- 7 Ocak 2021
- 527
- 355
- 34
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.341
Anladım canimİlki öyleydi silik bile değildi. Net olarak çıkmıştı. Sonra Bir hafta sonra kanda 39 çıktı aynı gün de akşamına adet başladı. Doktor kimyasal gebelik dedi. o nedenle adet tarihinden sonra 1 hafta kadar bekleyeceğim. Üstelik pco da var ve tarihlerim belirsiz
Ay süper inşallah olur inşallah ben az önce regl oldumSilik bi çizgi var gibi bugün kan testi vereyim diyorum bakalım:) siz n’aptınız :)
Canımmm üzülme geciktirmeden hemen doktora git tedavine başla tekrardan pes etmek yokAy süper inşallah olur inşallah ben az önce regl oldum
Kaçıncı günde oldun canım?Ay süper inşallah olur inşallah ben az önce regl oldum
İğnenin kaçıncı günü oldun ben hala olamadım 17. GünAy süper inşallah olur inşallah ben az önce regl oldum
Hayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay sağlıkla gebe kalırsınız, herkes için çok dua edeceğimAy süper inşallah olur inşallah ben az önce regl oldum
Ay çok sevindimmmm.Arkadaşlar kan vermiştim şimdi çıkmış 48.4
Tatlım benim teşekkür ederizHayırlısı olsun inşallah önümüzdeki ay sağlıkla gebe kalırsınız, herkes için çok dua edeceğim
Allah razı olsun çok teşekkürler Rabbim hayırlsııyla en kısa zamanda kolaylıkla nasip etsin inşallah
Öyle yapacağım perşembe çağırdı doktor hayırlısı ile tekrar baslıcamCanımmm üzülme geciktirmeden hemen doktora git tedavine başla tekrardan pes etmek yok
İğne olduğum günü saymazsam 13. Gün regl oldum canım sayarsam 14.İğnenin kaçıncı günü oldun ben hala olamadım 17. Gün
İğne gününü saymıyoruz cok erken olmussun sanki yerleşme fln olabilir mi yoksa yogun oldunmuİğne olduğum günü saymazsam 13. Gün regl oldum canım sayarsam 14.
Çok teşekkür ederim, Rabbim sağlıkla size de en kısa zamanda nasip etsin inşallahAy çok sevindimmmm.sağlıklı bir gebelık dilşyorımm kuzum
HHayirli olsunkanı iğnenin kaçıncı gününde verdiniz? Bir belirtiniz var mıydı
Ya ben bel ağrısından mahvoluyorum 1 haftadır çıkıcak gibi agrıyo yatırıyo beni ama bende 13 negatif cıkmıstı şuan 17 deyimMerhaba kanı iğneden sonraki 14. Gün vermiş oldum. Belirti olarak da belim, karnım çok ağrıyordu. Karnımda hala sancılanma var bilemiyorum inşallah normaldir. Bu arada ne göğüs hassasiyeti ne de beyaz akıntı olmadı bende
Ya ben bel ağrısından mahvoluyorum 1 haftadır çıkıcak gibi agrıyo yatırıyo beni ama bende 13 negatif cıkmıstı şuan 17 deyim
Evet ilki negatif olunca daha yapmadım 20 yi görene kadar da yapmıcam :) ama cok bel agrım var siz de bel agrısı yazmıssınız hala devam ediyor mu şiddetlimiTest yapmışsınızdır değil mi?
Evet ilki negatif olunca daha yapmadım 20 yi görene kadar da yapmıcam :) ama cok bel agrım var siz de bel agrısı yazmıssınız hala devam ediyor mu şiddetlimi
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Çok sevindim darısı bizlere
Canım sen progesteron kullanıyor musun?Çok şiddetli değil ama biraz fazla ayakta kalınca ağrı vuruyor. İnşallah hayırlısıyla sizde de vardır