- 4 Şubat 2015
- 370
- 576
- 26
- Konu Sahibi MaviMujdem
- #2.001
Amin insaAllaah cok teşekkür ederimMaşallah canım benim saglıkla tutunsun insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insaAllaah cok teşekkür ederimMaşallah canım benim saglıkla tutunsun insallah
İnşallah canım ya, Rabbim yüzümüze baksın.Canım geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullanmıştım regl olmama yakın covid oldum regl oluncada gidemedim bu ay kaçırdım klomeni ama doktor yumurtaların büyümeye baslamıs klomen bu ay da etkisini gösteriyor demişti çarşamba son durum bakcaz ins yorulduk ama ins bu ay ramazanla birlikte güzel haberler alalım sen ne kullandın
14.günü bekle test için diğer türlü erken olurMerhaba kizlar benimde bugun saat itibatiyle 11. Gunum nezaman test yapmaliyim sizce yada kan testi nezaman yaptirayim bekliyimmi daha
bnde merak etım ıgn etkısı bnımde normalda 9- 10 gıbı gecıyor, bakalım bundan sonrası onemlı.sende ben gibi testi bırakmayanlardansın sanırım. Benimde iğnenin 9.günü negatife döndü durumun değişmesini ümit ediyorum.Eki Görüntüle 3035602
Olumsuz düşünme canım daha erken sonuçta en net 13-14 günbnde merak etım ıgn etkısı bnımde normalda 9- 10 gıbı gecıyor, bakalım bundan sonrası onemlı.
regl sancım var benımde azcık bakalım nasıp olurmu
Bekle canım dönsün inşallahsende ben gibi testi bırakmayanlardansın sanırım. Benimde iğnenin 9.günü negatife döndü durumun değişmesini ümit ediyorum.Eki Görüntüle 3035602
Evet kuzum bakalım.nasipOlumsuz düşünme canım daha erken sonuçta en net 13-14 gün
Canım hamilesin galiba sağlıkla gelsin inş bende letu ve çatlatma iğnesi kullandım bugün 18. Gün gelen giden yok ama adet sancılarım var sen iğne falan kullanmış mıydınAmin insaAllaah cok teşekkür ederim
Canım ben iğnenin 20.günü adet oldum eğer test yaptıysan ve negatif ise bir kaç gün bekle bakalımCanım hamilesin galiba sağlıkla gelsin inş bende letu ve çatlatma iğnesi kullandım bugün 18. Gün gelen giden yok ama adet sancılarım var sen iğne falan kullanmış mıydın
Bende geçen ay 20. Günğ regl olmuştum negatifmisin pekiCanım hamilesin galiba sağlıkla gelsin inş bende letu ve çatlatma iğnesi kullandım bugün 18. Gün gelen giden yok ama adet sancılarım var sen iğne falan kullanmış mıydın
Test yapmadım hiç gelecek gibi zaten geliyorsa gelsin böyle beklemekte zormuş canımBende geçen ay 20. Günğ regl olmuştum negatifmisin peki
Belirtin fln varmı peki canımTest yapmadım hiç gelecek gibi zaten geliyorsa gelsin böyle beklemekte zormuş canım
Bugün sabah ta test yaptım benn9.gun bugün....Olumsuz düşünme canım daha erken sonuçta en net 13-14 gün
Hiç yok adet olacak gibi ağrım var sadece her ay belirtim olur bu ay hiçbir şey yok vallahi anlamadımBelirtin fln varmı peki canım
İns gebelik vardır kuzumHiç yok adet olacak gibi ağrım var sadece her ay belirtim olur bu ay hiçbir şey yok vallahi anlamadım
ayy diğer günlerinde böyle cıksın hep insBugün sabah ta test yaptım benn9.gun bugün....
Ama başka marka mavi olan . Artı med.
Sanırım bu daha fazla algılıyor betayi daha koyu çıktı dünden