 5 günündeyim çok fazla kasık ağrım var 3 4 saattir ve lekelenme oldu az sebebi ne olabilir bir bilginiz var mı
Yasamadim ama yumurta catlamis olabilir mi acaba illaki 36. Saatte mi catliyor yerlesme icin erkn daha dollencekte rahme gidecekte uzun isi var ki yerlesme adet tarihinizdr veya yakin zamanda oluyor.Kızlaarr yaşayan var mıı bu durumu
İğne yan etkisi de olabilir doktorunuza yazın isterseniz yerleşme kanaması için cok erken cnkuKızlaarr yaşayan var mıı bu durumu
Benim bazen iliskiden sonra bazi zamanlarda ama her zaman degil kanli akinti geliyor.. oyle bisey olabilirmi..Kızlaarr yaşayan var mıı bu durumu
Bilmiyorum olabilir anlayamadım vallahiiiYasamadim ama yumurta catlamis olabilir mi acaba illaki 36. Saatte mi catliyor yerlesme icin erkn daha dollencekte rahme gidecekte uzun isi var ki yerlesme adet tarihinizdr veya yakin zamanda oluyor.
Bir arayım en iyisi sürekli düşünüyorum çünküüüİğne yan etkisi de olabilir doktorunuza yazın isterseniz yerleşme kanaması için cok erken cnku
Benim kahverengi lekeydi çok az geldi bu gün yok o şekilde olabilir bir arayım doktoruBenim bazen iliskiden sonra bazi zamanlarda ama her zaman degil kanli akinti geliyor.. oyle bisey olabilirmi..
Ara canım haber ver bizedeBenim kahverengi lekeydi çok az geldi bu gün yok o şekilde olabilir bir arayım doktoru
Ayy hadi insallah bende cuma günü doktora gideceğim izalasyonum bitiyorKızlar felaket sırt agrım var boyun agrım var biraz önce de baktım tuvalet de iç camadırım cok ıslanmış akıntı dan goguslrıme de bıçak saplanıyor iğnenın 6 cı günü sizde durumlar ne
Ayyyy hadi tekrardan dan yap başla kuzummmm bırlıkteyızzzzz burdaAyy hadi insallah bende cuma günü doktora gideceğim izalasyonum bitiyor
Aradım ama şuan yokmuş eğer lekelenme devam ederse bu gün yarın bir giderim doktoraAra canım haber ver bizede
AmiiinnnRabbim hepinizin gonlune göre versin insallaah hayirlisiyla hepiniz hamile kalirsiniz. Sorunu olanlarada Allah acil sifalarini versin
Kuzum avicennadan pcositol kullanıyorum ona da bir bakayım sağolKudret narı kapsül avicenna markası alırsan en iyi sonucu yakın zamanda alırsın bu dediğim ürün insülin direncini düşürüyor.
Rica ederim kuşumKuzum avicennadan pcositol kullanıyorum ona da bir bakayım sağol
Canımmmm iyimisin peki yokmu yükselme şansı bir umut yok mu bırakma kendini sakın bu ay da devam ederiz kuzum yaaKızlar pazar günü 352 olan değerim bugün 257 ye düşmüş sanırım kimyasal oldu umarım bekleyenler güzel sonuçlar alır hoşçakalın..
Şifa olsun kuzucumKuzum avicennadan pcositol kullanıyorum ona da bir bakayım sağol