28+5 haftamızda bebeğim 1150gr???

mrb kızlar bizde 28haftalıkken gitmiştik oglusum 1.500 dü şimdi 30 haftadayız ne kdr oldu bilmiorum :KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar::nazar:

mrb kızlar bizde 28haftalıkken gitmiştik oglusum 1.500 dü şimdi 30 haftadayız ne kdr oldu bilmiorum :KK1::KK1::KK1::KK1::nazar::nazar::nazar::nazar:

benim kızım da 30+0 da 1563 idi:nazar::nazar::nazar:... maaşallah oğluşunuzada sizede :nazar::nazar::nazar:
bizde baya küçüğüz size göre :S

Son düzenleme:
benim kızım da 30+0 da 1563 idi:nazar::nazar::nazar:... maaşallah oğluşunuzada sizede :nazar::nazar::nazar:
bizde baya küçüğüz size göre :S

canım benm evet benmki biraz sanrm iri sizinkilere göre ama doktorum iri falan demedi :26: sadece cok heraketli bi cocuk ben ilk kez bu kdr hareketli bi bebek görüorum dedi :nazar::nazar::nazar::nazar::KK1:

slm kızlar nasılsınızz ? bizim biraz moralimiz bozuk dünden beri 29+4 haftalık bebeğim. 1186 gr olmuş oğluumm suyum azalmış hemen ayrıntılı ultrasona soktular elhamdulillah herşeyimiz iyi çıktı sonra nst ye bağlandık o da şükür iyi bi problem yok ama suyumun neden ve nasıl azaldığını anlamadı dr lar .yarın tekrar kontrele gidicem suyuma ve nst ye bakılıcak ..hayırlısı olur inşallah kızlarr dr larımda şaşırdılar .doğum hanede ped falan taktılar acaba kaçak varmı diye ama şükür o da yok .herşey yarın belli olucak dua edin olurmuu ??

slm kızlar nasılsınızz ? bizim biraz moralimiz bozuk dünden beri 29+4 haftalık bebeğim. 1186 gr olmuş oğluumm suyum azalmış hemen ayrıntılı ultrasona soktular elhamdulillah herşeyimiz iyi çıktı sonra nst ye bağlandık o da şükür iyi bi problem yok ama suyumun neden ve nasıl azaldığını anlamadı dr lar .yarın tekrar kontrele gidicem suyuma ve nst ye bakılıcak ..hayırlısı olur inşallah kızlarr dr larımda şaşırdılar .doğum hanede ped falan taktılar acaba kaçak varmı diye ama şükür o da yok .herşey yarın belli olucak dua edin olurmuu ??
bende 30. haftamda yaşamıştım aynı korkuyu ... hala suyum normale göre az ama çok büyük bir problem oluşturmuyor şimdilik sadece her hafta kontrolüm var suyumdan dolayı...sadece bol bol dinlen ve bol su iç... ben hergün minimum 4lt su içiyorum...inşallah sorun olmaz sizdede ... çok geçmiş olsun

32+1 veeeeeeeee bebeğim 1940gr veeeeeeeeeeee 42cm :nazar::nazar::nazar: ama suyumuz yine azzzzzzz:KK43:

32+1 veeeeeeeee bebeğim 1940gr veeeeeeeeeeee 42cm :nazar::nazar::nazar: ama suyumuz yine azzzzzzz:KK43:

ben 22 haftalıgım iştahım pek yok, ama bebeğimiz 500 gr suanda, ne yesem iyi gelır senın eskı yazılarını okudumda cnm? merk ettm ne yedın bu arada. maşallah bebeğinede :))))

ben 22 haftalıgım iştahım pek yok, ama bebeğimiz 500 gr suanda, ne yesem iyi gelır senın eskı yazılarını okudumda cnm? merk ettm ne yedın bu arada. maşallah bebeğinede :))))

maşallah bebeklerimize:KK16::nazar: ben hergün yediğim şeyleri sırayla yazayım canım umarım faydası olur:
*süt (hiç ihmal etmedim)
*pekmez
*çerez (özellikle ceviz ve badem)
*kuru meyveler (kuru kayısı,kuru üzüm)
*yoğurt
*meyve (hiç ihmal etmedim)
*çay-kola ve türevlerinden kesinlikle uzak durdum(tiryakiydim ama bebeğime küçük dediğinden beri dr ağzıma koymadım bunları)
*yumurta
* birde özellikle sol yanıma yatmaya gayret ettim (bebek daha iyi besleniyormuş)
*haftada düzenli olarak kırmızı et ve beyaz et (1er gün)

