efsaneciğim benim oğlum 3 aydır hastanede yatıyor defalarca yaşam destek cihazına girdi çıktı hep dua ettim bekledim Allah hep hayırlısını verdi şimdi iyileşiyor ama hala oksijen alıyor gözden ameliyat olabilirmiş oda kardeşi gibi rop hastası yani iki oğlumunda kör olma riski var Allah korusun ben onlara hep pozitif enerji yolladım hep sabırla iyi olacaklarına inandım biri geldi yanımda diğeride gelecek biliyorum benim bir arkadaşım 6 aylık 700gr doğurdu oğlu 3 defa barsak ameliyatı oldu 5 ay hastanelerde yattı şimdi 1,5 yaşında cin gibi maşallah inanıyorum senin kuzunda iyi olacak
dua et ameliyat olma şansı var ya olmasaydı bebeklerimizi kaybederdik sen Allaha emanet et gerisine karışma
efsane doktor ne dıor umıtlı konusuyormu ??????
esracım öncelikle desteğini esirgemediğin teşekkür ederim.tabi tüm arkadaşlarada.kızıma antibiyotik tedavisi ve beslememe devam ediyor.bağırsakların iyileşmesi için tedaviye cevap vermesi gerekiyor.dayanabilirse Allahımın izniyle ameleyata gitmeden toparlanır.
aynı şekilde bende devamlı seni ve bebeğini düşünüyorum dua ediyorum.. eşime bile dedim dua etti o da.. merak etme Allahın izniyle herşey yoluna girecek.. bebeğinin durumunda olup iyileşen ne bebişler var.. sabırlı ol
efsanecim bebeğinin durumu nasıl canım... iyi haberler yazarsın inşallah... kilosu ne kadar.. ne kadar oldu hastaneye yatalı
doktorumuzdan biraz önce haber aldık miniğim 2 hafta daha beslenmeyecek.en azında bu tedavi süresi içinde inşlh tamamen iyileşir.dualarınızı esirgemeyin.
doktorumuzdan biraz önce haber aldık miniğim 2 hafta daha beslenmeyecek.en azında bu tedavi süresi içinde inşlh tamamen iyileşir.dualarınızı esirgemeyin.
canım benim geçecek herşey düzelecek koynuna alıp sarılacağın günlerde gelecek 46 günde benim bebeğim daha zayıftı şimdi 2000gr üzerinde ama hala oksijen veriyorlar 86 gündür hastanede nihalinde seninde benimde bebeklerimiz kurtulup eve gelecekler az daha sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?