28 ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Belirti olmadan da tutanlar var herkeste aynı olmuyor kan gününü beklemek en iyisi bazen ilaçlarda yan etki yapıyor belirtiyle karışıyor hiç sıkmayın canınızı daha da strese sokmayın bence kendinizi
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. teşekkür ederim

Kızlar selam
28 ocak salı günü transfer olanlar var mı?
Belirtileriniz neler ?
Kaçıncı denemeniz?
Gelin sohbet edelim
Ben de 29 ocakta bir tane 5. Gün 4AA transferi oldum. Bugün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm inşallah kanda da görürüm sizlerin ki kaçındı gün embriyosu ve kaç tane

İki gündür adet ağrısı, kasıklarımda ağrı hissediyorum. Bir de aşırı üşüme ayaklarım donuyor. Ayakları üşüyen var mı?

ben az önce test yaptım dayanamadım. tek çizgi, olmadı galiba. çok kötüyüm keşke yapmasaydım.
Hiç canını sıkma hem erken yapmışsın daha 5. Gündesin hemde bu kaset testler çok geç gösteriyor varsa da, hiç üzme kendini strese sokma

İki gündür adet ağrısı, kasıklarımda ağrı hissediyorum. Bir de aşırı üşüme ayaklarım donuyor. Ayakları üşüyen var mı?
Ayak üşümesi yazanlar çok vardı bende öyle bieşey yok ama kasık ağrım var fazla harekette özlellikle daha çok ağrıyor

Benim epey yoğundu ağrılarım bugün hafif sag kasıkta sızı gibi bi agri var çok azaldı ağrılarım. Benim de 2 , 3 gun ayak üşümelerim oldu. Ama bazı geceler terlemelerim de çok oldu. Ben şaşırdım artık

Evet benimde 3-4. Günlere göre azaldı valla ağrısa dert ağrımasa dert

Ne kadar süre sonra transfer oldunuz benim de bu hafta yumurta toplama işlemim olacak
Merhabalar,
Benim sürecimiz biraz uzun oldu.Yumurta toplama işleminden sonra donduruldu embriyolar.sonra ben hsg ve polip ameliyati(rahimdeki) oldum.sonrasinda da transfer oldum

Bende 28 ocak dün akşam idrar testi yaptım negatif nasip değilmiş
Canım üzme kendini sakın strese sokma ben 2 kere yaşadım aynı şeyi o yüzden bu kez yapmıyorum iyi yada kötü tek günde öğreneyim diye.. kan gününde yine ver kaçıncı gün embriyosuydu

Canım üzme kendini sakın strese sokma ben 2 kere yaşadım aynı şeyi o yüzden bu kez yapmıyorum iyi yada kötü tek günde öğreneyim diye.. kan gününde yine ver kaçıncı gün embriyosuydu
Dün aksam görünce üzüldüm ama sabah yeni bır gün başladı her nasip vaktine esirmiş vakti zamanı değildi demek ki 5AA kalitedeydi perşembe kan verme günüm vericem kan

Dün aksam görünce üzüldüm ama sabah yeni bır gün başladı her nasip vaktine esirmiş vakti zamanı değildi demek ki 5AA kalitedeydi perşembe kan verme günüm vericem kan
Benim de 5aa idi. Ay hadi inşallah tutsun hepimizin ki. Emeklerimiz karşılık bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…