----hepsini aynı gün yemeye çalıştığımda mide fesadı geçiriyordum neredeyse:KK34: hergün yediğim düzenli olarak süt ve sabah akşam 1er kaşık pekmez... diğerlerini haftaya yayıyorum... şimdi çok şükür bebeğimin kilosu tam haftasında darısı herkesin başına :KK34::KK16:

maşallah bebeklerimize:KK16::nazar: ben hergün yediğim şeyleri sırayla yazayım canım umarım faydası olur:
*süt (hiç ihmal etmedim)
*pekmez
*çerez (özellikle ceviz ve badem)
*kuru meyveler (kuru kayısı,kuru üzüm)
*yoğurt
*meyve (hiç ihmal etmedim)
*çay-kola ve türevlerinden kesinlikle uzak durdum(tiryakiydim ama bebeğime küçük dediğinden beri dr ağzıma koymadım bunları)
*yumurta
* birde özellikle sol yanıma yatmaya gayret ettim (bebek daha iyi besleniyormuş)
*haftada düzenli olarak kırmızı et ve beyaz et (1er gün)

----hepsini aynı gün yemeye çalıştığımda mide fesadı geçiriyordum neredeyse:KK34: hergün yediğim düzenli olarak süt ve sabah akşam 1er kaşık pekmez... diğerlerini haftaya yayıyorum... şimdi çok şükür bebeğimin kilosu tam haftasında darısı herkesin başına :KK34::KK16:

teşekkür ederım canım, pekmez kuru meyveler hariç dığerlerini yemeye çalısıyorum bende, şimdilik bebeğimiz iyi allaha şükür, hepte boyle olsun inşallah, sol tarafımada yatıyorum ama uyandığımda bazen sırt ustü, buluyorum kendımı, üzülüyorum ozamn:KK43:

senin bebeğin cinsiyeti ne?isim buldunuzmu?

bende 30. haftamda yaşamıştım aynı korkuyu ... hala suyum normale göre az ama çok büyük bir problem oluşturmuyor şimdilik sadece her hafta kontrolüm var suyumdan dolayı...sadece bol bol dinlen ve bol su iç... ben hergün minimum 4lt su içiyorum...inşallah sorun olmaz sizdede ... çok geçmiş olsun

çok çok teşekkür ederim canım cvp verdiğin için .dün geceden beri bol su , ayran ve dediğin gibi sol tarafıma uzanıp dinleniyorumm . 2 tane iğne oldum sabah akşam aynı saatte olurda erken doğum olursa diye sende yaptırmışmıydın tatlım ..tekrar teşekkürler içimi rahattlattın .inşallah normal haftalarımızda normal doğumla sağlıklı bebekler dünya ya getiririz .bebeğinin kg artışına iinan çok mutlu oldum .maşallahsuphanallah :nazar::nazar:

teşekkür ederım canım, pekmez kuru meyveler hariç dığerlerini yemeye çalısıyorum bende, şimdilik bebeğimiz iyi allaha şükür, hepte boyle olsun inşallah, sol tarafımada yatıyorum ama uyandığımda bazen sırt ustü, buluyorum kendımı, üzülüyorum ozamn:KK43:

senin bebeğin cinsiyeti ne?isim buldunuzmu?

bende çok sırt üstü ve sağa dönmüş buluyorum kendimi.... ama uzandığımda bilinçli olarak soluma yatmaya gayret ediyorum uyuduğum zaman ki artık istemsiz kısım:KK34: üzülme annesi o zamanda besleniyor bebeğin:KK16: biz sadce en iyiyi istiyoruz ondan böyle oluyor :KK34: kızım olacak inşallah canım ya isim konusuda tam bir karmaşa geçen aya kadar yığınla isim bulduk şimdi 1tane bile yok favori diyebileceğimiz :KK53: hatta geçen ay ara vermeye karar verdik isim arayışına... babamız hergün yeni isimle geliyor ama ben konduramadım meleğime daha isim ... senin belli mi cinsiyet? isim?

