• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık kızım için,

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
zaten ılk gunler böledır canım sonradan toparlıyolar..............ınş ıyı olucak hep guzel dusun yanına gırersen bol dua oku rabbım kolaylk versın benımkılerde ılk bı ay hız gelışme olmadı cunku sonra sonra rahatladım azcık sabır ınş

Allah tez zamanda şifa versin inşallah, benim komşumda 26 haftalık doğum yaptı ve bebeği 46 gün küvezde kaldı şişli etfalde,çok zor günlerin yaşadılar fakat o bebek şimdi 15 yaşında bir delikanlı .Rabbim onu sana bağışlayacaktır.dualaımız sizinle.çok geçmiş olsun,bugünler dün olacak herşey güzel olacak Allahtan umudunu kesme yeterki

sizlerin sayesinde inancımı kaybetmiyorum bugünde bağırsaklarında problen çıktı.daha fazla kötüye gitmez inşlh.durumu hala kritik yavrumun.

canim sen bebegine dualarinla sevginle destek ol...gökceminde bagirsak problemleri olmustu ,, kac defa kaybettim artik dedim ama rabbime sükürler olsun hersey bitti ,, korkma bebegine güven...o seni hissediyo annesi...dualarimdasin .....

canim sen bebegine dualarinla sevginle destek ol...gökceminde bagirsak problemleri olmustu ,, kac defa kaybettim artik dedim ama rabbime sükürler olsun hersey bitti ,, korkma bebegine güven...o seni hissediyo annesi...dualarimdasin .....

Allah razı olsun...İnşallah ii olur...

ben aranıza yeni katıldım geçen hafta doğum yapalı bir yıl oldu.. ikiz oğullarımı 28+2 günlük dünyaya getirdim zor bir hamilelik geçirmiştim ama kanamam durmayınca mecburen acil sezeryana aldılar dünyam başıma yıkılmıştı doğumdan 3 gün sonra ilk bebeğimi kaybettim bir anne için dayanılmaz bir duyguydu. Ama 2.bebeğim bana biraz dayanma gücü verdi takiii 22 gün olana kadar ciğerleri hala gelişmemişti yavrum dünyanın ilacını yemesine rahmen pes etti 2 yıkımıda o zaman yaşadım en katmerli acıydı Allahım en yakın zamanda bebeklerimin acısın azıcıkta olsa unnuturacak bir evlat nasip etsin bana ve benim gibi bu acıyı yaşayanlara. Hiç bir zaman isyan etmedim Allahım şuan evlat için yanıp tutuşanlara bebekleri küvözde olanlara sen merhamet et yarabbi annelerin boyunlarını bükük gözlerini yaşlı bırakma bütün dualarım sizlerle....sevgiler

ben aranıza yeni katıldım geçen hafta doğum yapalı bir yıl oldu.. ikiz oğullarımı 28+2 günlük dünyaya getirdim zor bir hamilelik geçirmiştim ama kanamam durmayınca mecburen acil sezeryana aldılar dünyam başıma yıkılmıştı doğumdan 3 gün sonra ilk bebeğimi kaybettim bir anne için dayanılmaz bir duyguydu. Ama 2.bebeğim bana biraz dayanma gücü verdi takiii 22 gün olana kadar ciğerleri hala gelişmemişti yavrum dünyanın ilacını yemesine rahmen pes etti 2 yıkımıda o zaman yaşadım en katmerli acıydı Allahım en yakın zamanda bebeklerimin acısın azıcıkta olsa unnuturacak bir evlat nasip etsin bana ve benim gibi bu acıyı yaşayanlara. Hiç bir zaman isyan etmedim Allahım şuan evlat için yanıp tutuşanlara bebekleri küvözde olanlara sen merhamet et yarabbi annelerin boyunlarını bükük gözlerini yaşlı bırakma bütün dualarım sizlerle....sevgiler

dualarım seninle.inşlh sende evlat sahibi olacaksın.

bugün kızımın güzel yüzünü görmeye yine gidicem.inşlh iiye gidiyordur.inşlh sağlığının iiye gittiğini söyler dr .ualarınızı esirgemeyin.

bugün kızımın güzel yüzünü görmeye yine gidicem.inşlh iiye gidiyordur.inşlh sağlığının iiye gittiğini söyler dr .ualarınızı esirgemeyin.

iyi haberlerle gelirsin inşallah canım.kızın bir an önce iyileşip annesinin kollarında olur inşallah.

durumu hala aynı yaklaşık 20 günlük süreç bizi bekliyormuş.Bu süreçte kötüye gitmemesi gerekiyor yoksa ameleyat olacak.Allahım inşlh benim kızımda diğer küvezdeki bebeklerde iyi olsun. :(

rabbm saglıklan evıne domeyı nasp eylesın
ben ınanıyorum melegın senınlen olaak ınşşşşş

bak ezan okunuyorrrrrrrr tam

efsane gıttın mı yanına kızının nasıl canım ınş ıyı olucak zaman gerek ınşş bol dua

gittim canım pek düzelme yok bağırsaklar hala kötü.hala o yeşil sıvıdan çıkarıyor ağzından.enfeksiyonuda atamadı.inşallah ii olacak kızım allahımın izniyle

cok kotu oldum yazdgını okuyunca rabbım hayırlısını nasp eylesın sıfalıgını versınn

Back