- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 30
- Konu Sahibi MaviMujdem
Ben de 25 Şubat'ta oldum takipteyimBende 26 şubatta oldum varmı belirtilerin birlikte ilerleyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de 25 Şubat'ta oldum takipteyimBende 26 şubatta oldum varmı belirtilerin birlikte ilerleyelim
:) sen nasılsın canımBen de 25 Şubat'ta oldum takipteyim
Çok erken yapmışsın ama canım 16. Gününü bekleBen dayanamayıp yaptım az önce test. İğnenin 9. Günü ama negatif çıktı sanırım yok iğne etkisi de geçmiş galiba çok net negatif çıktı
Bu arada aşırı üşüme bendede var sıtma gibi hergün üşüyorum ara araAra ara adet sancısı gibi sancım oluyor, bir de çok üşüyorum ayaklarım zor ısınıyor. Bir kaç gündür de göğüs uclarım dokununca acıyor, sanırım bu kadar.
Bende aşırı derecede gaz oldu. :) Ofisteyken kaçırmamak için kendimi zor tuttum. İğnenin 7 ve 8. günlerinde beyaz sarı gibi kremsi bir akıntım oldu sonra 9.ve10 günlerde uçuk pembe kahve arası iki damla kadar bir akıntı oldu. Bu sürede tabi ara ara regl sancısı kasıkta batma gibi belirtiler yaşadım. Son iki gündür baş dönmesi yaşıyorum ve bugün test yaptım pozitif çıktı. iğnenin etkisidir deyip sevinemiyorum.:) sen nasılsın canım
Ben de altılı almıştım days comfort. Cumartesi tekrarlıycam artış var mı diye normalde cuma ya da cumartesi adet olmam lazım.Ahahah :) bende akıntı ve regl olcakmısım gibi kasıklarıma ara ara agrı giriyor baş dönmesi gibi değilde bende böyle gözüm kararıyo bende erkenden sevinmek istemiyorum şimdi gebelik siparişi verdim 5 li gelsin haftasonu yapacagım bende
Bende prodoctor aldım yorumları güzeldi ins güzel haberler alırız canımBen de altılı almıştım days comfort. Cumartesi tekrarlıycam artış var mı diye normalde cuma ya da cumartesi adet olmam lazım.
Prodoctor da çok iyi. Kimyasal geçirdiğimde hcg 22 iken bile iki çizgi olmuştu. Daha tutunmadan gösteriyor :)Bende prodoctor aldım yorumları güzeldi ins güzel haberler alırız canım
Days Comfort ile Prodoctor aynı ithalatçıyla piyasaya sürülüyor üreticileri de aynı canım. Zaten tasarımları da aynı sadece ambalaj farklı. Güzel haberler versin bize testlerimiz.Bende prodoctor aldım yorumları güzeldi ins güzel haberler alırız canım
göğüs hassasiyetim var biraz bazende kasıkta batma oluyo 8. günde birde 10. günde test yaptım temizdi iğne etkisi geçmişti birdaha bat günü yada erken gebelik testim var bata yakın yaparım testBende 26 şubatta oldum varmı belirtilerin birlikte ilerleyelim
Aynen, kabız ve baş ağrısını unutmuşumBu arada aşırı üşüme bendede var sıtma gibi hergün üşüyorum ara ara
İnsallah canım vardır bebişin güzel haberler ver bizedeKızlar ben 10 dk sonra çookkk silik ikinci çizgiyi gördüm sabahki yaptığım testte şuan yoldayım kan testi yaptırmaya gidiyorum dayanamadım bekleyemicem inşallah vardır kanda doktor ayırt edebilir sanırım iğneden dolayı mı pozitif yoksa bebekten dolayı mı
İnsallah canım hamiş haberleri alalımgöğüs hassasiyetim var biraz bazende kasıkta batma oluyo 8. günde birde 10. günde test yaptım temizdi iğne etkisi geçmişti birdaha bat günü yada erken gebelik testim var bata yakın yaparım test
Kacinci gun yaptınız testi acaba insallah hamileliktirKızlar ben 10 dk sonra çookkk silik ikinci çizgiyi gördüm sabahki yaptığım testte şuan yoldayım kan testi yaptırmaya gidiyorum dayanamadım bekleyemicem inşallah vardır kanda doktor ayırt edebilir sanırım iğneden dolayı mı pozitif yoksa bebekten dolayı mı
İnşallah bebekten dolayıdır. iğnenin etkisi herkeste farklı günler de azalıyor. İnşallah sende çoktan azalmıştır da oluşan çizgi bebiştendir :)Kızlar ben 10 dk sonra çookkk silik ikinci çizgiyi gördüm sabahki yaptığım testte şuan yoldayım kan testi yaptırmaya gidiyorum dayanamadım bekleyemicem inşallah vardır kanda doktor ayırt edebilir sanırım iğneden dolayı mı pozitif yoksa bebekten dolayı mı
Sonucu yazarımİnsallah canım vardır bebişin güzel haberler ver bizede
İnşallah 9. Gün yaptımKacinci gun yaptınız testi acaba insallah hamileliktir