- 1 Mart 2022
- 200
- 123
- 31
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
Bende açıkçası Dr 10 gün sıklıkla önerdi bende 28 Şubat'ta çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. Kızlar benim belim çok ağrıyor birde karın ağrısı var ama şöyle hani ya sol tarafım boşluğum çok ağrıyor yada sağ boşluğum çok ağrıyor böyle belirtileri olan varmı ?Bana 3 gün üstüste dedi
Ben yarın öğlen iğne vurulacagim. Gece yani 12 saat sonra ilişki olur birde salı akşamı olur sonra Perşembe akşamı da ne olur ne olmaz diye olurCanım benim saat 1 de 36.saatim oluyor mutlaka değerlendiricem yarın öğlenide değerlendirmeyi düşünüyorum ve salı gecesinide değerlendirip emekliye ayrılıyorum
Canım benim doktorum iğne günü dahil 4 gün dedi eşimin sperm sorunu olmadığı için ben saatleri baz alıp değerlendiriyorum iğnenin 12-36-48 saatlerini değerlendiricem en son Salı gecesi ilişki ile kapanış yapmayı düşünüyorumArkadaşlar meraba konuşmalarınız okudum da bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor bize pazartesi çarşamba ve cuma ilişki gümü olarak verdi sizlere iğneden sonra mı hergün verdi
Arkadaşlar meraba konuşmalarınız okudum da bende bugün çatlama iğnesi oldum doktor bize pazartesi çarşamba ve cuma ilişki gümü olarak verdi sizlere iğneden sonra mı hergün verdi
Canım benim doktorum iğne günü dahil 4 gün dedi eşimin sperm sorunu olmadığı için ben saatleri baz alıp değerlendiriyorum iğnenin 12-36-48 saatlerini değerlendiricem en son Salı gecesi ilişki ile kapanış yapmayı düşünüyorum
Bende de bir sağ bir sol ara ara ağrıyorBende açıkçası Dr 10 gün sıklıkla önerdi bende 28 Şubat'ta çatlatma iğnesi ovitrelle vuruldum. Kızlar benim belim çok ağrıyor birde karın ağrısı var ama şöyle hani ya sol tarafım boşluğum çok ağrıyor yada sağ boşluğum çok ağrıyor böyle belirtileri olan varmı ?
Kız Çarşamba günü mutlaka olsun önemli olan iğneden sonra 3 gün olması bence mutlaka Çarşamba gününü değerlendirmelisinBen yarın öğlen iğne vurulacagim. Gece yani 12 saat sonra ilişki olur birde salı akşamı olur sonra Perşembe akşamı da ne olur ne olmaz diye olurplanım böyle ondan sonra beklemedeyim
Aynen saçma bu adresi kapatıp yebş maille aç istersenYa bu isim değişikliği neden bu kadar geç zamana atmışlar kaydolurken bilsem farklı isim kullanırdım
Yerleşme lekelenmesini açıkçası bilmiyorum da şuan daha öyle birşeyler yok hatta Dr bana progestan 200 verdi fitil sabah öğle akşam kullanıyorum adetime daha 7 gün var işte bakalımBende de bir sağ bir sol ara ara ağrıyor
Senden kahverengi akıntı gelmişti demiYerleşme lekelenmesini açıkçası bilmiyorum da şuan daha öyle birşeyler yok hatta Dr bana progestan 200 verdi fitil sabah öğle akşam kullanıyorum adetime daha 7 gün var işte bakalım
Sence hepsi üst üste mi olmalı ilişkilerin yoksa gün aşırı mi?Kız Çarşamba günü mutlaka olsun önemli olan iğneden sonra 3 gün olması bence mutlaka Çarşamba gününü değerlendirmelisin
Canım eşinin sperm sorunu yoksa ben 3 gün üst üste olması taraftarıyımSence hepsi üst üste mi olmalı ilişkilerin yoksa gün aşırı mi?
Evet ilk iki gün filan sonra kesildiSenden kahverengi akıntı gelmişti demi
İğneden bugün önce iğne olduğum gün iğne sonrası iki gün degerlendirdikHayırlı olsuniğneden sonra hangi saatlerde ilişki oldu öncesinde oldu mu ?
Onuda denedim nereden kapatılıyor bulamadım hesap dilme yeriniAynen saçma bu adresi kapatıp yebş maille aç istersen
Üstüste saçma geldi bana ama doktor üstüste demişti.Sperm ortalama 3 gün yaşıyor zaten, birikmesi için gün aşırı olması daha mantıklı benceSence hepsi üst üste mi olmalı ilişkilerin yoksa gün aşırı mi?
Progesteron iyi gelir canım, inşallah güzel haberler alalımEvet ilk iki gün filan sonra kesildi
Bizimde aynı olduİğneden bugün önce iğne olduğum gün iğne sonrası iki gün degerlendirdik