- 24 Şubat 2022
- 3.427
- 3.244
-
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.421
Benimde ilk gün öleydi ikinci gün söküldümKızlar reglim 1 gün sürdü. Pet bile dolmadı . Sadece afedersiniz lavaboda geldi
Böyle ilk defa oluyor acaba iğne yüzünden mi bu şekilde oldunormalde 5 gün sürer reglm
Tamam canım teşekkür ederim Allah razı olsunArama yerine mayıs ayı yaz canım mayıs ayı 2022 gebelik planlayanlar sayfası var gir oraya forma gel
Evet kuzu gonal-f 75 kullandım aynı işte sonra tekrar çatlatma iğnesi oldum.Hayırlısı canım ya bu ay ilaç fln kullandınmı
Kuzu ben anlamadım hangi tarihleri nasıl yazıyoruzKızlar mayıs ayı topiğine gelin isterseniz adınızı yazdırın
Arama yerine canım mayıs ayı yaz mayıs ayı 2022 gebelik planlayanlar formuna gelKuzu ben anlamadım hangi tarihleri nasıl yazıyoruz
Hamilesin canım bence tebriklerBu da sonuç
Insallah canim bu ay 1 yil olcak deneyelio kadar çok negatif gordum ki buna bile inanamadim bekliyorum atcam hemen cikincaHamilesin canım bence tebriklerkan sonucunu da paylas
Belirtin fln var mı pekiInsallah canim bu ay 1 yil olcak deneyelio kadar çok negatif gordum ki buna bile inanamadim bekliyorum atcam hemen cikinca
Hic bir şeyim yok sadece buhafta cok erken uyudum hep uykum vardı ama o da yorgunluktan onun disinda hic bi belirtim yok spora gittim hopladım zıpladım uzun yol yaptimBelirtin fln var mı peki
Sen gene de cok hoplama dur bakalımHic bir şeyim yok sadece buhafta cok erken uyudum hep uykum vardı ama o da yorgunluktan onun disinda hic bi belirtim yok spora gittim hopladım zıpladım uzun yol yaptim
Sen gene de cok hoplama dur bakalım
evet hayırlı olsunBeta 313.48 kızlar hamile miyim simdi
Cok tesekkur ederim hala inanamıyorum allahim herkesler hamile olsun insalalhevet hayırlı olsun
Amin canım insallah saglıkla tutunsun insallahCok tesekkur ederim hala inanamıyorum allahim herkesler hamile olsun insalalh
Kuzum napıyorsun nasılsınevet hayırlı olsun
iyim canım sen nasılsın neler yaptın en son doktora gitcektin sankiKuzum napıyorsun nasılsın