28 ocak 2025 tüp bebek transfer olanlar

Benim de daha yoğundu bugün azaldı biraz ağrılarım o da iskillendirdi beni. Test yapmacak misiniz önceden? Test gununuz ne zaman benim 12. Günüm de Test günüm

Benim de daha yoğundu bugün azaldı biraz ağrılarım o da iskillendirdi beni. Test yapmacak misiniz önceden? Test gununuz ne zaman benim 12. Günüm de Test günüm
Yok ben bu kez yapmak istemiyorum daha stresli oluyor günüm gelince yapıcam neyse o gün öğrenmek istiyorum erken yapınca çıksa dert çıkmasa dert çıksa var mı yok mu kan versen değer düşük geliyor artıcak mı oluyorsun iyice strese giriyor insan o yüzden beklemek istiyorum. Sizin 3. Gün embriyosu o zaman 12. Günde dedilerse

Yok 5. Gün embriyosu benim . 5 ay sonra trasferim gerçekleşti benim.
Adenomyozis çıktı rahminde.

Ben de 29 ocak ta transfer oldum.Igne yerlerim ağrıyor sadece.Vallahi çok takılmamaya çalışıyorum ama aldığım ilaçlardan olacak heralde duygularım altüst oldu.
Ne kadar süre sonra transfer oldunuz benim de bu hafta yumurta toplama işlemim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…