-
- Konu Sahibi MaviMujdem
ben görüyorum. hayırlı olsun. sağlıkla ilerler inşallahBenimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım, erken gebelik testi değil çok soluk bir çizgi görünüyor mu ?
Çok teşekkür ederim, inşallah.ben görüyorum. hayırlı olsun. sağlıkla ilerler inşallah
İnşallah vardır kuzucumGünaydın kızlar öncelikle kadınlar günümüz kutlu olsuniğne günü hariç 10.günüm test bembeyaz gerçi bata daha 5 6 gün var birşey varsada kaset testte çıkmasını beklemiyorum zaten
Bende de az olduBende dün oldum ama 20 mm lik yumurtamin olduğu yerde ağrı oldu diğer yumurtam 16 mm di galiba ondan bı iş çıkmaz.. sizde akıntı çok oldu mu? Bende çok az oldu
Eveeett varBenimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım, erken gebelik testi değil çok soluk bir çizgi görünüyor mu ?
Hayır olmadı şimdi sol tarafımda batmalar başladı bel ağrım var adet olacak gibiBende dün oldum ama 20 mm lik yumurtamin olduğu yerde ağrı oldu diğer yumurtam 16 mm di galiba ondan bı iş çıkmaz.. sizde akıntı çok oldu mu? Bende çok az oldu
İlginç halbuki benim başka zaman çamaşırimi sürekli değiştirdim hep akıntıdan bu ay değişikBende de az oldu
Benimde hep yumurtamin geliştiği tarafda sizi var herhalde catlamistir. Siz hangi günleri değerlendirecektiniz?Hayır olmadı şimdi sol tarafımda batmalar başladı bel ağrım var adet olacak gibi
Pazar iğne oldum.pazartesi çarşamba cuma yani gün aşırı dedi doktor . bazıları her gün diyor bilmiyorum aklım karıştıBenimde hep yumurtamin geliştiği tarafda sizi var herhalde catlamistir. Siz hangi günleri değerlendirecektiniz
En mantıklısı bence, hergün olunca sperm kalmaz gibi geliyorPazar iğne oldum.pazartesi çarşamba cuma yani gün aşırı dedi doktor . bazıları her gün diyor bilmiyorum aklım karıştı
Merhaba kan tahlili ne ne zaman gidiyorsunuz :)Benimde adetime 4 gün var dayanamadım test yaptım, erken gebelik testi değil çok soluk bir çizgi görünüyor mu ?
Bence de her gün verimli olmazEn mantıklısı bence, hergün olunca sperm kalmaz gibi geliyor
benim sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor sanırım olmadı benim ya öyle hissediyorumMerhaba kızlar benim iğne gününü sayarsak 9. Günüm saymazsak 8. Günüm pek belirti kalmadı çok çok az göğüs hassasiyeti bel ağrısı o kadar test hiç yapmadım regl dönemime beş gün var bakalım hayırlısı olsun inşallahhepimizin hakkında Rabbim hayırlısını versin