çok çok teşekkür ederim canım cvp verdiğin için .dün geceden beri bol su , ayran ve dediğin gibi sol tarafıma uzanıp dinleniyorumm . 2 tane iğne oldum sabah akşam aynı saatte olurda erken doğum olursa diye sende yaptırmışmıydın tatlım ..tekrar teşekkürler içimi rahattlattın .inşallah normal haftalarımızda normal doğumla sağlıklı bebekler dünya ya getiririz .bebeğinin kg artışına iinan çok mutlu oldum .maşallahsuphanallah :nazar::nazar:

inşalllah olması gereken normal haftamızda ve dediğin gibi normal doğumla alırız bebeklerimizi kucağımıza :KK16::KK16: bende olmuştum iğne:KK49::KK49:umarım düzelir...... diyorum ya ben 2 hafta çektim o sıkıntıyı şimdi hala az diyor doktorumuz ama çok zararı yok diyor... hergün kızımın hareketlerini sayıyorum... hatta son 2gündr daha yavaş hareket etmeye başladı... bugün kontrole gittim bu yüzden gerçekten biraz daha azalmış suyumuz:KK43: iyi dileklerin için çok teşekkürler canım benim:nazar::nazar::nazar:

bende çok sırt üstü ve sağa dönmüş buluyorum kendimi.... ama uzandığımda bilinçli olarak soluma yatmaya gayret ediyorum uyuduğum zaman ki artık istemsiz kısım:KK34: üzülme annesi o zamanda besleniyor bebeğin:KK16: biz sadce en iyiyi istiyoruz ondan böyle oluyor :KK34: kızım olacak inşallah canım ya isim konusuda tam bir karmaşa geçen aya kadar yığınla isim bulduk şimdi 1tane bile yok favori diyebileceğimiz :KK53: hatta geçen ay ara vermeye karar verdik isim arayışına... babamız hergün yeni isimle geliyor ama ben konduramadım meleğime daha isim ... senin belli mi cinsiyet? isim?

evet allahım korusun onları ve bizleri :), bizimde erkek, ama isim konusunda bizde oyleyız, mehmethan istiyodu eşim, ben ılk 3 ayda sıkıldım mehmethandan, vazgectık ondan, eşim han lı bi isim istiyor, bende emir i seviyorum emirhan diyoruz simdilik, geçen aksam doğubey olsun dıyo, oda hiç bebek adı gibi deıl:))))... aynen yanı. isim değistire değiştire inşallah sonunda saçma bi isim koymayız :)).. doğumum eylülde, kız olsaydı, ya eylül ya da nisa koycaktım

evet allahım korusun onları ve bizleri :), bizimde erkek, ama isim konusunda bizde oyleyız, mehmethan istiyodu eşim, ben ılk 3 ayda sıkıldım mehmethandan, vazgectık ondan, eşim han lı bi isim istiyor, bende emir i seviyorum emirhan diyoruz simdilik, geçen aksam doğubey olsun dıyo, oda hiç bebek adı gibi deıl:))))... aynen yanı. isim değistire değiştire inşallah sonunda saçma bi isim koymayız :)).. doğumum eylülde, kız olsaydı, ya eylül ya da nisa koycaktım[/QUOTE]

amiiiin :KK16: dillene dillene isimler sıkıcı geliyor gerçekten ben şimdi bir saysam değiştirdiğim isimleri... insanlar "yok artık!" diyor (fazlalığından dolayı):KK1: daha zamanda varmış Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı naip etsin inşallah ...benim isimsiz kızım ne olacak bilmiyorum Allah korusun birde erken olursa yandık daha hazırlıklarımız bile tamamlanmadı... hadi isim bi kenara da :KK34:

34+4günlük hamileyim bebeğimin kilosu 2855gr ...bir ay öncesi gününde ilerlerken şimdi 1,5hafta önden gidiyomuş tosuncugum:=0 benden tavsiye süt,yoğurt ve peynir ama kesinlikle soğuk sütü çok tüketin kızlar:::===00000

amiiiin :KK16: dillene dillene isimler sıkıcı geliyor gerçekten ben şimdi bir saysam değiştirdiğim isimleri... insanlar "yok artık!" diyor (fazlalığından dolayı):KK1: daha zamanda varmış Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı naip etsin inşallah ...benim isimsiz kızım ne olacak bilmiyorum Allah korusun birde erken olursa yandık daha hazırlıklarımız bile tamamlanmadı... hadi isim bi kenara da :KK34:[/QUOTE]

tam zamanında gelir inşallah canm hepimizin yavruları, bizimde daha pek bişey yok, 2,3 kıyafet, emzık okdr :).. zaten ne alacağımıda bılemıyorum, beşik, ana kucağı, falan fılan hiç bilmediğim seyler, birde en cok hangılerı kullanılıyor oda onemli acemilik zoor :))))
sen doğumu nasıl düşüyosun? ben normal düşünüyorum bi terslik cıkmassa,
isimde bence ela koyma, aklından gectıyse tbi, okdr cok varkı, bu sıralar, bende emirhan düşünüyorum ama pek soylemıyorum, ondanda sıkılmayalım :)..

X