-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Hevesleneniyorum çok acaba iğne etkisi mi diye ama bakalım kanda belli olur dimi ne dersiniz doktor ayırt edebilir dimi iğneden mi değil mi diyeİnşallah bebekten dolayıdır. iğnenin etkisi herkeste farklı günler de azalıyor. İnşallah sende çoktan azalmıştır da oluşan çizgi bebiştendir :)
Malesef ayırt etmek çok zor. iki günde bir artışa bakmak gerek. Siz doktora anlatırsınız durumu. Ben de merak ettim açıkçası.Hevesleneniyorum çok acaba iğne etkisi mi diye ama bakalım kanda belli olur dimi ne dersiniz doktor ayırt edebilir dimi iğneden mi değil mi diye
Acilde mi kan verdiniz nasıl ikna ettinizSonuç 1 saate çıkacak arkadaşlar haber vericem sizede
Yok hayır acile değilAcilde mi kan verdiniz nasıl ikna ettiniz
Acilde HCG baktırmak biraz meşakkatli de o yüzden sordumYok hayır acile değil
Bende de aynı canım, 28 şubatta mı oldun?Ben dayanamayıp yaptım az önce test. İğnenin 9. Günü ama negatif çıktı sanırım yok iğne etkisi de geçmiş galiba çok net negatif çıktı
kaç çıktıSonucum sınırda çıktı kızlar 2 gün sonra tekrarlıcaz
Kaç çıktı yaniSonucum sınırda çıktı kızlar 2 gün sonra tekrarlıcaz
Ne sonucuu?Sonucum sınırda çıktı kızlar 2 gün sonra tekrarlıcaz
Beta hcgNe sonucuu?
O açıdan demedim , çok erken diye dedim:)Beta hcg
iğne etkiside olabilir artışı takip et canım5 çıktı
Bence en az bi 5 gün beklemelisn canım5 çıktı
12.gün testim böyle çıktı. Doktoruma sordum. İğnenin etkisi kalmamıştır. Kan testi yapalım dedi. Çok heyecanlıyım yaValla hepimize umut oldun benim 11. Günüm hala cesaretim yok regl tarihim 16 mart pazara kadar beklicem test için
12.gün testim böyle çıktı. Doktoruma sordum. İğnenin etkisi kalmamıştır. Kan testi yapalım dedi. Çok heyecanlıyım ya
Eki Görüntüle 3022186