inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız. teşekkür ederimBelirti olmadan da tutanlar var herkeste aynı olmuyor kan gününü beklemek en iyisi bazen ilaçlarda yan etki yapıyor belirtiyle karışıyor hiç sıkmayın canınızı daha da strese sokmayın bence kendinizi
Ben de 29 ocakta bir tane 5. Gün 4AA transferi oldum. Bugün idrar testi yaptım silik çizgi gördüm inşallah kanda da görürümKızlar selam
28 ocak salı günü transfer olanlar var mı?
Belirtileriniz neler ?
Kaçıncı denemeniz?
Gelin sohbet edelim
Ben test günümü bekliyorum bu kez kendime söz verdim erken yapmicam diyeKızlar bugün 8. Günümüz test yapan var mı? Umarım hersey yolundadır
Hiç canını sıkma hem erken yapmışsın daha 5. Gündesin hemde bu kaset testler çok geç gösteriyor varsa da, hiç üzme kendini strese sokmaben az önce test yaptım dayanamadım. tek çizgi, olmadı galiba. çok kötüyüm keşke yapmasaydım.
Ayak üşümesi yazanlar çok vardı bende öyle bieşey yok ama kasık ağrım var fazla harekette özlellikle daha çok ağrıyorİki gündür adet ağrısı, kasıklarımda ağrı hissediyorum. Bir de aşırı üşüme ayaklarım donuyor. Ayakları üşüyen var mı?
Bence bu erken gebelik testi değil günlere de daha var diye düşünüyorum moralinizi bozmayınben az önce test yaptım dayanamadım. tek çizgi, olmadı galiba. çok kötüyüm keşke yapmasaydım.
Evet benimde 3-4. Günlere göre azaldı valla ağrısa dert ağrımasa dertBenim epey yoğundu ağrılarım bugün hafif sag kasıkta sızı gibi bi agri var çok azaldı ağrılarım. Benim de 2 , 3 gun ayak üşümelerim oldu. Ama bazı geceler terlemelerim de çok oldu. Ben şaşırdım artık
Kesinlikle katılıyorum. Agrısa daha iyiymiş modundayım şu anda .Evet benimde 3-4. Günlere göre azaldı valla ağrısa dert ağrımasa dert
Merhabalar,Ne kadar süre sonra transfer oldunuz benim de bu hafta yumurta toplama işlemim olacak
Öyledir arkadaşım içimi ferah tutinşallah öyledir. 11 ine kadar daha da bakmıcam.
Canım üzme kendini sakın strese sokma ben 2 kere yaşadım aynı şeyi o yüzden bu kez yapmıyorum iyi yada kötü tek günde öğreneyim diye.. kan gününde yine ver kaçıncı gün embriyosuyduBende 28 ocak dün akşam idrar testi yaptım negatif nasip değilmiş
Dün aksam görünce üzüldüm ama sabah yeni bır gün başladı her nasip vaktine esirmiş vakti zamanı değildi demek kiCanım üzme kendini sakın strese sokma ben 2 kere yaşadım aynı şeyi o yüzden bu kez yapmıyorum iyi yada kötü tek günde öğreneyim diye.. kan gününde yine ver kaçıncı gün embriyosuydu
Kızzzzz daha çok erken bi dur bismillahtransfer günü hariç 5.günüm. dondurulmuş embriyo
Benim de 5aa idi. Ay hadi inşallah tutsun hepimizin ki. Emeklerimiz karşılık bulsunDün aksam görünce üzüldüm ama sabah yeni bır gün başladı her nasip vaktine esirmiş vakti zamanı değildi demek ki5AA kalitedeydi perşembe kan verme günüm vericem kan
Benım ki tutmadı inşallah sizinki tutarBenim de 5aa idi. Ay hadi inşallah tutsun hepimizin ki. Emeklerimiz karşılık bulsun
ne bilim bu sitede 5. gün yapıp pozitif görenler olduğunu görünce yapayım dedim. ama bilmiyodum. erken gebelik testi diye bişey olduğunuKızzzzz daha çok erken bi dur bismillah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?