- 2 Şubat 2025
- 13
- 6
- 1
- 35
Benim de daha yoğundu bugün azaldı biraz ağrılarım o da iskillendirdi beni. Test yapmacak misiniz önceden? Test gununuz ne zaman benim 12. Günüm de Test günümİlaçlar regl olmayı engelliyor diye biliyorum ama düşününce ağrı olması da güzel geliyor ben ağrıdığında öyle hissediyorum tutunduğu için ağrıdığını düşünmek istiyorum
Yok ben bu kez yapmak istemiyorum daha stresli oluyor günüm gelince yapıcam neyse o gün öğrenmek istiyorum erken yapınca çıksa dert çıkmasa dert çıksa var mı yok mu kan versen değer düşük geliyor artıcak mı oluyorsun iyice strese giriyor insan o yüzden beklemek istiyorum. Sizin 3. Gün embriyosu o zaman 12. Günde dedilerseBenim de daha yoğundu bugün azaldı biraz ağrılarım o da iskillendirdi beni. Test yapmacak misiniz önceden? Test gununuz ne zaman benim 12. Günüm de Test günüm
Benim de test günüm perşmbe. Bugün test yaptın mu pekiBenimde 6.gün embriyosu ve test günüm perşembe
Yok 5. Gün embriyosu benim . 5 ay sonra trasferim gerçekleşti benim.Yok ben bu kez yapmak istemiyorum daha stresli oluyor günüm gelince yapıcam neyse o gün öğrenmek istiyorum erken yapınca çıksa dert çıkmasa dert çıksa var mı yok mu kan versen değer düşük geliyor artıcak mı oluyorsun iyice strese giriyor insan o yüzden beklemek istiyorum. Sizin 3. Gün embriyosu o zaman 12. Günde dedilerse
Yok 5. Gün embriyosu benim . 5 ay sonra trasferim gerçekleşti benim.
Adenomyozis çıktı rahminde.
Evet önce onun tedavisini oldum sonra transfer gerceklesti . Ben de şaşırdım vallhiAa şaşırdım benim de 5. Gün embriyosu ama 9. Gün test vericem
Geçmiş olsun canım önce onu tedavi etmek istediler o zaman
Valla güzel sonuçlar alalım da bekleriz napalım alıştık beklemeye yeterki sonu güzel olsunEvet önce onun tedavisini oldum sonra transfer gerceklesti . Ben de şaşırdım vallhi
Ne kadar süre sonra transfer oldunuz benim de bu hafta yumurta toplama işlemim olacakBen de 29 ocak ta transfer oldum.Igne yerlerim ağrıyor sadece.Vallahi çok takılmamaya çalışıyorum ama aldığım ilaçlardan olacak heralde duygularım altüst oldu.
Merhaba benim de 31 ocakta transferim oldu benimde belirtilerim yok burda çoğu arkadaşımızın oluyormuş ama olsun sıkmayın canınızı dua edin inşallah tutacaktırmerhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. donmuş 5. gün çift embriyo.benim de ilk denemem. bi belirti arıyorum ama bulamıyorum kendimde.günler de geçmek bilmiyor. tutma ihtimali var mıdır sizce en azından birinin
Belirti olmadan da tutanlar var herkeste aynı olmuyor kan gününü beklemek en iyisi bazen ilaçlarda yan etki yapıyor belirtiyle karışıyor hiç sıkmayın canınızı daha da strese sokmayın bence kendinizimerhaba ben de 30 ocakta transfer oldum. donmuş 5. gün çift embriyo.benim de ilk denemem. bi belirti arıyorum ama bulamıyorum kendimde.günler de geçmek bilmiyor. tutma ihtimali var mıdır sizce en azından birinin
Arkadaşım bu erken gebelik testi değil ki bence moralini bozma kan testi gününü bekleben az önce test yaptım dayanamadım. tek çizgi, olmadı galiba. çok kötüyüm keşke yapmasaydım.
Kaçıncı günün taze transfer miben az önce test yaptım dayanamadım. tek çizgi, olmadı galiba. çok kötüyüm keşke yapmasaydım.
inşallah öyledir. 11 ine kadar daha da bakmıcam.Arkadaşım bu erken gebelik testi değil ki bence moralini bozma kan testi gününü bekle
transfer günü hariç 5.günüm. dondurulmuş embriyoKaçıncı günün taze transfer mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?