- 16 Ağustos 2021
- 16.834
- 16.611
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.021
İnşallahhh kuzum.aminnnayy diğer günlerinde böyle cıksın hep ins
Rabbim.hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhh kuzum.aminnnayy diğer günlerinde böyle cıksın hep ins
Hiç umudum yok ama inşİns gebelik vardır kuzum
Geldim bekliyorum canım giricem şimdi bakalım sen napıypsun kuzummS sultansultan90 canimmm naptin yumuslar kac mm olmus gittin mi kontrole
Yok canım morelim bozuldu ya 13 mm olmuş normalde daha cok bekliyordu doktor cuma günü 11 di cnku ben 18 mm en az bekliyordum stres mi yapıyorsun dedi bitkisel bir ilaç yazdı pztsi tekrar gidicem çatlamadı da dogal olarak bu ay geç çatlama görücemS sultansultan90 canimmm naptin yumuslar kac mm olmus gittin mi kontrole
Bozma moralini kuzum büyür stres yapma.Yok canım morelim bozuldu ya 13 mm olmuş normalde daha cok bekliyordu doktor cuma günü 11 di cnku ben 18 mm en az bekliyordum stres mi yapıyorsun dedi bitkisel bir ilaç yazdı pztsi tekrar gidicem çatlamadı da dogal olarak bu ay geç çatlama görücem
Pholicaps yumurtalar için bitkiselmiş canımBozma moralini kuzum büyür stres yapma.
Ne verdi bitkisel
şifa olsun kuzumPholicaps yumurtalar için bitkiselmiş canım
Yavrum çok hastayım hiç yazasım gelmedi dün iğnemi oldum benGeldim bekliyorum canım giricem şimdi bakalım sen napıypsun kuzumm
Kaçıncı günün bugün?Yok canım morelim bozuldu ya 13 mm olmuş normalde daha cok bekliyordu doktor cuma günü 11 di cnku ben 18 mm en az bekliyordum stres mi yapıyorsun dedi bitkisel bir ilaç yazdı pztsi tekrar gidicem çatlamadı da dogal olarak bu ay geç çatlama görücem
İnşallah bu sefer olur canım bende şu an femara kullanıyorum Pazartesi büyük bir ihtimal iğne vurulucam inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızYavrum çok hastayım hiç yazasım gelmedi dün iğnemi oldum ben
İnşallah kuzucum, doktor yumurta takibi için alttan bakıyor değil mi?İnşallah bu sefer olur canım bende şu an femara kullanıyorum Pazartesi büyük bir ihtimal iğne vurulucam inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Evet kuzum bu zaman kadar hiç üstten bakılmadıİnşallah kuzucum, doktor yumurta takibi için alttan bakıyor değil mi?
Bana da alttan bakıyorlar pzt baktı 15 ve 18 mm çarşamba öğlen vurul demişti ama dün için başka bir hastaneden açık randevu buldum gittim prof hemde adam karnımdan baktı 18 mm yumurta var ama çatlama eğilimi var gibi iğneyi hemen vurul dedi, hocam dün 2 yumurta vardı 15 ve 18 dedim karnından bakıyorum diğer yumurtanın arkasına kalmıştır dedi.karından bakınca ölçü de tam anlaşılmıyormuş sanırımEvet kuzum bu zaman kadar hiç üstten bakılmadı
18 de de vurulıyor kuzumBana da alttan bakıyorlar pzt baktı 15 ve 18 mm çarşamba öğlen vurul demişti ama dün için başka bir hastaneden açık randevu buldum gittim prof hemde adam karnımdan baktı 18 mm yumurta var ama çatlama eğilimi var gibi iğneyi hemen vurul dedi, hocam dün 2 yumurta vardı 15 ve 18 dedim karnından bakıyorum diğer yumurtanın arkasına kalmıştır dedi.karından bakınca ölçü de tam anlaşılmıyormuş sanırım
18 mmde iğne vurulur mu ki?
İyi bari, gerçi 18 olmasına imkan yok birgün önce 15 ve 18di, karnımdan bakınca tam ölçülmedi kesin, birde tek yumurta gördü o kafamı karıştırdı 18 olan 1 günde çatlasa bile 15 olan bir günde 18 olamaz ki bence diğer yumurtanın arkasına kaldı tam ölçü alamadı sence?18 de de vurulıyor kuzum
cunku ıngnede 1.2 mm buyutuyormus
Benim geçen ay 18 mm di ertesi günü iğne vurulmuştum ama iğnenin de yumurtayı 1-2 mm arası büyütüp çatlattığını biliyorum kiminin yumurtası 18-20 mm arası çatlıyor o yüzden doktorunun çatlama eğilimi var demiş olabilir.Bana da alttan bakıyorlar pzt baktı 15 ve 18 mm çarşamba öğlen vurul demişti ama dün için başka bir hastaneden açık randevu buldum gittim prof hemde adam karnımdan baktı 18 mm yumurta var ama çatlama eğilimi var gibi iğneyi hemen vurul dedi, hocam dün 2 yumurta vardı 15 ve 18 dedim karnından bakıyorum diğer yumurtanın arkasına kalmıştır dedi.karından bakınca ölçü de tam anlaşılmıyormuş sanırım
18 mmde iğne vurulur mu ki?
Ya o belki tam olcememistir kuzum.İyi bari, gerçi 18 olmasına imkan yok birgün önce 15 ve 18di, karnımdan bakınca tam ölçülmedi kesin, birde tek yumurta gördü o kafamı karıştırdı 18 olan 1 günde çatlasa bile 15 olan bir günde 18 olamaz ki bence diğer yumurtanın arkasına kaldı tam ölçü alamadı sence?
Canim benim bozma moralini insallah o ilac fayda ederYok canım morelim bozuldu ya 13 mm olmuş normalde daha cok bekliyordu doktor cuma günü 11 di cnku ben 18 mm en az bekliyordum stres mi yapıyorsun dedi bitkisel bir ilaç yazdı pztsi tekrar gidicem çatlamadı da dogal olarak bu ay geç çatlama görücem