Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çok büyük geçmiş olsun canım.Nihal'in yazdıklarına katılıyorum sen sabırlı ve güçlü olki bebeğinde senden güç alsın çok zor biliyorum ama sabır canım mükafatını mutlaka alacaksın.Dualarım sizinle...

buna dayanmak o kadar zor ki.yanına gittiğimde hep sesleniyorum kızıma sesimi duysun, annesinin sesini tanır diye ,inşallah hissediyordur .iyiye gidince mutlu oluyorum ama kötüye gidince çok zor oluyor dayanmak.Allahım yardım et.Nihalcim Allahım sanada sabır versin.İnşallah yavrumuz eve geldi diyede yazarız en kısa zamanda.

efsane cim, sanırım sen nec den bahsediyorsun... bizde tedavi gördük nec için. yalnış bilmiyorsam bağırsak problemleri atlatılabiliyor... moralini yüksek tut ve umutsuzluğa kapılma derim.. ayrıca internette yenidoğan da bağırsak problemleri diye aradığında bir çok bilgiye ulaşabilirsin canım...

Rabbim yardımcınız olsun.. hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yavrunu... İnşallah dualarla iyileşecek bebeğin canım.. moralini yüksek tutmaya çalış

sevgili efsane benim ikizlerim de 30 haftalık doğdular.hala kuvözdeler.hiç dokunamadım.koklayamadım.ama sorunları hep aynı.merak etme pozitif düşün.Allah yardımcımız olsun

rabbım herkesın evladını anasına babasına bagslasın ınşşşşşşşşşşşş

probelemimiz ilk seferde atlatılamadı doktorumuz nadir olarak tekrarlar demişti ama atlatamadık.bağırsaklarda incelme var malesef.kızım iyi olmayınca güçlü olamıyorum.

adile geçmiş olsun.. ne zaman ve kaç gr doğum yaptınız... izmirdesininz sanırım... bebekleriniz hangi hastanede

sevgili efsane benim ikizlerim de 30 haftalık doğdular.hala kuvözdeler.hiç dokunamadım.koklayamadım.ama sorunları hep aynı.merak etme pozitif düşün.Allah yardımcımız olsun

adile geçmiş olsun.. ne zaman ve kaç gr doğum yaptınız... izmirdesininz sanırım... bebekleriniz hangi hastanede

bugünde canım kızımı görmeye gittim.arkasını dönmüş uyuyordu.bugün hiç yüzünü göremedim.olsun canı sağolsun onun.şu mübarek cuma gününde hepinizin dualarını rica ediyorum.yavrumun bağırsaklarındaki problem çok kötüymüş.ameleyata kadar gittiği takdir 1 kere düzelmiyormuş çünkü bağırsaktan parça alıyorlarmış.1den fazla amelayat olması gerekiyormuş.benim kızım çok küçük 1100-1200 gr daha.o kadar amelayata nasıl dayanır.Allahım inşallah tedaviye cevap verir,inş düzelir kızım ve beslenebilir.bende sonra kucağıma alabilirim ve evimize getiririm.Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar çok ihtiyacımız var dualara çok.diğer bebeklerede Allahım şifa versin inş.

Dualarım seninle arkadaşım.benim yigende akçigerleri yetersiz doğdu.bebekken çok yordu bizi su anda 10 yaşında milli bir sporcu.

sen içini ferah tut.bir gün evine gelecek.annesinin aldıği pembiş pembiş cicilerle beşiğinde uyuyacak.
:teselli:

efsanecim hayırlısı için dua ediyoruz... senin bebeğin, benim bebeğim ve bütün annelerimizin bebekleri için... yalnış anlama ama ben sende sürekli bir umutsuzluk sürekli bir biçare hal görüyorum... neden biraz olumlu bakmayı denemiyorsun... biliyorum çok zor. bende aynı şeyleri yaşıyorum. sen üzüldükçe evladının kendini toplamasını bekleyemeyiz... çünkü onlar bizleri hissediyorlar canım... iyiye gidecek de hep.. ben hep öyle yaptım... hala da öyle yapıyorum... ben oğlumu 51.günde kucağıma aldım ilk kez... ağlayamadım bile... olumsuz birşey sezmesin diye.. kızın hepsini atlatacak gör bak... sadece biraz zaman ve sabır... lütfen inan... başaracağınıza... Hepimizin başaracağına...

biz yaklaşık 61 gündür ege de yatıyoruz... o kadar çok bebek ameliyat oldu ki... onlar çok güçlü bebekler... ameliyat olsa bile sağ salim allahın izniyle atlatacaktır.. ki inşallah olmasına gerek kalmayacak... sende bende bekleyen tüm annelerimiz allahın izniyle evlatlarımızı en kısa sürede evlerimize getiririrz inşallah...

haklı olabilirsin nihalcim.doktordan kötü şeyler duyunca demorilize oluyorum.o zaman pek toparlanamıyorum ama biraz iyi şeyler duyunca o zaman çok umut dolu oluyorum.ama haklısın güçlü olmalıyım.kızımın bana ihtiyacı var.

ınş ıyı olucaklar onlar dedıgınız gıbı cok guçlu ama sıze annelerıne ıht var bol dua ınş buraya gırınvce sızı okuyunca aklıma benım halım gelıyoo seksen uç gun bekledım ve uç bebebgıı bekledım hepsı ıöçın ayrı ayrı uzuldum yandım cok zor ya cok sukur sımdı emeklıyolar aglıyolar oynuyolar ınşşşşşşşşşşşşş sızde bunları yazacaksınız ınşşşşşşşş bol sabır ve metanet ınşşşşşşşşş

efsaneciğim benim oğlum 3 aydır hastanede yatıyor defalarca yaşam destek cihazına girdi çıktı hep dua ettim bekledim Allah hep hayırlısını verdi şimdi iyileşiyor ama hala oksijen alıyor gözden ameliyat olabilirmiş oda kardeşi gibi rop hastası yani iki oğlumunda kör olma riski var Allah korusun ben onlara hep pozitif enerji yolladım hep sabırla iyi olacaklarına inandım biri geldi yanımda diğeride gelecek biliyorum benim bir arkadaşım 6 aylık 700gr doğurdu oğlu 3 defa barsak ameliyatı oldu 5 ay hastanelerde yattı şimdi 1,5 yaşında cin gibi maşallah inanıyorum senin kuzunda iyi olacak
dua et ameliyat olma şansı var ya olmasaydı bebeklerimizi kaybederdik sen Allaha emanet et gerisine karışma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…