Nesir Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Mart 2019 1.591 1.661 133 33 Cumartesi 17:49 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #81 GulizAli .!.: Benimkiler hala cayır cayır ysnıyor :))) Genişletmek için tıkla... Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı
GulizAli .!.: Benimkiler hala cayır cayır ysnıyor :))) Genişletmek için tıkla... Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı
GulizAli Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ekim 2024 225 228 18 43 Cumartesi 19:50 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #82 Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz
Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz
GulizAli Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 9 Ekim 2024 225 228 18 43 Pazar 16:19 Konu Sahibi Konu Sahibi Lilaa91 #83 Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz sumeyyemiran .!.: Merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. Sadece ilk üç gün kasık ağrılarım vardı bi de ayaklarım üşüyor. İki gündür de başım ağrıyor. Sık sık acıkıyorum bi de. Genişletmek için tıkla... Normal canım sanırım kasık ağrıları ve ilaçlar genelde baş ağrısı yaparmış, ben geçen başımı bağladım eski usül agridan duramadim
Nesir .!.: Hahah Demek ki her kişinin belirtisi farklı Genişletmek için tıkla... Üşüsek dert, cayır cayır yansak dert hep belirti arıyoruz ne olacak bizim bu halimizz sumeyyemiran .!.: Merhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. Sadece ilk üç gün kasık ağrılarım vardı bi de ayaklarım üşüyor. İki gündür de başım ağrıyor. Sık sık acıkıyorum bi de. Genişletmek için tıkla... Normal canım sanırım kasık ağrıları ve ilaçlar genelde baş ağrısı yaparmış, ben geçen başımı bağladım eski usül agridan duramadim