Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
bızler bırbıemıze destek olmak ıcın bırlıkteyız
canını sıkmaaaaaaaaa
rabbım sıfalıgını verecek ınşşşş

ınş bebeklerınız ıyı olur ve gelır evlerıne cok zor bı surec ama guçlu olun rabbım yardımcınız ols............sıkıntılar olucak onlar cok mınık dr bana böle demıstı bebeklerımı kuvezde agzından boru ıle beslendıklerını gormek cok zor o hortumun cıktıgı ggun cok mutluydum uç ay bekledım bende cok sukur sımdı ıyıyız ınşş sızde evınızde olucaksınız herkesın duasını almak cok guzel kımın duası makbul bılınmez cunku............ben mekkeye gıden tum dostlardan ozel dua ısytemıstım rabbım guç versın bebeklerınıze

Bebeği yoğun bakımda olan bütün annelere allah sabır ve dayanma gücü versin.Efsane inşallah bebeğin tez zamanda iyileşip sağlıklı bi şekilde evine gelir.Dualarım sizinle ve yoğun bakımdaki bütün bebeklerle.Allah hepsine tez zamanda şifa verir inşallah...

benim kızımında ağzından o hortumu çıkardılar çok şükür.2 haftadır aç yavrum.çocuk cerrahının tedavisinden sonra bilgi vericekler.Allahım şifa versin.İnşallah hepimiz hayırlısıyla yavrumuza kavuşuruz.

güzel allahım bütün meleklerini onun üstünde tutsun. inallah bi an önce evine yataga kavusur kuzun. allah yardımcın olsun canım.ç.. dualarımız şifa olsun miniğimeee

Rabbim yar ve yardımcınız olsun.evladınızı size bağışlasın :Saruboceq:

Allah razı olsun.günler geçtikçe arayan arkadaşlarım azaldı ama siz beni yalnız bırakmıyorsunuz.Teşekkür ederim herkese.Dualarınızla...

Allah razı olsun.günler geçtikçe arayan arkadaşlarım azaldı ama siz beni yalnız bırakmıyorsunuz.Teşekkür ederim herkese.Dualarınızla...

arkadasa falan takılma canım su durumda sadece melegın ıcın dua et
bosver arayn arr aramayan aramaz
kafanı yorma
mıllet zaten eglenmeye gelır sadece hastalıgında deıl

canım gelışmelerden haber ver nasıl bebegın..........rabbım sana kavustursun onu

canım sonunda bugün kızımı beslemeye başladılar.bugün moralim daha iyi.enfeksiyonu tamamen atlatmadık ama iye gidiyoruz,çok şükür.anne sütünüde hayırlısıyla bünywsi kabul eder başka sorunda yaşamazsak 1500 gr olmasını beklicez.

bu arada seninde yavrunla ilgili yazıları okudum Allah sabır versin sanada yavrun çok şanslı,senin gibi bir anneye sahip olduğu için.şuan durumu nasıl ?

efsane cnm arkadaşım...RABBİM SANA SABIR VERSİN...ben 10 hftlık hamişim..senin yaşadıklarımı okuyunca kendimi bi değersiz gördüm...neler yaşadın içinde..eşin daha bilmez içindeki yangını ANNE nedemek...CNM İNŞ SENİN İÇİN BOL BOL DUA EDİCEM BEBEĞİNE ŞİFA İÇİN OKUCAM HERŞEY...hangi hastanedesin..gelmek sana destek olmak isterim....RABBİM BEBİŞİNİ SANA BAĞIŞLASIN...

efsane bebeğin nasıl... kaç kilo oldu canım... enfeksiyonunun azaldığını yazmışsın... umarım sende bende ve bizim gibi bekleyen tüm anneler bebeklerine kavuşur rabbimn izniyle...

kızım inşallah daha iyi olacak inanıyorum.kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.desteğiniz için ne kadar teşekkür etsem azdır.allah razı olsun

canım geçmiş olsun.benim kızımda 28 haftalık doğdu..şu an 2 yaşında seni en ii anlayanlardanım canım korkma Rabbim öle bi güç veriyo ki o küçücük bedenlerine öle şeyler atlatıyolar ki pamuklarım ii olucak bebişin annesi zor bi süreç geçer dicem nasıl geçer bu günler diceksin ama geçiyo canım..inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini tüm yavrusunu bekleyen annelere sabır diliyorum..hayatta bi anneye verilebilecek en büyük sınavdan geçiyosunuz.Allah yardımcınız olsun yavrularınıza güç sağlık versin Rabbim..geçmiş olsun.

tam iyi oldu derken tekrar başa döndük.bağırsakları anne sütünü tolere edemedi bebeğimim.isyan etmiyorum ama dayanması çok zor.kucağıma almak istiyorum yavrumu.öpmek koklamak istiyorum ama nasip olmadı hala.Allahım bebeğimi bağışlar bana inşallah.Aklıma mukayet olmamı nasip etsin.İyi olsun yavrum Allahım nolur iyi olsun.
dualarınızı esirgemeyin bebeğime.zaten bir daha bebek sahibi olmak için amelayat olmam gerek.tekrar bebek sahibi olmamda bir süreç gerektiriyor.Allahım yavrumu bağışla bana nolur rabbim

Allah yardımcın olsun canım dualarımız senınle tez zamanda melegını kucagına alman dilegıyle

Efsane aynı şeyleri yaşıyoruz… ama lütfen sabır.. ve dua… inanırmısın yaşamayan bilmiyor… bende senin gibi aklımı yitirmekten çok korktum.. benim oğlumu ilk kez 51. günde kucağıma verdiler… sadece gözlerim dolu dolu şükrettim.. onlarca binlerce kez rabbime şükrettim… ve o gün silkelendim… çocuklarımızın bizim gücümüze ve pozitif enerjimize ihtiyacı var.. ben her gün sabah ve akşam oğlumla telepati kurarım… onunla konuşurum… güçlü dirençli dirayetli olmasını, onu çok sevdiğimi söylerim.. lütfen bunu yap. Ben inanıyorum ki melekler bu mesajları onların kulağına iletiyor… faydasını göreceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…