27 yaşında bekar olmak

Bu yaşına kadar bi tane adam bulamamak herkesin evli olması sevilmemişlik yalnızlık hissi bunlarla nasıl baş edilir umut kalmadı hayattan bıktım
çevrenizde yok mu hiç uygun birileri.siz adım atın.artık devir böyle yani erkeğin peşinizden gelip seni seçtim benmle evlen demesini beklemeyin.

Salak mısın Cemile?
Soru sahibi seninle yaşıtız. Evlilik bir zorunluluk değil. Kötü bir evlilik yapacağıma ömür boyu bekar kalırım daha iyi. Çok tehlikeli sularda yüzüyorsun sırf evleneceğim diye saçma sapan bir adamla evlenirsin sonra buraya konu açarsın kocam ilgisiz kocam beni sevmiyor diye. Aman dikkat.

Daha çok gençsin
Eskidendi o 20 yasında evlenip 21 yasında çocuk yapmak
Artık insanlar geziyor tozuyor
Birkaç okul okuyor
Çalışıyor
Birikim yapıyor
Arabasını falan alıyor
O zaman evleniyor
Evlenmek şart değil
Doğru insanı bulmak önemli
Eğer yanlış kişi ile olacaksa hiç olmasın daha iyi

Ayy benim arkadaşım da sürekli yaşımızı dile getirip işte geç kaldık her şeye muhabbeti yapıyor ,sinir oluyorum. Ben 29 yaşındayım hiç de hiçbir şeye geç kaldığımı düşünmüyorum. Hayat çok güzel akışında ve sağlıklıyız. İnanın evlilik öyle büyülü bir olay değil, şuan kendinizle mutlu değilseniz evliyken de mutlu olmayacaksınız. Paranız varsa gezin, eğitimler alın, konserlere gidin ve kendinizi ne mutlu ediyor onlara bakın. Kendimiz zaten mutluysak, kendimizi seviyorsak bunu keşfetmeye, merak etmeye çalışan insanlar gelmeye başlar, tanışıt bakarsınız

Arkadaşımda sürekli yaşımız 29 hiç güzel bir rakam değil, of püf deyip sürekli enerjimi indiriyor, çocuğumuz olur mu bu yaştan sonra,bak elalemin şu kadar çocuğu var deyip sürekli canımı sıkıyor, o zaman evlen diyorum beni karıştırma ben mutluyum diyorum. Bu yüzden başka konulardan da dolayı mesafe koyacağım. Böyle tip arkadaşlarınız varsa uzaklaşın mesela.

Bu tarz insanlarla görüşmeyin. Arada sırada değil hiç görüşmeyin.yıllar yıllar sonra bile aklına geliyor canı sıkılıyor insanın.bu tarz kişilere arkadaş olduğunuz için içinizde kalıyor bir de.

valla birkac ayda bizi bile sıktın, adam bulmamana sasirmadim
(ki memursun. bu ulkede hem memur hem ev kizi kafasinda olup nasil bekar kalinir anlayamiyorum. nice yurdum erkeginin hayali hem ev kadini gibi ev yapacak hem devletten duzenli isi guzel maasi olacak, hem evlendi diye şükredecek)

başka bir konuda 41 yaşındaki mazbut kaynının görüştürüldüğü kızı anlatan bir kadın vardı
anladığım o adamlarla bu kadınları görüştürüyorlar, neticede yine olmuyor

yoksa aynen sizin gibi düşünüyorum ortalıkta errrekkkkkk diye gezinen, genç, maaşlı dişi bir birey. ülke şartlarında normalde imkansız bekar kalması.

Kız ben de cidden ona şaşırıyorum hadi beni beğenen oldu ben istemedim benim beğendiğim atanmamış olmamı sıkıntı etti foruma bakıyorum bekarım yalnızım diye konu açan üyelerin çoğu atanmış memur ya da öğretmen yani nasıl biri denk gelmez erkekler zaten sevmiş aşık olmuş umursamıyor devletten maaşı olsun evde yemek yapsın mis tamam oldubitti bense özel sektörde tutunmaya çalışıyorum

denk gelmiyor değil geliyor çoğuna ama armudun sapı üzümün çöpü meselesi işte sürekli bir bahane bulup eliyorlar tanımak istemiyorlar ondan sonra yaş ilerleyince birini bulamadım bahtsızım oluyo yoksa şu erkek bolluğunda birini bulamamak diye bişey yok.

Hayatını yaşa bence arabanı al, giyin süslen. Evlilik hiç öyle matah bir şey değil bence Evlenınce kaynana dırdırı, bayramda iş yapmaktan bıkıp niye evlendim dersin. 26 yaşında evlendim 27 de ayrıldım. Çok mutluyum boşuna çekmişim bu mendebur insanları.

27 yaşımda daha aklım yeni yeni başıma geliyordu benim
Aceleye gerek yok bence
Hem evlilik yapmak bir statü atlamak , başarı elde etmek değil ki
Herkes evli demişsiniz , bdv de boşanmak istiyorum konuları daha çoktur emin olun
Olmuşken içinize sinen olsun kafanıza takmayın
Ayrıca yalnızlık sandığınız kadar kötü değil ya hu

Bence de görüşmemek gerekiyor ama işte aynı iş yerindeyiz

Yoo teklif gelmeyen insan da çok.zaten konu sahibine soruluyor sen mi istemedin gelenleri diye kimse gelmiyor diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…