34+4günlük hamileyim bebeğimin kilosu 2855gr ...bir ay öncesi gününde ilerlerken şimdi 1,5hafta önden gidiyomuş tosuncugum:=0 benden tavsiye süt,yoğurt ve peynir ama kesinlikle soğuk sütü çok tüketin kızlar:::===00000
34+4günlük hamileyim bebeğimin kilosu 2855gr ...bir ay öncesi gününde ilerlerken şimdi 1,5hafta önden gidiyomuş tosuncugum:=0 benden tavsiye süt,yoğurt ve peynir ama kesinlikle soğuk sütü çok tüketin kızlar:::===00000
işte aynen ben de acemilerdenim şimdiye kadar dolaşa dolaşa markaları falan yeni öğrendimsırada kullanışlı olanları bulup almak kaldı doğumu kesinlikle normal istiyorum inşallah bir sorun çıkmazsa emirhan gerçekten hoş geliyor kulağa ela evet çok var ya yok bende ela düşünmüyorum ... en son listemde kiler beril---defne---ada---liva
gerçiiiii bunlarıda sildim sonradan ama amaaaan ne bileyim işte sıkıldım
benmde ayın 17 sinde kontrolum war ve cok merak edıorm ne kadar oldu bebegimin kilosu :) görmek için sabırsızlanıorum wallaalışverişten bahsedilmiş sanrm biz bu konuda pek erken davrandık :))) bizim her seyimiz bitti bi tek oglusum eksik sadece kendi alısverisim kaldı onuda halledersek tamam gerci biz pek bişey almadık saolsun anneannesi her seyını aldı oglumuzun
benmde ayın 17 sinde kontrolum war ve cok merak edıorm ne kadar oldu bebegimin kilosu :) görmek için sabırsızlanıorum wallaalışverişten bahsedilmiş sanrm biz bu konuda pek erken davrandık :))) bizim her seyimiz bitti bi tek oglusum eksik sadece kendi alısverisim kaldı onuda halledersek tamam gerci biz pek bişey almadık saolsun anneannesi her seyını aldı oglumuzun
ne güzel erken davranman canım ben çok geç kaldım sanırımama halledeceğim inşallah yarın babamız evde yarın halledeceğim... neler aldın neler yaptın?
oğluşunda iyidir umarımşimden maaşallah
senin nekadar oldu canım bebeğin? ohh maşallah ya, almıssınız ne güzel, neler aldın yazarmısın? ben baktım acemilik işte, birsürü şey var, hangileri kullanılacakkı :)))
eeeeeeveeeet alışveriş işi tamamdır kızlaaaaaaaaaaaaaaaar....
sırayla yazıyorum ;
*2 takım hastane çıkışı (10lu ve 5li takım olarak)
*çeşit çeşit yazlık çıtçıtlı body (uzun zamandır ufak ufak alıyordum zaten)
*uzun kollu zıbınlar
*patikli pantolonlar
*mama önlükleri (çıkarırsa bebeğim yediğini düşüncesiyle)
*çoraplar
*taytlar
*alt açma minderi
*banyo havlusu
*kişisel bakım seti (şampuan-pişik kremi-sabun-güneş kremi-ıslak mendil-masaj yağı...)
*deterjan ve yumuşatıcı
*göğüs pedi ve kremi
*2 takım loğusa pijaması
*3 tane emzirme atleti
*hasta bezi
*bebeğime uyku seti ve birde yedek nevresim takımı
*biberon
*ağız mendilleri
*emzik
*burun aspiratörü
*beşiğe asmak için oyuncak-çıngırak türü şeyler
*yenidoğan bebek bezi
*tarak takımı
*tırnak makası
*suluk
*kıyafetleri yıkamak için file
unuttuklarım olabilir... eksiklerimde şunlar kaldı;
*anakucağı
*bebek oto koltuğu ve arabası
*banyo küveti seti
*şekerlerimiz ve süslerimiz (hazırlanıyor)
aklıma geldikçe yazarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok eğlenceli birşeymiş insanın bebeğine alış-veriş yapması
32+1 veeeeeeeee bebeğim 1940gr veeeeeeeeeeee 42cmama suyumuz yine azzzzzzz
canım maşallah, birsürü şey almışsın, not aldım bunları, bende bıraz zaman gecınce alıcm nasıpse, bize dha erken, ama merk edıyorum:) şeker ve süslerin eklersin resimlerini, ben kapı süsü beyaz melek kanadı begenmiştim, ama kalmamıs, ondan almak ıstıyorum, cok hoştu, bizim bi arkadasn tanıdıgı yapıyorudu, ama elınde kalmamıs,bakalım eylüle kadr belkı gelır, yada başka bıyerde görürsem alıcam, beşik aldınızmı yada alcanızmı?
bak uzuluyordun cnm maşşallah kılosu gayet ıyı benım oğluş 32 haftada 1600 gr dı banada dusuk degıl fakat sınırda dendı hep sınırda gıdıoruz fakat dr ıyı dedı normal dogum da dusundugum ıcın pek takmıorum cunku bebısım saglıklı sukurler olsun bundan bı bucuk sene önce yengem dogum yaptı 2350 gr dı hıc bı sorun olmadı cok sukur bende cok takılmıştım kılo olaylarına ama suan pek takmıorum saglıklı olsun yeter hem herkesın bunyesı farklı kımı ırı bebek dogurur kımı ıse zayıf 5 parmagın 5 ı bır mı?
tabıkı yedıklerıme ıctıklerıme dıkkat edıorum hepten salmıyorum kendımı fakat kılo sunada takımıorum suanda
bız cmtsı kontroldeydık 35+4 te 2505 gr 46 cm dı dogana kadar 3 kılo yu gecer dedı dr umuz
şeker ve süslerim bitince eklerim canım çooook şirinlerbeşik konusuna gelince ben tanıdığımız bir marangoza oda yaptırıyorum oda 20güne kadar gelecek inşallah ... düzenleyince kızımın odasını odanında resimlerini koyarım
tamm canm eklersin, ayy ne güzel ya, bende artık zaman gecsın ıstıyorum gelsın o günler :)))), bizim oda sıkıntılı, aslında ev 3 oda ama , oturma odasndada koltuk türü takımlar oldgu için, cocuk odası olacak yerdede, bır büyük yatak ve bır dolap var,(yatılı misafir gelırse dıye, eşimin ailesi sehir dışındada). bebek olunca beşik kullandığı sürece beşik durcak, snra değiştircez ev düzenini, ozamn bebek odası takımı alırı<z
ben odamın birini hiç kullanmadım özellikle... bomboşşimdilik günler o kadar çabuk geçiyorkiiiiiiiii inşallah bi an evvel yavrularımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırızzzzz
iyi yapmıssın canm ben şimdi anlıyorum, oturma odasına yatılabılecek turden esyalar alsaymısız, bizim de bır oda boşta kalcaktı, ama mecburen cocuk odasınaa yatak ve dolap koydukeşimin ailesi gelırse, yatıya biri gelırse dıye, değiştiririz bikaç seneye, bebeğimiz beşiğe sıgmadıgı zamn :))))......... o gunler de gelirmi? yazdımda şimdi hayal gibi, hatta hayaldende öte rüya gibi:)... amin canım inşallah alaım yavrularımızı kucagımıza, yazarsın dogumdan snrada, unutma bizi :)