- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
- Konu Sahibi MaviMujdem
HoşgeldinBelirtileriniz nelerdi peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HoşgeldinBelirtileriniz nelerdi peki
Ara ara adet sancısı gibi sancım oluyor, bir de çok üşüyorum ayaklarım zor ısınıyor. Bir kaç gündür de göğüs uclarım dokununca acıyor, sanırım bu kadar.Belirtileriniz nelerdi peki
HoşbuldumHoşgeldin
İnşallah tutunmuşturAra ara adet sancısı gibi sancım oluyor, bir de çok üşüyorum ayaklarım zor ısınıyor. Bir kaç gündür de göğüs uclarım dokununca acıyor, sanırım bu kadar.
İnşallah canım, umarım bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşarım.İnşallah tutunmuştur
Hoşbuldum
Bence 5 gün daha bekle belirti var mıSizce iğnenin 10. Günü kan testi yaptırsam kanda çıkar mı
Benim ilk klomen ve iğne kullanışım ilk günden beri kasık ağrım var iki gündür de karnımın alt kısmında sanki iğne batma hissi var başka da bişey yok bunlarda belirti mi yoksa iğnenin etkisi mi hiç bilmiyorumBence 5 gün daha bekle belirti var mı
Benimde ilk klomen ve iğne sadece solda biraz ağrı var bence biraz daha beklemelisinizBenim ilk klomen ve iğne kullanışım ilk günden beri kasık ağrım var iki gündür de karnımın alt kısmında sanki iğne batma hissi var başka da bişey yok bunlarda belirti mi yoksa iğnenin etkisi mi hiç bilmiyorum
Sizin kaçıncı gününüzBenimde ilk klomen ve iğne sadece solda biraz ağrı var bence biraz daha beklemelisiniz
5. GünümdeyimSizin kaçıncı gününüz
Beklemek çok zor çok5. Günümdeyim
Belirti var çok mesela bel ağrısı sol tarafta çok ağrı var 2 gündür regl gibi karnım ağrıyor göğüs hassasiyeti var kaset test yapmadım hiç son regl tarihime 4 gün kaldı kızlar akıntı vs kahverengi lekelenme tarzında bir şey yok.Bence 5 gün daha bekle belirti var mı
Ben yaptım laboquick tertemizGünaydın kızlaarr yok mu test yapan pozitif yaklayan nedir durumlar??
belirtilerin ne durumda bende göğüs hassaiyeti var halaBen yaptım laboquick tertemiz
İğne sonrası 9. Gün, doktor boşuna bakma erken dedi ama eğlence oluyor bana da
Bende de var hatta aşırı ağrılı ama normal prolaktin çıkmış belirti sayamıyorum yanibelirtilerin ne durumda bende göğüs hassaiyeti var hala
Bende 26 şubatta oldum varmı belirtilerin birlikte ilerleyelim26 şubatta oldum bende varrıımmmm