28 nisan bat ve ben çok sabirsizim

umudum yok bu ay diyorum diyorum ama bat yaklaştıkça da acaba demekten kendimi alamıyorum

Bat cmt ben gittim kan verdim sonuç 3 negatif bu ay ilk denememdi olmadi diğer aylara bakicam artik canim hayırlısı

Bizim de bu ay ilk denemeydi sonuç negatif
Ben tahlile de gitmedim günümü bekledim ve adet oldum
Hayırlısı olsun inşallah

Çok korkuyorum bulantılardan hamileysem 2 haftaya kadar başlar sanırım
Canım korkma diyeceğim ama cidden hayatını etkiliyor insanın ben ilaç kullandım bir nebze rahatlattı. 2 3 hafta olacak daha yeni geçti sayılır bulantim Allah yardımcınız olsun. Unutma ama hepsi geçecek şu an ben karnima elimi koydugum da bebeğimin tekmelerini hissettikce o günleri unutuyorum geçecek az sabır sadece :)

Sağol canım anne olmak gerçekten çok zor ama herşeye değer

Kızlar reglim iki gün geçti.Test yaptım evde negatif. Hamilelik olsa çıkardı değil mi? Kafamda deli sorular bu arada sanki hasta oldum Olacam.Önceden olduğu gibi kasık ağrısı falan hepsi var. Stres geciktiriyor derlerdi de inanmazdım.

Benimde aynı durum bnmde 2 gün gecti bsey yok 2 gün önce test negatifti baska test yapmadim ama bn bu testten bsey anlamadm olsaydı ckardı

Ben de hala bekliyorum olacağım eminim ama insan yine de acaba mı diyor bir iki güne olmazsa tekrar yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…