Nesir Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2019 1.601 1.667 133 34 15 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #81 GulizAli .!.: Benimkiler hala cayır cayır ysnıyor :))) Genişletmek için tıkla... Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı
GulizAli .!.: Benimkiler hala cayır cayır ysnıyor :))) Genişletmek için tıkla... Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı
GulizAli Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ekim 2024 294 317 18 44 15 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #82 Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz
Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz
GulizAli Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ekim 2024 294 317 18 44 16 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #83 Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz sumeyyemiran .!.: Merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. Sadece ilk üç gün kasık ağrılarım vardı bi de ayaklarım üşüyor. İki gündür de başım ağrıyor. Sık sık acıkıyorum bi de. Genişletmek için tıkla... Normal canım sanırım kasık ağrıları ve ilaçlar genelde baş ağrısı yaparmış, ben geçen başımı bağladım eski usül agridan duramadim
Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz sumeyyemiran .!.: Merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. Sadece ilk üç gün kasık ağrılarım vardı bi de ayaklarım üşüyor. İki gündür de başım ağrıyor. Sık sık acıkıyorum bi de. Genişletmek için tıkla... Normal canım sanırım kasık ağrıları ve ilaçlar genelde baş ağrısı yaparmış, ben geçen başımı bağladım eski usül agridan duramadim
sezen94 Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2024 117 176 23 30 19 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #84 avakadofidesi .!.: Okuduklarımdan bu sitede 9 günü evde negatifi görüp 12. Gün pozitife evrilenler olmuş o yüzden gönlünüzü ferah tutun derim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende adenomyozis hastasıyım ne durumdasınız merak ettimmm
avakadofidesi .!.: Okuduklarımdan bu sitede 9 günü evde negatifi görüp 12. Gün pozitife evrilenler olmuş o yüzden gönlünüzü ferah tutun derim. Genişletmek için tıkla... Merhabalar bende adenomyozis hastasıyım ne durumdasınız merak ettimmm