- 13 Şubat 2021
- 3.452
- 4.628
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.321
Anladım kuzum inşallah güzel sonuçlar olur kötü düşünmeyelim15i yani bugün randevum vardı grev yüzünden iptal oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım kuzum inşallah güzel sonuçlar olur kötü düşünmeyelim15i yani bugün randevum vardı grev yüzünden iptal oldu
İnşallah bebeğimAnladım kuzum inşallah güzel sonuçlar olur kötü düşünmeyelim
Nolcak bizim sonumuz böyleİnşallah bebeğim
yeni ay yeni umutlar inşallah göreceksin pozitifi en kısa zamanda canımCici kızlar testim geleceğimden daha parlak iğneden sonra 15. Gün bugün
Git kan ver az mutlu olayım insafsızNolcak bizim sonumuz böyle
Aminn inşallah kuzumyeni ay yeni umutlar inşallah göreceksin pozitifi en kısa zamanda canım
8 aydır o kadar cok hayal kırıklıgı yasadımki reglim geciksin istiyorum umudum tükeniyor benimde yavas yavas modum düşüyor vallaGit kan ver az mutlu olayım insafsız
Ben ne yapayım 6 buçuk yıl oldu neredeyse, bu kadar çabuk pes etme pataklarım8 aydır o kadar cok hayal kırıklıgı yasadımki reglim geciksin istiyorum umudum tükeniyor benimde yavas yavas modum düşüyor valla
bnmde öyleydi kan ver cnmArianaa merhaba sizin sürecinizi başlangıçta takip etmiştim biraz. İğne etkisini görmek için test yapmıştınız erken sanırım, sonra pozitifi kaçıncı gün görmüştünüz? Bir de kan testi hiç vermiş miydiniz? Benim 14. Gün belli belirsiz bir çizgi var ama emin olamıyorum.
Tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallahArkadaşlar kan vermiştim şimdi çıkmış 48.4
Canım tebrikler sağlıkla tutunsun insallahArkadaşlar kan vermiştim şimdi çıkmış 48.4
İnşallah pozitifi görürsün kuzum, hoşgeldin❤❤❤merhaba kızlar ben de bu ay 2. letu ve 2. ovitrreele oldum. İlkini kimyasal gebelik olarak düşürdüm. 16 Şubatta adet olmuştım. Ayın 2sinde çatlatma iğnesi oldum. Bugün 12. gün bitmiş oldu. 20 sine kadar beklemyi düşünüyorum. Çok da umudum yok. belim kasıklarım ağrıyor sanırım adet geliyor. 2 gün önce test negatif çıktı.
Maaşallah kuzucum, Allah nazarlardan saklasın bana da nasip etsin inşallah❤Arkadaşlar kan vermiştim şimdi çıkmış 48.4
Maaşallah kuzucum, Allah nazarlardan saklasın bana da nasip etsin inşallah❤
Canım bende bu ay Letrol ovitrelle kullandım iğnenin 13 .günü çıktı silik çizgi insaAllah sende bebisine kavuşursun en kısa zamandamerhaba kızlar ben de bu ay 2. letu ve 2. ovitrreele oldum. İlkini kimyasal gebelik olarak düşürdüm. 16 Şubatta adet olmuştım. Ayın 2sinde çatlatma iğnesi oldum. Bugün 12. gün bitmiş oldu. 20 sine kadar beklemyi düşünüyorum. Çok da umudum yok. belim kasıklarım ağrıyor sanırım adet geliyor. 2 gün önce test negatif çıktı.
İlki öyleydi silik bile değildi. Net olarak çıkmıştı. Sonra Bir hafta sonra kanda 39 çıktı aynı gün de akşamına adet başladı. Doktor kimyasal gebelik dedi. o nedenle adet tarihinden sonra 1 hafta kadar bekleyeceğim. Üstelik pco da var ve tarihlerim belirsizCanım bende bu ay Letrol ovitrelle kullandım iğnenin 13 .günü çıktı silik çizgi insaAllah sende bebisine kavuşursun en kısa zamanda