Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

canım sende yaşıyorsun aynı şeyleri.dayanmanın bazen ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz.dua etmekten başka çaremiz yok zaten.bende kızım ve tüm bebekler için dua ediyorum hep.allahım şifalarını versin.kızım 3 haftadır serumla besleniyor 1 hafta daha serumla beslenecek.yeterli besin alamadığı için bununda yan etkisi olabilirmiş.allahıma dua edip kızımı kollarıma alacağım günü bekliyorum.Allahım dermansız hastalık vermesin.bu yaşadıkları son olsun inşlh.:Saruboceq:

efsane doktor ne dıor umıtlı konusuyormu ??????

Son düzenleme:
serumla beslenmenin tek yan etkisi karaciğer enzimleri yükseliyor onuda ilaçla düzeltiyorlar
ümitsiz olacak birşey yok benim oğlum 970gr a düşmüştü şimidi 2100gr hep serumla beslediler yeni normal mamaya başladı lütfen pozitif ol hem kızlar erkeklerden dshs güçlü

birce doktor öyle mi konuştu ki mahvetti bizi.eğer dediğin gibi atlatılıyorsa dünyalar benim olut,içime su serptin resmen.oğlunu ne kadar süre serumle beslediler,bağırsak problemi olduğu için mi yoksa başka şeyden dolayı mı. içimi rahatlattığın için çok teşekkür ederim.

efsane doktor ne dıor umıtlı konusuyormu ??????

esracım öncelikle desteğini esirgemediğin teşekkür ederim.tabi tüm arkadaşlarada.kızıma antibiyotik tedavisi ve beslememe devam ediyor.bağırsakların iyileşmesi için tedaviye cevap vermesi gerekiyor.dayanabilirse Allahımın izniyle ameleyata gitmeden toparlanır.

Benim oğlum 3 aydır hastanede en az 2,5 ayında serumla beslediler kalp deliği kapanmamıştı,ciğerleri gelişmemişti,kendi nefes alamıyordu dışkısından kan geliyordu 2 ay dolmuştu tam toparlandı derken küvöz virüsü kaptırdılar kanında virüs üredi biz dışardan ilaç temin ettik hazırlıklı olun herşey olabilir diye evi aradılar yeni yeni kendine geliyor kuzum
iki bebeğimede hep kritik dediler hiç iyi konuşmadılar hep moral bozdular hele bir dr nerdeyse kurtulsalar bile sakat olurlar çok küçükler al çöpe at tarzında konuştu seni çok iyi anlıyorum ben 3 aydır çekiyorum ama hayat devam ediyor BENİMKİLERDE 28 HAFTALIK DOĞDULAR AMA BAK YAŞIYORLAR BOL DUA HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Son düzenleme:

hep aklımdasın yemın ederım
duamı eksık etmıorum merak etme
melegın senınlen olacak ınşşşşşşş
rabbımın ıznıylen

aynı şekilde bende devamlı seni ve bebeğini düşünüyorum dua ediyorum.. eşime bile dedim dua etti o da.. merak etme Allahın izniyle herşey yoluna girecek.. bebeğinin durumunda olup iyileşen ne bebişler var.. sabırlı ol

Allahım bin kere razı olsun canım.çok teşekkür ederim.

efsanecim bebeğinin durumu nasıl canım... iyi haberler yazarsın inşallah... kilosu ne kadar.. ne kadar oldu hastaneye yatalı

efsanecim bebeğinin durumu nasıl canım... iyi haberler yazarsın inşallah... kilosu ne kadar.. ne kadar oldu hastaneye yatalı

canım 1200 grlarda iniyor çıkıyor.46 gündür hastanede.durumunda değişiklik yok bağırsaklar hala kötü.sizin durumunuzuda takip ediyorum.birceyede sanada dua ediyorum.

canım bizim 63 gün oldu... biz iyi sayılırız ama kilo kaybımız var.. 1300 den 1150 lere düştük.. inşallah kuzucuklarımız toparlayacak bak göreceksin.. bende hepiniz ve bebeklerimiz için dua ediyorum.. rabbim kabul eylesin... bağırsakları da toparlayacak bak allahın izniyle...

doktorumuzdan biraz önce haber aldık miniğim 2 hafta daha beslenmeyecek.en azında bu tedavi süresi içinde inşlh tamamen iyileşir.dualarınızı esirgemeyin.

doktorumuzdan biraz önce haber aldık miniğim 2 hafta daha beslenmeyecek.en azında bu tedavi süresi içinde inşlh tamamen iyileşir.dualarınızı esirgemeyin.

canım benim geçecek herşey düzelecek koynuna alıp sarılacağın günlerde gelecek 46 günde benim bebeğim daha zayıftı şimdi 2000gr üzerinde ama hala oksijen veriyorlar 86 gündür hastanede nihalinde seninde benimde bebeklerimiz kurtulup eve gelecekler az daha sabır

efsane varsın 15 gün daha beslenmesin... onlar damar yoluyla gıdalarını alıyorlar... tek atlatsın bağırsaklarındaki problemi... bizde sabredip iyi haberlerini alalım... ben oğlumla tanıştıktan sonra hayatın akışını yeni farkettim... bunlar bizim için sınav... ve ben inanıyorum ki allah'ın izniyle biz bu sınavlardan yüzümüzün akıyla çıkıcağız.. başarıcaz... senin, benim, birce nin ve bekleyen tüm annelerimizin allah yar ve yardımcısı olsun... inşallah kısa sürede bebeğin beslenmeye başlayacak...

bircecim, oksijen olayına doktorların bir çözümü yokmu... antibiyotik, kortizon vs... bir çok şey deniyorlar... bebeğin tam ventilatör demi, yoksa küvez içi oksijen mi veriliyor canım... hiç ümidini yitirme... bizim yattığımız yerde bir bebek, ki 27-28 haftalık doğum... 4.5 aydır ailenin bebekleri makinadaydı... ve geçen hafta süpriz bir şekilde makinadan ayrıldı... şimdi gayet iyi... seninde inşallah iyi haberlerini alıcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…