- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #1.241
Bende öyle düşünüyorum.Benimde daralıyor, daralması regl belirtisi değil mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle düşünüyorum.Benimde daralıyor, daralması regl belirtisi değil mi?
Hayırlısı diyelim kuzum, birde sen 28 şubatta iğne olmadın mı?Bat iğne sonrası 14. Gün oluyor dedi bana doktorum ama sen regl 2 gün gecikti yazmıştın sana farklı mı dedi doktorun?Bende öyle düşünüyorum.
Yok kuzum iğne olduğumuz için artık normal düzene bağlı olmuyoruz, çatlatma iğnesi yeni döngüyü belirliyor.Çatlatma iğnesinin olduğu günü 0 sayıp sonrasını sayıyoruz.İğne sonrası 14-17 gün arasında bat günümüz oluyor.Bana Dr 10 gün gecikirse gel dedi regl olacağım tarihi demedi regl olursan 3 gün gel dedi olmazsan 10 gün gecikince gel dedi zaten regl tarihinide sen biliyorsun dedi takvim uygulamasından takip ettiğim için o yüzden dedim 2 gün gecikti 13 Mart regl tarihim
Ben normalde 25 günde bir oluyorum ama 32 gün oldu meselaBana Dr 10 gün gecikirse gel dedi regl olacağım tarihi demedi regl olursan 3 gün gel dedi olmazsan 10 gün gecikince gel dedi zaten regl tarihinide sen biliyorsun dedi takvim uygulamasından takip ettiğim için o yüzden dedim 2 gün gecikti 13 Mart regl tarihim
Canım ben dün bıraktım onu doktor 12 günlük demişti onu bıraktıgında gebelik yoksa regl oluyosun iki gün ben o yüzden beklicem diyorum hepHayırlısı kuzucum, progestanda geciktiriyormuş bugün kullansam mı kullanmasam mı bilemedim sen ne zaman bırakacaksın?
Kız ben 20. Günü okumuştum da bulamadım sonrasındaKızlar içinize umut tohumu ekmeye geldim ni hu hu hu haaa negatif çıktım diye üzülmüyoruz kırmızı görene kadar umut var ❤❤❤
Günaydın canım bize de bildir tedaviyi neler vericekGünaydınlar kızlar olmayan umudumla adetin 4.gunu tekrar hastane yollarına düşmüş bulunmaktayım
Günaydın canım bugün bat geçeli 2. günüm testim bata göre daha koyu çıktı bugün kasık batmalarım karın ağrılarım ara ara devam ediyor sen naptın hani nerde testKızlarrrrr günaydın kalkınnnn :) nasılsınız kaçıncı günleriniz regl olanlar olmayanlar bebiş haberi alanlar negatifi pozitifi görenler saglıgınız belirtileriniz nasıllarrrr
Hadi ya bana direk göbek dedi k
Günaydınn canım.Dun akşam bel ağrısından uykudan uyandım sanırım adet olucam beklentiye girmiyorum bu ay da gol atamadikKızlarrrrr günaydın kalkınnnn :) nasılsınız kaçıncı günleriniz regl olanlar olmayanlar bebiş haberi alanlar negatifi pozitifi görenler saglıgınız belirtileriniz nasıllarrrr
Geldim kan vermem gerekiyormuş gebelik olsa da olmasa da. kan verdim bekliyorum 2 saate çıkacakmışGünaydın canım bize de bildir tedaviyi neler vericek
Hadi insallah canımGünaydın benim bugün iğne sonrası 14. Günüm. Sabah test yaptım hayali bir çizgi görüyorum ama yine de erkenden heveslenmek istemediğim için biraz daha bekliyip perşembe günü kan testi vereceğim.
Ohhh masallah tutunsun gelsin bebiş artık doktora git canım baktır ben dün progestanı da bıraktıgım için bugün de beklicem canım bendede bel agrısı akıntım daha yogunGünaydın canım bugün bat geçeli 2. günüm testim bata göre daha koyu çıktı bugün kasık batmalarım karın ağrılarım ara ara devam ediyor sen naptın hani nerde test
BeklemedeyimmmGeldim kan vermem gerekiyormuş gebelik olsa da olmasa da. kan verdim bekliyorum 2 saate çıkacakmış
Sen neler yaptın
grev var canım aile hekimleri dahil bakmıyo kimse burda cumaya kadın doğumdan randevu aldım direk oraya gidicem gereken tüm testleri yapsın tekrar tekrar kan vermekle uğraşmiyim diyeOhhh masallah tutunsun gelsin bebiş artık doktora git canım baktır ben dün progestanı da bıraktıgım için bugün de beklicem canım bendede bel agrısı akıntım daha yogun
Hadi inşallah güzel haberler bekliyoruzBeklemedeyimmm
belki minik bir süpriz olurGeldim kan vermem gerekiyormuş gebelik olsa da olmasa da. kan verdim bekliyorum 2 saate çıkacakmış
Sen neler yaptın