arkadaşlar bebeğim1150gr gebelik haftamız 28+5 doktorum 1300gr civarı olması gerekiyordu diyor... sizce nasıl? sizin bebekleriniz ne kadar? birde ne yersem bebeğime yarar?? küçük doğsun istemiyorum... bebeğimi nasıl besleyebilirim? fikri olan var mı???
umarım çok sağlıklıdır bebeğincanım önümüzdeki hafta 28 haftaya girecem ve doktora gidecem bakalım benim ki ne diyecek şu an hiç bi fikrim yok malesef
hhmmm çok teşekkür ederimcanım benim bebişim 28.haftamda 1.350 gramdı yani normal kilosunda gidiyor hep ama bence seninki de çok düşük kiloda değil ki
internette bakarsan bu hafta için olması gereken kilo 1.100 gram civarında diyor
ne yemen gerektiği konusunda ben her gün mutlaka yediklerimi söyliyeyim sana 4, 5 ceviz,kuru kayısı,kuru incir, süt, yoğurt ve hergün 1tane haşlanmış köy yumurtası, mevsimine göre de meyve yerim gerisi canım ogün ne isterse onu yerim...
ama sana şunu söyliyeyiim canım anne ne kadar yerse yesin bazı bebekler zayıf oluyo bazende bakıyorsun sağlıklı bişeyler yemeyen annenin bebeği kilolu oluyo kan akışı ile ilgiliymiş yani bebeğin plesentasının bebeği iyi besleyip besleyemmesi ile ilgili
arkadaşlar bebeğim1150gr gebelik haftamız 28+5 doktorum 1300gr civarı olması gerekiyordu diyor... sizce nasıl? sizin bebekleriniz ne kadar? birde ne yersem bebeğime yarar?? küçük doğsun istemiyorum... bebeğimi nasıl besleyebilirim? fikri olan var mı???
çok teşekkürler okuyunca yazılanları moralim düzeldi vallahi... pekmez çok iyi fikir teşekkürlerbende dün geldim kontrolden
28+3 kilosu 1295 gram
bence seninkide çok düşük değil yani
bu haftalarda 900-1900 gram arası normal diye biliyorum
düzenli ceviz kivi muz ye
bide harnup pekmezi bebeği büyütüyor dene bi istersen
teşekkürler umarım iyidir bebeğimin kilosu.muz da bebeğe kilo aldırıyo diye duymuştum. ama bence sizin bebeğin kilosu çok normal.
kontrole gittiğimiz haftalarda aynıymış aslında ama başka bir doktorun normal dediğini duymak gerçekten iyi geldi teşekkürlercanım bende dün kontrole gittim 1100 gr dedi doktor normal dedi bana sana neden öyle dedi anlamadım
çok sevindim canım neyse bebeğin büyüsünde kiloyu verirsin nasıl olsa sağlıkla kucağına al yeter ki inş
Canım ben de bugün 28+5 günlük hamileyim.Dün (28+4) doktora gittim bebeğim 1242 gr ve gayet güzel dedi doktorum.Hatta oğlumun yanakları dolgun old. için tosuncuk bile dedik yaniAllah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş...
bugün kontrole gittim 30+4 günlük gebeyim bebegim 1465 gr bu hafta için düşük bir kilo mudur(
bebeğini büyütmenin en etkili yolu et yemektir.. yanında salata ve abertmadan bulgur pilavı yemelisin faydasını göreceksin